icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

cherrinka11
27. apr 2017

@vrds myslím,že tá akcia bude týždeň od dnes takže v kľude stihas😉

rada2002
27. apr 2017

@ericia teraz v maji cca 15. By som mala ist na 1.ultrazvuk. No uvidim.

rada2002
27. apr 2017

@babusik85 uplne bez liekov. Pichnes iba pregnyl.

rada2002
27. apr 2017

@ina7 rozdiel nie je ziadny. Lisia sa len dodavatelmi a cenou.

rada2002
27. apr 2017

@cherrinka11 a aky mas cyklus? Ja mam cca 30 dnovy.

cherrinka11
27. apr 2017

@rada2002 ahoj,ja 26-28
Ale posl.tri mesiace28

cherrinka11
27. apr 2017

@rada2002 ja idem na prvý utz 7DC

osky
27. apr 2017

@cherrinka11 ale ved ananas je zdravy sam o sebenielen po et,ket....

len musi byt cerstvy-bacha aby neboli prehnite-aj ked su zvonka zelene
skuska cerstvosti-tie listy musia byt pekne svieze a pevne,ked jeden vytrhnete,musi zostat cely,Pekny zeleny,pevny

sussah
27. apr 2017

@osky práve som prišla z Kauflandu 😜a majú tam ukazkove veľké ananasy za 1,99..😆..Hneď som si ho kúpila 🍍🍍🍍

mircalla
27. apr 2017

@gagirl len tak dalej moja, na kedy ti to vychadza...my dobre, ale hekticky...mala je divoch

ina7
27. apr 2017

@rada2002 vďaka, idem si zháňať

ria294
27. apr 2017

@vrds naozaj záleží od toho, ako telo reaguje na hormóny. Ja mám nízke amh a dali mi stimulku 450iu a výsledok bol taký, že mi to rozhadzalo cely cyklus, hormóny, znížilo amh a zvýšilo fsh z pôvodných 10.08 na 30. Vytvorili sa mi dva foliky 21-24mm , odber bol na 11DC a žiadne vajičko, nakoľko mi tvrdil Dr, že som tam mala len cysty. Pol roka som sa snažila dať doporiadku, aby sa moje hormóny dali trošku do normálu a teraz by som do normálnej stimulky určite nešla. Nemáš zaručene, že na každého to bude fungovať, ani to že pri silnej stimulke vyprodukuješ viac vajíčok, naozaj je to individuálne. Pribrala som 8kg, zavodnena som ešte stale . A preto som rozhodnutá ist teraz len do softu a max do 150iu.

cherrinka11
27. apr 2017

@ria294 rius ty kde si sa stratila??ešte nič?ideš zajtra na tu vyvolavacku? 😉

babusik85
27. apr 2017

@vrds genetika je uplne ine.ja som reagovala na to,ze treba ist raz na klasicky ivf a vydupovat z toho najviac.no zial,nie je to stale tak.ako som uz pisala,nie je vsetko taketo ciernobiele.niekto moze mat aj 400iu denne a ma len jedno vajicko.je to ovela-ovela rozsiahlejsie zial....kazda reaguje inak..keby stacilo kazdej 1klas.ivf!
Inak ako som uz pisala,ja som bola 2x na klasickom a druhykrat som mala viac vajicok ako prvykrat.
Ale nabuduce pojdem na soft,uz citim,ze na moje telo je to vela.

gagirl
27. apr 2017

@mircalla dakujem..TP mam medzi 23-26.8,prve podla PM a druhe podla sono..tak uvidime..

mircalla
28. apr 2017

@gagirl drzte sa, ty si priklad, ze mozne je vsetko a zazraky sa deju.

dalida
28. apr 2017

@gagirl
@mircalla dievcata ja mam pocit, ze som uz stara korcula... :-/ prestara... normalne ma chyta depka.
Gagi, moja zlata, myslim na teba. Posielam vela pozitivnej energie 🙂

mircalla
28. apr 2017

@dalida ja som mala deti v 38 a 43

dalida
28. apr 2017

@mircalla mna moja lekarka ukludnuje, ze som este relativne mlada (33), skor som mala na mysli tie pokusy... neviem, ci budem mat silu ist stale dalej a dalej... Hej, a mohe ste pre mna inspiraciou, nadejou...

