Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
Ahojte. Dnes som bola na kontrolu folikov 7dc pred ivf soft a mam nejakych 6 vacsich a par malych folikov. Spominali mi ze pregnyl sa bude pichat 36 hodin pred odberom. Stalo sa niektorej ze praskli skor a odber sa tym padom nekonal? Vystrie ma ak prasknu skor. Ved na kazdu ten pregnyl ucinkuje inak. Dakujem za odpovede 🙂
@montblanc ahoj,nič sa neboj,hlavne sa dopredu nestresuj.Všetko dopadne dobre aj odber vajičok 😉Ja som bola 2.3.2017🙃 A najviac spokojná😃Držím palce a vela 🍀
@cistomilka takze sa zadarilo? 😉 tiez si pichala 36 hodin predtym pregnyl? A mala si soft ci klasicke ivf?
Ahojte dievcata nemate niektora zvysny fraxiparin 0,3 alemo 0,4 ? dakujem
Dievcata podaril sa niektorej z vas nativ bez hormonov? Chcela by som to skusit po 4 neuspesnych ivf s max.davkami hormonov. Vyzeram po nich hrozne a stale som mala max 4 vajicka ale ziadne na ket. Vietei niektora popisat blizsie nativ? Dakujem
@rada2002 aj aj som mavala pri maximalnej davke hormonov spolu 6 ivf, iba 2 vajicka, alebo jedno, alebo 2 krat ziadne☹. ale z jedneho sa nam podaril maly a druheho mame prirodzene. trvalo to ale velmi dlho, az po 17 rokoch co sme s priatelom...tak som rada, ze sme vytrvali, aj ked to bolo dakedy dost psycho a uz som stracala nadej.
@montblanc mala som soft,zadaril sa odber a teraz už len čakáme na vklad ;) ktory bude v máji.😃
@cistomilka no super a kolko si mala folikulov a vajicok? A preco ti nerobili vklad hned ten cyklus ale az v maji? ☺
@cherrinka11 Ahoj ako pokracujete? ides do toho nativu?
@miskab áno moja idem,ale musím počkať do mája.
5.5. mam dostať mnz tak hneď sa na to vrham a ty?
@cherrinka11 no ja uvidim co mi poradia na konzultacii.... mozno to skusim aj ja 🙂
@miskab a kedy máš konzultáciu?
@cherrinka11 na konzultaciu idem 19.4
@miskab tak to máme rovnako,ja idem 20teho
@miskab a aké máš Amh?
@cherrinka11 v papieroch mam napisane S-Anti-Mullerian hormon 4,74 ng/ml
S-Anti Mullerian hormon v pmol 33,84 pmol/l
ahojte baby, viete mi napisat kolko stoji nativ prosim? dakujem 🙂
@miskab tak to máš troska nad normu,ale malo by to byť ok,neviem koľko máš rokov,tento hormón je dôležitý pri otehotneni,ja mam 36rokov a 1,87 snáď je to ešte u mňa ok,opýtaj sa na to.
@erijan Ja sa v máji chystám na Native a jedna zlatá kočka mi tu písala,že to stalo 650euro myslím..😉
@cherrinka11 dakujem pekne 😉
@cherrinka11 mam 33 rokov , nad normu? nepovedal mi nikto nic na to, no musim sa na to opytat v RF
http://www.podpora-plodnosti.cz/amh-anti-muller...
@miskab
Prepáč napísala som to naopak, ja som troska pod normu 😀
Ja som pi túre a ledva už vidím na oči..prepáč..
@cherrinka11 v pohode 🙂 uz som sa zlakla ze to nie je o.k 🙂
@miskab ja som Dora,takto to dopliest jasné že to máš v pohode..vlastne ideálne 👍

@mina85 to mi je veľmi ľúto..
Prajem veľa síl do ďalších dní..je to ťažké..,ale nesmieme sa vzdať..