icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

santeema
18. apr 2017

@ericia sla som az po pk na 5 den, ale to som chcela ja tak, oni mi navrhovali, ze ak je jedno mozu mi ho vlozit aj na 3 den, ze ked sa to ma podarit tak sa podari. drzim palce

ericia
18. apr 2017

@santeema ďakujem.. Aj pri prvom IVF som bola na tretí deň... A nevyšlo to... Preto sa bojím... Ale budem veriť, že sa to podarí aj keď je iba jedno a pôjdem zasa na tretí deň... Ešte raz ďakujem 😊

dancura
18. apr 2017

@malebaby o to viac sa to musi podarit.Drzim palceky,nech je odteraz osmicka vasim stastnym cislom🙂

malebaby
18. apr 2017
sticker
santeema
18. apr 2017

@ericia velmi zelam , aby sa to podarilo🙂...presne viem ake pocity prezivas...musi sa to raz zadarit neboj🙂

miskab
18. apr 2017

babenky koko stoji Soft ? je v cene aj PK?

cistomilka
18. apr 2017

@miskab ahoj,mna soft vyjde 2.700€ 🙃

gagirl
18. apr 2017

@mimika1973 dakujem moja..na 13.00 sme boli,ale pol hodku sme este cakali..ale stalo to zato 🙂

gagirl
18. apr 2017

Ahojte dievcata.Tak mame konecne po morfolog.sono dnes a vsetko je v poriadku..cakame zdraveho chlapceka😍Sme velmi stastni..ale mne to este stale nedochadza celkom,je to take neuveritelne,asi preto..Je to krasny chlapcek,aj ked stale mal rucky pri tvari,pri hlavicke, a dr.ledva spravil foto tvaricky..Dakujeme ze ste ja nas mysleli a drzali palce..😘❤

cheeky82
19. apr 2017

@gagirl juuuj velmi sa tesim s vami. Uzasna sorava. Mne to nedochadzalo az do porodu😀
Uzivaj si klud a pohodu kym mozes😘

izzie27
19. apr 2017

@gagirl super sprava. Uz si to len uzivaj v klude a sup sup na nakupy😉

miskab
19. apr 2017

@cistomilka cooo??? tak vela? sak v cenniku maju 12000 KC + ICSI + ....

sussah
19. apr 2017

@miskab Aj mne sa to zda vela. Pocitala som soft nejako cca 1500 eur...

miskab
19. apr 2017

@sussah aj ja som to pocitala 12000 Cz Soft len neviem ci v tom je aj predl. kultivacia... +ICSI a este plus kto co potrebuje alebo si da navyse ....

cherrinka11
19. apr 2017

@miskab ahoj,no daj vedieť ako dnes dopadnes,čo ti poradí lekárka.
Chces ist do softu?

miskab
19. apr 2017

@cherrinka11 Ahoooj jasne ze dam vediet uz sa neviem dockat konzultacie , no necham si poradit od nich co mi navrhnu ale viem ze urcite nechcem cele IVF bud native alebo Soft ....

cherrinka11
19. apr 2017

@miskab tak ti držím palce sama som zvedavá..drz sa 😉

miskab
19. apr 2017

@cherrinka11 vecer ti napisem co a ako ...a ty kedy zacinas s tym nativom?

cherrinka11
19. apr 2017

@miskab musím počkať na ms môže dojst až 5teho,ale ja si pockamb😉
Zajtra idem tiež do Brna to prebrať všetko.

miskab
19. apr 2017

@cherrinka11 viem ze ides aj ty do Brna , som zvedava co nam povedia aj tebe aj mne co navrhnu. urcite ti dam vediet 🙂

ericia
19. apr 2017

@santeema ďakujem 😊 treba len veriť..

beyo1
19. apr 2017

@peterajova dakujem za odpoved. Ideme k nej buduci tyzden tak mam trosku obavy ale dufam ze vsetko dobre dopadne a budeme spokojni. 😉

ericia
19. apr 2017

@miskab cena veľmi záleží koľko máš vajíčok... Pri klasickom IVF som mala tri.. Jedno embryjko bez PK a vyšlo to 48 českých... Bolo to okolo 1800 eur.. Teraz mam minimálnu stimuláciu.. Predbežnú kalkuláciu mam pri jednom embryjku zasa bez PK 29000 co je asi 11000 eur... Vždy je ten základ za zvolene IVF plus ISKI jedného vajíčka 1000 českých a plus PK 6000 korún..

sussah
19. apr 2017

@cistomilka mala si vela vajicok ze az 2700 Eur?

cherrinka11
19. apr 2017

@ericia ahoj a v čom spočíva minimálna stimulácia? Čo presne berieš?

gagirl
19. apr 2017

@cheeky82 dakujeme moja😘 Noo,uvedomujem si ze sa nam po porode cely zivot zmeni,uz to nebude iba pohoda vo dvojici😉👧👦👶

gagirl
19. apr 2017

@izzie27 dakujeme😘No jo,uz by som mala zacat s pripravami..😉Ty ako sa citis?budes mat prirodzeny porod alebo cisarsky?Zachvilku je krpcek medzi vami😍🙂

santeema
19. apr 2017

@gagirl to je dobra sprava, som sa vcera az bala, ci je vsetko ok, ked si nepisala...neboj uveris, ze mas maleho, ked ale za tri roky bude kazda je odpoved nieeee a rozbombardovaae polka domu🙂...tesim sa velmi s tebou, nech ide vsetko v pohode dalej🙂

gagirl
19. apr 2017

@santeema ahoj..boli sme az poobede,a cakali sme este pol hodku vonku,potom som isla pobehat nejake obchody este,tak sme prisli dost neskoro..mala som sa ozvat skor,ja viem..Dakujem pekne,verim ze bude vsetko v poriadku aj nadalej..Noo,urcite si to uvedomim ked bude drobec na svete,da o sebe patricne vediet😉😘

izzie27
19. apr 2017

@gagirl vychutnavam si kopanceky lebo viem,ze je to uz naposledy ale niekedy je uz toho dost. Malinka sa opat pretocila hlavickou hore tak asi cisarsky. Uz tam mam 2 jazvy akoby po 2 cisarskych a asi by sa to rozletelo kebyze cisarskym. Mm je cisara😊