mircalla
28. apr 2017

@dalida jaj moja, ze 33, to ja som v 35 len zacinala. totizto som dost neskoro zistila, ze mam problem

osky
28. apr 2017

@dalida

musis uvazovat inak,nie sa len lutovat a bat.
spytaj sa sama seba-chces vazne dieta???chces?
tak potom preto spravis aj nemozne.
ja mam 39,5.pokus za sebou a ani nahodou nemam v plane to zdat...aj ked tych ceremonii ohladom vysetreni,operacii a pod.som si zu uzila.
tak ale ked ostanem Doma sediet...kto mi pomoze,ked nie doktori?
modlit sa modlim,ale myslim ze to nestaci...

ako sa to vravi?
"pomoz si clovece,aj Pan Boh ti pomoze..."

takze nejake pichacky do brucha das lavou zadnou,nic to neni...

tlucka
28. apr 2017

@osky Aj keď príspevok nepatril mne, veľmi ma povzbudil. Ďakujem

sussah
28. apr 2017

@tlucka suhlas 😉

mircalla
28. apr 2017

@osky ja osobne verim tomu - a na tomto fore som sa o tom presvedcila na x skutocnych pripadoch - ze kto vytrva, tak nakoniec sa docka. zial je to dakedy zlozitejsia cesta, ale docka sa. zatial to tak vzdy fungovalo , fungujem tu uz skoro 10 rokov, poznam ozaj velke mnozstvo zien, a dockali sa

dalida
28. apr 2017

@osky wau, a to som si myslelala kolko toho uz mam za sebou. Obdivujem ta, tvoju vieru, tvoj entuziazmus. Zeny, su silne. Ich pocity su silne, ich tuzby... Dakujem, ze si sa so mnou podelila o tvoj nazor a skusenost.

santeema
28. apr 2017

@dalida potesim ta, ja som starsia a krpcov som mala ked som mala 38,5 a 40,5 a teraz chcem este tretie ak sa podari🙂...takze si uplne v pohode🙂...ziadne depky a vela stastia zelam a aby sa to podarilo🙂

malebaby
28. apr 2017

@dalida ahoj neviem kolko pokusov mas za sebou, ja mam za sebou 8.IVF a vekovo som peiblizne tak ako ty...takze sme tu baby ktore sme na tom fakt ze blbo, je to tazke,ale nevzdavame sa. Tiez ma obcas prepadne depka a bojim sa ze sa dietatka nedockame,ale hned na to si to v hlave prepnem a poviem si ideme dalej a musi sa nam to raz podarit🙏

ina7
28. apr 2017

Je to tak, kto vytrva, vacsinou sa docka. Nam prve dieta trvalo 10 rokov a teraz dufame ze sa podari druhe. Proste niekto mabstastie a vyjde to ma prvukrat a niekto potrebuje pokusov 5. Kto sa vzda, co uplne chapem lebo aj ja som mala obdobie ze som to.vzdala, tak nikdy nebude vediet ci by to nevyslo dalsikrat. Ja som to tiez vzdala, ale velkej krize sme si povedali ze skusime este raz. A kazdy den dakujem za to stastie ze mam teraz doma uzasneho syna. Nevzdavajte sa.baby, aj ked toho mate plne zuby. Dajte si pauzu, oddychnote a ked sa budete na to.citit, skuste zase.

osky
28. apr 2017

ja ani sama neviem kde beriem tu energiu na to.
lebo lieky mi teda moc dobre nerobia,takzko ich znasam a hrozne priberam...
este nepresli ani 2 mesiace ale ja by som isla znova aj hned.
a verim ze v Juni zu budem Reprofitackou 😀

aspon na nieco je dobre byt tvrdohlavy.
aj ked z nabozenskeho hladiska presadzujem tu svoju vieru a neakceptujem tu boziu,
ale nieco ma zenie a nedokazem prestat.
ked si predstavim ze prestanem a prezijem dalsich 20-40 rokov s vedomim ze som to vzdala....
neda sa,neda....

malebaby
28. apr 2017

@ina7 presne tak ako pises :-* ja som mala stavy ked som si myslela ze uz nema zmysel skusat, ze je to len strata casu,penazi a zbytocne zasahy do tela...ale neda mi to, stale sa z toho dostanem a mam nejaku novu silu v sebe ze ideme skusit zase... to znamena ze v hlbke duse aj s manzelom stale verime a dufame ze sa to musi raz podarit,len mame velku smolu, ze to takto dlho trva... stale sa utesujem tym, ze su baby ktore maju aj 10 IVF za sebou a dockali sa babatka.