icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

ria294
22. apr 2017

@santeema pozitívne myslenie je veľký úspech v živote 😉 Sila myšlienok je veľa krát silnejšia ako osud sám 😘 Viera a myslenie , že sa niečo podarí je veľkým krokom k úspechu , nikdy sa nevzdávať a kráčať vždy len dopredu, lebo to čo v živote človek dosiahne svojim úsilím , aj keď kráča po tŕnistej ceste je to, čo si zaslúži a vie si to vážiť o to viac ❤️❤️❤️

ria294
22. apr 2017

@cherrinka11 nemáme náhodou toho istého chlapa 😂😂😂 lebo presne viem o čom píšeš 🙊

cherrinka11
22. apr 2017

@ria294 počuj..teraz nie je doma nieje u teba???😀😀😀😀

ria294
22. apr 2017

@cherrinka11 sranduješ ani ten môj teraz nie je doma 😂😂😂

cherrinka11
22. apr 2017

@ria294 sa tu rehocem..😀
Inak my dievčatá by sme mohli normálne bapisat o tomto čakaní knihu..myslím,de by šla na dračku 😉

cherrinka11
22. apr 2017

@ria294 do kelu..tak asi si spolu skočili na jeden dzus 😀🙈🙉🙊

ria294
22. apr 2017

@cherrinka11 aj ja sa chichúňam 🙊 No to keby napíšeme tak by to bol bestseller 😂 Vidíš ešte by sme zarobili a nemusela by som posielať tie sms do Expesu 🙈🙈

ria294
22. apr 2017

@cherrinka11 ty si ale Dorota 😂😂 bavím sa na tvojich komentoch 😜 Naozaj sa smejem ako pipi 😂

ria294
22. apr 2017

@cherrinka11moje odkiaľ si, mohli by sme si naliať toho vínka spoločne 😂😂

cherrinka11
22. apr 2017

@ria294 neuveris ale mňa to tiež napadlo, že vínko spoločne a chlapov by sme poslali na ananásový dzus nech si to vyskúšajú a predtým by sme im pichli pregnyl 😀😁😀
Bože,keby nás tak počuli 😜😝
Ty Express..mne odkedy vyfukli tie tisíce kašlem na nich 😂
Ja som z konca sveta Ca.. Tu sa muchy otáčajú 😁a ty?

ria294
22. apr 2017

@cherrinka11 Jaj zlatíčko ja som to tiež nevyhrala k nám sa tu muchy ani nedostanú 😂 TO. Noo to si viem predstaviť ako by diskutovali pri tom ananasovom džúse 😂 To by si rozumeli , žiaden alkohol. Len po pichnuti pregnylu by museli rýchlo utekať domov 🙈🙈

cherrinka11
22. apr 2017

@ria294 36hodín majú čas 😀
A kde sa to tie muchy nedostanú? Nastartujem sipa,dolejem olej a vyrazim niekedy 😀😉

cherrinka11
22. apr 2017

@ria294 jaaaj už to vidím TO
No to je od nás sta kameňom dohodis 😀Ale človek nikdy nevie, možno bude cesta..😉

ericia
22. apr 2017

@ria294
@cherrinka11 baby nemáte chybu 😉😊😉 sa tu smejem aj ja s vami 😂

cherrinka11
22. apr 2017

@ria294 no idem ja hajat moja pekná, ďakujem za príjemný vecer zopakujeme 😉😘 všetko okolo mňa už spí 😝 Dobrú nocku 🙂

cherrinka11
22. apr 2017

@ericia to sa tešíme lebo smiech lieči a aj babenko sa smeje určite..😘😇

ria294
22. apr 2017

@cherrinka11 ano naštartujete svoje auta a môžeme sa niekde stretnúť 😘 Len asi potom mi si dáme ten ananásový džús 😘

ria294
22. apr 2017

@cherrinka11 jej ty máš hava 😉 Aj my mame u mojej maminy 😉
@ericia smejeme sa spolu, veľmi prijemne písanie 😘 Aj Vám prajem dobru noc a sladké sničky 😇😇 zopakujeme si to ❤️❤️❤️

