Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@cherrinka11 jeeej moja zlata dakujem ze si na mna myslela ❤😘 ja by som mala zacat 23.5 , juuuuj moja uz je to tu uz zaciname sa tesim, ale mam aj trosku take zmiesane pocity, ale verim RF , mi to dame vsetky babulky co sme tu 🙂 drziiiiiiiiiiim moc palce a informuj ma co a ako 😘❤👶
@ericia u nas sa dhea kupit v lekarni neda, ja som kupovala tu https://www.healthmonthly.co.uk/swanson_dhea?se.... Obcas mávajú aj doručenie zdarma a maju dobre ceny vitamínov. Toto balenie je na mesiac, tak to skus brat aspon 3 mesiace. Inak mne najskor predpísali dhea v Gynfive a vyberala som to v lekarni v Rakúsku, ale balenie na 3 mesiace stalo 250 EUR. Potom mi v RF povedali, ze rovnaké účinky by mali mat aj obyc tabletky kúpené cez net.
@ria294 ahoj moja, zatial sa mame dobre, buduci tyzden mam prvy velky utz, tak uz sa neviem dočkať 😍 konecne mi trochu prechádzajú nevolnosti, tak uz je to lepsie, ale tieto prve tyzdne mi dal drobec riadne zabrať 😀 Ale vsetko prezijem, hlavne nech je v poriadku 😀 A ty ako? Uz si mala stimulovať tento mesiac, nie? Myslim na vas vsetky a strasne drzim palce 😘
@osky dheas sa kontroluje z krvi, spolu s HP, ak ma žena problemi s ms , neplodnosť atď..Ak sú aj iné hormóny v norme, tak to naznačuje normalne fungovanie nadobličiek . Nadmerne hodnoty môžu infikovať nejakú chorobu nadobličiek, nádorov atd... a naopak nízke hodnoty indikujú problém nadobličiek a zníženú plodnosť. A DHEA lieky sa predpisujú aj v prípade zníženej ovarialnej rezervy AMH , kedy sa môže stať, že po užívaní 3mes sa jeho hladina môže zvýšiť, je to obnova buniek a hovorí sa, že pôsobí na dlhovekost čiže mladosť. Inak je to steroid a užívajú ho športovci na rast svalovej hmoty a hovorí sa , že sa zrychluje spaľovanie a človek chudne 😉
Ahojte, mam otazocku, kolko po vysadeni utrogestanu by mala prist mrcha? Ja som vzdy dostala este skor ako som vysadila....viete oficialne za kolko dni? Lebo mne jeden doktor povedal ze do 4 dni a sestricka ze do 14 a ze ak dovtedy nedostanem tak vyvolavacka, tak si vyber 😂 Dakujem
Mám 3 nové balenia Clostylbegytu a 1 neotvorene balenie Pregnylu, podarujem za postovne.
@bianitka996 ahoj,ja by som mala záujem.
@chmurkaxy o čo presne?
@chmurkaxy
@bianitka996 A budes potrebovat všetko? Ja by som tiež mala záujem...
Baby, ked Je dobre si dat vysetrit reprod.imunologiu? Viem ze napriklad ked su opakovane potraty... moze to pomoct aj k tomu preco sa zle vyvijaju embrya,resp.spomalene? Dakujem
Respektive ci to vysetrenie moze nejak suvisiet s kvalitou vajicok?

Dievcata vy tu pisete ze dhea je dobra..
No ale ja ked mi robia horm.profil.prave dhea mam vzdy trochu zvysene.ale nic s tym nerobia.
Je to zle?
Co to vlastne je to dhea?