icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

osky
4. máj 2017

Dievcata vy tu pisete ze dhea je dobra..
No ale ja ked mi robia horm.profil.prave dhea mam vzdy trochu zvysene.ale nic s tym nerobia.
Je to zle?
Co to vlastne je to dhea?

miskab
4. máj 2017

@cherrinka11 jeeej moja zlata dakujem ze si na mna myslela ❤😘 ja by som mala zacat 23.5 , juuuuj moja uz je to tu uz zaciname sa tesim, ale mam aj trosku take zmiesane pocity, ale verim RF , mi to dame vsetky babulky co sme tu 🙂 drziiiiiiiiiiim moc palce a informuj ma co a ako 😘❤👶

ria294
4. máj 2017

@leelloo ahoj 😘Moje spomeniem si na teba 😉 si taký môj vzor 😘 Ako sa mi máš a čo malička gombička v brušku, pekne rastie do krásy ❤️

leelloo
5. máj 2017

@ericia u nas sa dhea kupit v lekarni neda, ja som kupovala tu https://www.healthmonthly.co.uk/swanson_dhea?se.... Obcas mávajú aj doručenie zdarma a maju dobre ceny vitamínov. Toto balenie je na mesiac, tak to skus brat aspon 3 mesiace. Inak mne najskor predpísali dhea v Gynfive a vyberala som to v lekarni v Rakúsku, ale balenie na 3 mesiace stalo 250 EUR. Potom mi v RF povedali, ze rovnaké účinky by mali mat aj obyc tabletky kúpené cez net.

leelloo
5. máj 2017

@ria294 ahoj moja, zatial sa mame dobre, buduci tyzden mam prvy velky utz, tak uz sa neviem dočkať 😍 konecne mi trochu prechádzajú nevolnosti, tak uz je to lepsie, ale tieto prve tyzdne mi dal drobec riadne zabrať 😀 Ale vsetko prezijem, hlavne nech je v poriadku 😀 A ty ako? Uz si mala stimulovať tento mesiac, nie? Myslim na vas vsetky a strasne drzim palce 😘

leelloo
5. máj 2017

@osky to asi nebude to iste v profile. Viem, ze som to tam tiez mala, ale nikto sa tym nezaoberal, ale neviem ti presne povedat, co to je.

ria294
5. máj 2017

@osky dheas sa kontroluje z krvi, spolu s HP, ak ma žena problemi s ms , neplodnosť atď..Ak sú aj iné hormóny v norme, tak to naznačuje normalne fungovanie nadobličiek . Nadmerne hodnoty môžu infikovať nejakú chorobu nadobličiek, nádorov atd... a naopak nízke hodnoty indikujú problém nadobličiek a zníženú plodnosť. A DHEA lieky sa predpisujú aj v prípade zníženej ovarialnej rezervy AMH , kedy sa môže stať, že po užívaní 3mes sa jeho hladina môže zvýšiť, je to obnova buniek a hovorí sa, že pôsobí na dlhovekost čiže mladosť. Inak je to steroid a užívajú ho športovci na rast svalovej hmoty a hovorí sa , že sa zrychluje spaľovanie a človek chudne 😉

sussah
5. máj 2017

@ria294 ahoj, nevies ze si sa dhea moze brat ked beriem lieky Parlodel na znizenie hormonu prolaktinu?

ria294
5. máj 2017

@leelloo ahoj , tak sa tesim, že je všetko v poriadku 😘 A budem veľmi rada, ak mi potom napíšeš, ako si sa tešila na tvoj nezabudnuteľný deň utz 😘 Prajem ti všetko len to najlepšie a úprimne sa teším a aj budem, ak napíšeš ❤️❤️❤️

ria294
5. máj 2017

@sussah no nebudem klamať nie som si už istá, ale mne sa zdá, že mi tuším DHEA aj znížila prolaktín aj fsh. Ale s určitosťou ti to neviem povedať, mne sa zdá, že by sa nemala brat ak je zvýšení testosterón ..... a prečo ju chceš užívať , vieš akú mas hodnotu dheas v krvi?

