icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

cherrinka11
8. apr 2017

@mina85 to mi je veľmi ľúto..
Prajem veľa síl do ďalších dní..je to ťažké..,ale nesmieme sa vzdať..

montblanc
8. apr 2017

Ahojte. Dnes som bola na kontrolu folikov 7dc pred ivf soft a mam nejakych 6 vacsich a par malych folikov. Spominali mi ze pregnyl sa bude pichat 36 hodin pred odberom. Stalo sa niektorej ze praskli skor a odber sa tym padom nekonal? Vystrie ma ak prasknu skor. Ved na kazdu ten pregnyl ucinkuje inak. Dakujem za odpovede 🙂

cistomilka
8. apr 2017

@montblanc ahoj,nič sa neboj,hlavne sa dopredu nestresuj.Všetko dopadne dobre aj odber vajičok 😉Ja som bola 2.3.2017🙃 A najviac spokojná😃Držím palce a vela 🍀

montblanc
9. apr 2017

@cistomilka takze sa zadarilo? 😉 tiez si pichala 36 hodin predtym pregnyl? A mala si soft ci klasicke ivf?

cheeky82
9. apr 2017

@montblanc pri softe beies aj injekcie aby nepraskli,takze sa neboj, budu tam😉

leaa70
9. apr 2017

Ahojte dievcata nemate niektora zvysny fraxiparin 0,3 alemo 0,4 ? dakujem

rada2002
9. apr 2017

Dievcata podaril sa niektorej z vas nativ bez hormonov? Chcela by som to skusit po 4 neuspesnych ivf s max.davkami hormonov. Vyzeram po nich hrozne a stale som mala max 4 vajicka ale ziadne na ket. Vietei niektora popisat blizsie nativ? Dakujem

santeema
9. apr 2017

@rada2002 aj aj som mavala pri maximalnej davke hormonov spolu 6 ivf, iba 2 vajicka, alebo jedno, alebo 2 krat ziadne☹. ale z jedneho sa nam podaril maly a druheho mame prirodzene. trvalo to ale velmi dlho, az po 17 rokoch co sme s priatelom...tak som rada, ze sme vytrvali, aj ked to bolo dakedy dost psycho a uz som stracala nadej.

cistomilka
10. apr 2017

@montblanc mala som soft,zadaril sa odber a teraz už len čakáme na vklad ;) ktory bude v máji.😃

montblanc
10. apr 2017

@cistomilka no super a kolko si mala folikulov a vajicok? A preco ti nerobili vklad hned ten cyklus ale az v maji? ☺

nelly3
10. apr 2017

@santeema
si moj vzor😉

miskab
10. apr 2017

@cherrinka11 Ahoj ako pokracujete? ides do toho nativu?

cherrinka11
10. apr 2017

@miskab áno moja idem,ale musím počkať do mája.
5.5. mam dostať mnz tak hneď sa na to vrham a ty?

miskab
10. apr 2017

@cherrinka11 no ja uvidim co mi poradia na konzultacii.... mozno to skusim aj ja 🙂

cherrinka11
10. apr 2017

@miskab a kedy máš konzultáciu?

miskab
10. apr 2017

@cherrinka11 na konzultaciu idem 19.4

cherrinka11
10. apr 2017

@miskab tak to máme rovnako,ja idem 20teho

cherrinka11
10. apr 2017

@miskab a aké máš Amh?

santeema
10. apr 2017

@nelly3 dik🙂...ale tu sme si vzorom jedna druhej🙂...ako ty pokracujes? ja som bola dnes na kontrole a mala som jeden folik, tak dufam, ze v nom aj daco bude🙂..zajtra mam odber.

miskab
10. apr 2017

@cherrinka11 v papieroch mam napisane S-Anti-Mullerian hormon 4,74 ng/ml
S-Anti Mullerian hormon v pmol 33,84 pmol/l

erijan
10. apr 2017

ahojte baby, viete mi napisat kolko stoji nativ prosim? dakujem 🙂

cherrinka11
10. apr 2017

@miskab tak to máš troska nad normu,ale malo by to byť ok,neviem koľko máš rokov,tento hormón je dôležitý pri otehotneni,ja mam 36rokov a 1,87 snáď je to ešte u mňa ok,opýtaj sa na to.

cherrinka11
10. apr 2017

@erijan Ja sa v máji chystám na Native a jedna zlatá kočka mi tu písala,že to stalo 650euro myslím..😉

cheeky82
10. apr 2017

@miskab ak ti ho testovali v RF tak.ho mas super. Oni maju idealne hodnoty od 2 do 5, alebo tak nejak. Opytaj sa koordinatorky

erijan
10. apr 2017

@cherrinka11 dakujem pekne 😉

miskab
10. apr 2017

@cherrinka11 mam 33 rokov , nad normu? nepovedal mi nikto nic na to, no musim sa na to opytat v RF

miskab
10. apr 2017

@cheeky82 mne to robil moj gynekolog tie testy v marci 2016.

cherrinka11
10. apr 2017

http://www.podpora-plodnosti.cz/amh-anti-muller...

@miskab
Prepáč napísala som to naopak, ja som troska pod normu 😀
Ja som pi túre a ledva už vidím na oči..prepáč..

miskab
10. apr 2017

@cherrinka11 v pohode 🙂 uz som sa zlakla ze to nie je o.k 🙂

cherrinka11
10. apr 2017

@miskab ja som Dora,takto to dopliest jasné že to máš v pohode..vlastne ideálne 👍