cherrinka11
22. apr 2017

@ria294 to nevadí budeme vyberať kočíky a preberať kojenie a tak veci s tym súvisiace.. Niečo vymyslíme 😉
Teším sa papa 😘

cherrinka11
22. apr 2017

@ria294 už som sa zľakla,že ideš napísať jeej aj ty máš také obliečky ako ja 😀😁😀😀😀

ria294
22. apr 2017

@cherrinka11 no tie nemám, ale ak dáš typ, kde nakupovať nedám sa zahanbiť 😂😘 čo som horšia 😂😂 a dnes som si akurát prezliekla , keby som vedela utekám hneď kupit rovnake 😂😂

malebaby
23. apr 2017

@santeema
@ericia dievcata, ani Vam nevarvim ake depky som mavala ja... kazdym neuspesnym IVF sa to stupnovalo...ja sa neviem zmierit s tym ze by sme nemali mat dietatko, neviem si to predstavit. Snazime sa uz 3.rok a mame za sebou 8.IVF...az sa to zle pise,nie to este preziva...

malebaby
23. apr 2017

@cherrinka11
@ria294 jaaaaj tak to je dobre, asi mame vsetky tri toho isteho chlapa 😀 ani moj manzel nepije 😀 aj my ked si otvorime flasu vinka, tak polovicu vylievme lebo nie sme schopni to dopit...a tu polku co sme nevyliali som vypila ja 😀

cherrinka11
23. apr 2017

@malebaby 😀No toto..
Ja teda pijem minimálne, ale keď je príležitosť prečo nie 😉
Minule som v obchode hľadala ananasovy dzus a že 1,69eur a vefla červené vínko že 1,30eur..no nekup to 😀😀😀

malebaby
23. apr 2017

😀😅👍 no ved toto...niekedy sa necudujem ze na čučo ma kazdy 😀 ja nepijem tiez vobec, len semtam si dam Pereg- ale ved to ani nie je vino 😅

cherrinka11
23. apr 2017

@malebaby moja zlatá.. 8me ivf??chúďa moje to si musid musíš inak ťažko prežívať,obdivujem ta,ja by som to toľko nedala..je to obrovský nápor na psychiku, peňaženku a nehovoriac už aký je to nápor pre telo..mala si dúfam aspoň miernejdiu stimuláciu?nie vždy s plnými dávkami hormónov?

malebaby
23. apr 2017

@cherrinka11 vies, tak keby si nemala ani jedno dieta verim ze aj ty by si sa tolko snazila a nevzdavala sa...neboli to vsetko klasicke ivf...4 boli klasicke, ale nemala som najvyssie davky hormonov ake davaju, potom 3 softy a teraz nativ. Financne narocne,ale co uz, dali by sme aj posledne za to aby sme mali spolu dietatko...ja hlavne obdivujem mojho manzela,ze to takto zvlada a stale to spolu nevzdavame ❤

ericia
23. apr 2017

@malebaby klobúk dolu... Ale úplne ta chápem... My tiež nemáme bábo a strašne chceme...a určite budem skúšať pokiaľ sa bude dat 😊

ria294
23. apr 2017

@malebaby moje zlate, naozaj ťa veľmi obdivujem ❤️ A chápem ťa, že urobíš všetko, aby ste splodili zdravé dieťatko. Z hĺbky srdca ti to prajem ❣️❣️❣️
@malebaby
@cherrinka11 ale tak tie naše lásky sa vyhýbajú alkoholu 😜 No aby sme sa my nedali a nepodľahli mu, ani ja nepijem, veľmi málo , ale keď ti takto pôjde ďalej a ms nepríde, asi sa zo mňa stane opilec 😂😂😂

miskab
23. apr 2017

@malebaby fuuuha ze 8 IVF ale zas ta chapem ja by som tiez isla do toho dokial by sa nepodarilo , budeme bojovat vsetky a podari sa nam to , uz by bolo na case 🙂 aby sme sa gulali 🙂