Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@cherrinka11 aha,dakujem za vysvetlenie 🙂
Ja som po ivf,minuly mesiac som stimulovala.takze isto by som nesla teraz s liekmi.
Ja este uvidim ci pojdem len na Ket alebo aj na nativ,ak by som mala viac folikulov tento cyklus.kedy mas opu?
@cherrinka11
@miskab dievčence chybám vam tu do počtu 😘😘 dnes akosi nestíham písať a sledovať komenty, mam roboty až až 😉🙈 ale vy mi chybate 😘😘
@malebaby inak tu vlasocnicu som mala na druhý deň po ET aj ja... Som sa toho dosť zľakla, ale potom som to tiež pripísala že to je po tom ET len nejaká zrazenina krvi... Minule som mala bolesti ako pred menzesom celý čas a nič z toho 🙁 je to asi ozaj individuálne u každej z nás 😉
@babusik85 ja ešte len cakam na MZ s ipu počítam ak všetko pôjde tak ako má 14.5.😉
@sussah v RF ti vypracujú liečebný plán... Pripravia ti papiere do poisťovne a tam je napísané presne koľko liekov a aké budeš potrebovať... Tie ti poisťovňa preplatí... Ale ako to u tých čo nechodia do Brna aj na ultrazvuk neviem.... Mne dali na druhé IVF lieky na konzultácii... Bolo ich tam presne do prvého ultrazvuku... Na ultrazvuku mi dali zasa do ďalšieho ultrazvuku... Akurát som mala v papieroch pre poisťovňu napísaný orgarutran 3kusy a ja som potrebovala 5... Tie dva mi poisťovňa nepreplati... Hádam som ti pomohla...
@miskab prvý krát som mala narkozu... Nočnú košelu, šľapky som mala... Zavedú ta na izbu.. Sa prezlecies.. Potom prídu pre teba a ideš na sálu... Potom som sa zobudila až na izbe na vozíku a len som si ľahla na posteľ... Všetko bolo u mňa v poriadku, tak som ležala dve hodiny... Sestričky mi priniesli buchtu a čaj 😊 potom doktorka mi prišla povedať koľko som mala vajíčok 😊 teraz som išla bez narkózy... Mala som dve vajíčka,ale zrelé bolo iba jedno... To som mohla ísť po pol hodinke domov...
@ericia ano moje prve IVF som mala cez poistovnu, ale na Slovensku bolo vsetko za mna vybavene 🙂 a teraz si to budem musiet vybavovat sama. A nevies ci lieky za ktore zaplatim plnu sumu mi bude vratena cez poistovnu plna suma alebo iba cast ako ked tu na SK poistovne preplacaju v lekarni? Lebo jedna holka mi tvrdila, ze plnu sumu, co sa mi nejako nezda...
@ericia to si musím zobrať na opukoselu aj šľapky?ja ze tam mi dajú..
Žienky brala z vás niektorá Femaru? Ja mám ísť v máji na soft a predpísal mi iba preegnyl a femaru! Len som si nahodila do Googlu femaru a hneď na začiatku sa píše, že sa berie pri rakovine a že až po menopauze. A ja mám kramy pravidelne, tak sa bojím či mi nerozhádže cyklus. Podelte sa o skúsenosti, lebo som veĺmi pesimistická ☹
@cherrinka11 áno a dostaneš presne inštrukcie na papieri pred opu 😊
@ericia a čo tam píšu?aké inštrukcie?😝😜😀

@cherrinka11 ano ja idem na Soft , nechala som si poradit od doktorky .... ale to mame hned po sebe juuuuj ale sa tesiiim strasne moc ty budem drzat palce aj riuska ide tak ako ty ak jej pride menzes 🙂