ria294
5. máj 2017

@leelloo a ešte som zabudla 😉 Ano mala som stimulovať už pred mesiacom 🙊🙊 ale nejako som si to rozmyslela , dnes je 2DC a zajtra idem do toho 🙈

leelloo
5. máj 2017

@ria294 dam urcite vediet 🙂 tento rok zacal velmi uspesne, aj dve moje kamaratky, ktore dlho nemohli otehotniet a s ktorymi som aj vsetko toto riesila, otehotneli skoro zarovno so mnou 🙂 tak verim, ze sa aj tebe konecne podari, moooooc drzim palce a myslim na teba 😘😘

sussah
5. máj 2017

@ria294 DHEA mam 5,97 posledny vysledok. AMH mam 1,4. Tak neviem ci sa mi oplati kupovat Dhea..Myslela som si , ze na kvalitu vajicok a zvysenie AMH ..preto som chcela brat.

ria294
5. máj 2017

@sussah máš dobre AMH, na tvojom mieste by som sa zamerala na kvalitu vajíčok nie na kvantitu. A užívala by som zinok 30mg/D, melatonín, L carnosine (l-karnosine...je na obnovu buniek, na kvalitu , ak chceš pošlem ti naň link) D3 vitamin aspoň 1000/D.

ria294
5. máj 2017

@sussah neuzivala by som dhea na tvojom mieste, ak mas dobre AMH, lebo nie je zaručene , že pomôže v tvojom prípade, ale samozrejme nie je to vylúčené , je to na tebe 😉

ria294
5. máj 2017

@sussah ešte ma napadlo 😜 Myo inozitol na kvalitu vajíčok 😉

sussah
5. máj 2017

@ria294 ano inositol..prave som vypila 😉 Dakujem za radu, hej asi skorej kvalitu by som mala riesit. Nemam Melatonin, L carnosine (l-karnosine)..to este musim dokupit a inak vsetko beriem

ericia
5. máj 2017

@leelloo ďakujem 😊 chcem ísť v júli skúsiť natív... Hádam pomôže ta dhea aj keď ju budem brat len dva mesiace... A ty si ju brala aj počas stimulácie?

steffi1
5. máj 2017

Ahojte, mam otazocku, kolko po vysadeni utrogestanu by mala prist mrcha? Ja som vzdy dostala este skor ako som vysadila....viete oficialne za kolko dni? Lebo mne jeden doktor povedal ze do 4 dni a sestricka ze do 14 a ze ak dovtedy nedostanem tak vyvolavacka, tak si vyber 😂 Dakujem

ericia
5. máj 2017

@steffi1 ja som po prvom IVF dostala na tretí deň po vysadení... Teraz tiež čakám.. Včera som vysadila utrogestan..

leelloo
5. máj 2017

@ericia tak vraj by sa mala brat aspon 3 mesiace, ale nikdy nevies 🙂 ja som to brala aj cez stimulaciu a vysadila po odbere vajicok.

bianitka996
5. máj 2017

Mám 3 nové balenia Clostylbegytu a 1 neotvorene balenie Pregnylu, podarujem za postovne.

chmurkaxy
5. máj 2017

@bianitka996 ahoj,ja by som mala záujem.

osky
5. máj 2017

@ria294 uau.
Dik za super infosku.
A veru to by sedelo.
Problemy s ms mam.na nadoblicky ma uz upozornovalo viac liecitelov ale doktorka neprisla na nic...zvlastne.
A neplodna som...v podstate
Ja mam dhea vzdy😢 zvysene.

ria294
5. máj 2017

@osky k zvýšenej hodnote dheas sa pripisujú aj príznaky ,ako zhrubnuty hlas, strata vlasov plešatosť, mohutnosť svalov, môže byť akné, chýbajúca a nepravidelná ms...norma hodnota v krvi je cca 1-10 umol/l, ale záleží od veku.Niekedy vyššia hladina môže indikovat aj pco.

osky
5. máj 2017

@ria294 pco mam ,ms nie a vlasy padaju jak salene...sedi to na mna

bianitka996
6. máj 2017

@chmurkaxy o čo presne?

cmudlo
7. máj 2017

@chmurkaxy
@bianitka996 A budes potrebovat všetko? Ja by som tiež mala záujem...

erijan
8. máj 2017

Baby, ked Je dobre si dat vysetrit reprod.imunologiu? Viem ze napriklad ked su opakovane potraty... moze to pomoct aj k tomu preco sa zle vyvijaju embrya,resp.spomalene? Dakujem

erijan
8. máj 2017

Respektive ci to vysetrenie moze nejak suvisiet s kvalitou vajicok?