icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

cherrinka11
11. apr 2017

@renimac a predávajú vôbec ešte ananásy?fakt je,že ho vôbec nekupujem..iba na Vianoce a väčšinou nahnity vyhodím..teraz čítam o ňom aký je zdravý..👌 super

sussah
11. apr 2017

Bromelain dostať aj v lekárni 😉

renimac
11. apr 2017

@cherrinka11 ja som minimalne v Bille videla. Ale keby nie, aj ananasovy dzus pomoze. To aspon 3dcl denne, 5 dni vratane dna vkladu.

cherrinka11
11. apr 2017

@sussah ahoj 👋 áno čítam,ak nezozeniem ananásy čo by som radšej kúpim..vsetkoooo nakoupim 😀

cherrinka11
11. apr 2017

@sussah ako sa nás?mbe bocian teda Vrana dnes písal,že sa mu uvoľnil termín na konzultáciu že zajtra po druhej mi zavolá, lebo na skype sa nedostanem tak skoro tak som zvedavá či fakt zavola..🙂

sussah
11. apr 2017

@cherrinka11 hej ja som si pre istotu kúpila,lebo stále keď som si chcela kúpiť ananás tak som nezohnala a skoncila som pri umelom ananasovom dzuse.

sussah
11. apr 2017

@cherrinka11 mne bocian už dlhšie neodpisuje...Asi to už necháva na našu prvú konzultaciu na ktorú sa už neviem dočkať 😉 Ťahá sa ten čas nenormálne...

cherrinka11
11. apr 2017

@renimac a ten Bromelain až v deň vkladu začať jest či už teraz?..musím si kúpiť dávkovač na linke už mám toho pozehnane 😉

renimac
11. apr 2017

@cherrinka11 az v den vkladu 😉. Viem si to predstavit 🙂.

cherrinka11
11. apr 2017

@sussah no ja pri Native neako stimulovať nebudem tak možno sa dohodneme po telefóne a nebudem musieť merať cestu..aj tak ten dátum neurychlim,pekne trpezkivo čakať na mrsku..bez nej to nepôjde..A tak si vždy poviem ešte využijem neyehotenske dní..občas si večer dáme vínko.. Lebo čas sa kráti a potom papa všetko čo by babenko nemohlo ❤

erijan
11. apr 2017

@cherrinka11 verim ti ze by si sla uz aj hned zajtra 😀 ja asi skusim teraz cez sviatky 😀 vo stvrtok idem na kontrolny ultrazvuk... tiez vkladam vsetku nadej.do RF ako aj vy kocky 🙂

sussah
11. apr 2017

@cherrinka11 o tých vitamínov viem svoje 😊 Minule nám polička plna vitamínov uz aj spadla 😀

cherrinka11
11. apr 2017

@sussah drahá a ty len tak prídeš do lekárne a fotis im tovar?😂😅
Ja odpadavam..

sussah
11. apr 2017

@cherrinka11 tiež by som sa nativu nebránila keby že máme lepší spermiogram..Pripomeň mi,ty si teda už v Reprofite bola predtým áno?

sussah
11. apr 2017

@cherrinka11 😀😀😀 hej vyrabovala som celu internetový lekáreň...Len občas mám obavy že či jednotlivé vitamíny môžem kombinovať.

cherrinka11
11. apr 2017

@sussah nie,my sme boli v Heliose, tam mi chceli dať dlhý protokol no tak som odtiaľ usla..A my máme tiež zlý spermiogram, ale v RF si už s ním dajú rady..😎

sussah
11. apr 2017

@cherrinka11 jaaj no tak to som teda zvedavá že čo nám povedia...Či soft,native alebo normal cez poisťovňu

cherrinka11
11. apr 2017

@sussah no ja som nikdy žiadne vitamíny nebrala..iba semtam Céčko ani dcére nedávam nič od malička len koli kliešťom b komplex a céčko keď je chorá..teraz E,D,infolic,kys listová..pre mňa je už aj to veľa 😀
Ešte ten Brom.. si kúpim..
Inak vieš čo podľa mňa by sa toho nemalo preháňať ani s vitamínmi a konbinovat kade co..juj no neviem..máš tam toho pozehnane 😀😇

sussah
11. apr 2017

@cherrinka11 a b-komplex je proti kliešťom? Dobre vedieť,lebo mňa doslova prenasledujú...Ja som dokonca kliešťa dostala do hlavy deň po mojom prvom vklade...Sme museli ísť vybrať na chirurgiu...Nechci vedieť aká som bola vynervovana...

cherrinka11
11. apr 2017

@erijan a teraz cez sviatky zacinas stimulovat?ci ideš ten Native?ci už stimulujes keď ideš na kontrolu?juj no tak to potom rychlucko píš čo nové budeš mať 😉

montblanc
11. apr 2017

@cistomilka fuu, no pekne. No toto je specialita slovenskych centier. Dat stimulaciu ako konovi. Kamoska mala tiez ohss, mala 40 vajicok. Ale to sa ti tam ako mohlo zmestit tolko folikulov? Ked bolo 27 vajicok, tak muselo byt 27 riadne velkych. No uff🙂

cherrinka11
11. apr 2017

@sussah tak to ti verím..kliešte nie sú žiadna sranda,áno b komlex je proti nim lebo vylučuje niečo čo im vraj smrdí či čo a nejdu na teba..😉
Už ho musím kúpiť a nasadiť lebo už to začína..

cherrinka11
11. apr 2017

Ozaj dievčence napadlo ma teraz že som drahému naordinovala gynex kvapky,sú výborné na mužskú plodnosť, vyskúšajte 😉

santeema
11. apr 2017

@nelly3 zle dnes...dosla som rano a uz bol folik prasknuty, vcera mal velkost 22 som mala takeho tusaka, ze aby mi ho vzal lekar vcera, no ale myslel, ze do dnes vydrzi, nevydrzal☹... uz som sa tak tesila, ze porodim este v tomto roku🙂. uz aj lekar vravel, ze bude brat o den skor ako doteraz. skusim este raz, ale uz ma to nebavi, ze co stale praska🙂.

sussah
12. apr 2017

@cherrinka11 gynex kvapky sú vhodné aj pre mužov? Som myslela, ze len ženy ich berú.

cherrinka11
12. apr 2017

@sussah vygoogli si,pre mužov aj pre ženy,veľmi si ich chvália,mne pomohli upraviť vaječníky po mimomaternicovom s teraz ich papa môj na plodnosť.

sussah
12. apr 2017

@cherrinka11 super dakujem za dobry tip! 😉

leelloo
12. apr 2017

@santeema treba par dni pred odberom poistiť, ked praskajú skor, ja som tak otehotnela 🙂

santeema
12. apr 2017

@leelloo dik🙂...ale u mna je to mozne iba cez ivf🙂...

hariet
12. apr 2017

Zienky, prosim budte take zlate a poradte. Doteraz sme IVF riesili v Brne ako samoplatcovia (zili sme v zahranici). Teraz sme poisteni vo VSZP a chceli by sme pokracovat v liecbe v Brne, nie na Slovensku. je sanca , ze nam tato poistovna nieco preplati? Nechcem velmi prechadzat z Brna na Slovensko, aj ked akekolvek fin. pomoc od poistovne potesi...(neviem v akej vyske sa to preplaca). Prosim velmi pekne o radu. Pripadne aj do spravy, ak to niekto riesil uz. 😘