icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

montblanc
9. máj 2017

@leelloo
@zibi baby ale v sobotu som mala ovu test uplne biely a vcera takyto. A mam aj priesvitny hlien. Skor to bude ovu ako tehotenstvo. Akurat idem na folikumetriu, tak zachvilu budem mudrejsia ☺ ale keby ste mali pravdu tak sa zblaznim od radosti. A ty @leelloo si mala tiez odber bez oocytov? Ze to nevyslo? Ako to lekari vysvetlili?

leelloo
9. máj 2017

@montblanc mne dr povedal po odbere, ze tam neboli ziadne vajicka, ze je mozne, ze ovu bola den predtym a nestihli sme to. Ja som aj den predtym mala dost bolesti vo vajickoch, ale nikdy by som nepovedala, ze sa to takto moze podarit, bola som v riadnom soku, ked som si spravila test 🙂 a hlien som mala tiez a stale ho mam, to je uz ale taky tehotensky 🙂 neviem, ci bez ms by si mohla mat znova ovu. Kazdopadne drzim silno palce a daj potom hned vediet 🙂

zibi
9. máj 2017

@malebaby nerobila si si tehotensky test? lebo ms si predsa nemala tak ako ovu ?? skor si myslim ze si tehu a nejako sa zadarilo pred alebo po odbere ...nikdy nevies , priroda je mocna... napr. oni nechaju aj nejake male nedozrete foliky vo vnutri cize stale sa moze podarit aj pred , aj po - lebo fakt ovu test vychadza vacsinou tehotnym pozitivny ... kup si tehu test a testuj 🙂

zibi
9. máj 2017

@leelloo a ty si prirodzene otehotnela pocas ivf a nemala si vklad ??

malebaby
9. máj 2017

@zibi si ma zle oznacila 🙂 to nepatrilo mne 😉

zibi
9. máj 2017

@malebaby jaj prepac 😀🙈

zibi
9. máj 2017

@montblanc nerobila si si tehotensky test? lebo ms si predsa nemala tak ako ovu ?? skor si myslim ze si tehu a nejako sa zadarilo pred alebo po odbere ...nikdy nevies , priroda je mocna... napr. oni nechaju aj nejake male nedozrete foliky vo vnutri cize stale sa moze podarit aj pred , aj po - lebo fakt ovu test vychadza vacsinou tehotnym pozitivny ... kup si tehu test a testuj 😉

babusik85
9. máj 2017

@malebaby mrzi ma to! :/
skus zavolat na recepciu.
inak ja som tiez chcela ist na KET v tomto cykle, dvakrat som pisala dokimu, lebo som vedela ze ide prec na dva tyzdne a ani neodpisal, takze tento mesiac uz som nestihla.

leelloo
9. máj 2017

@zibi ano tak 🙂 ja som mala soft, brala som clostil a menopur 75ui, ale pri odbere neboli ziadne vajicka, lebo ovu bola skor, napriek liekom. Tak mi doktor povedal, nech sa objednam, ked dostanem ms a skusime buduci mesiac nativ. Kedze ja mavam ms ako hodinky a meskala mi 2 dni, tak som si len tak spravila test a tam dve ciarky 🙂 takze sa nam zadarilo prirodzene v tom cykle, ked som stimulovala. Ale vobec som to necakala, lebo sex sme mali 5 dni pred odberom, takze som ani neverila, ze by sa mohlo zadarit a predsa 🙂

montblanc
9. máj 2017

@zibi
@leelloo tak bola som teraz na folikumetrii a doktor povedal ze ovu uz prebehla, videl tam zlte teliesko. Tak uz len cakat. Sexik bol v sobotu vecer, vcera vecer a este teraz sme to poistili predtym nez odosiel muz do prace. Aspon neni strateny mesiac, ale nechapem ako to ze neprisla ms ale ovulka  no uvidime ☺ asi netreba robit tehu test ked videl ze to bola ovulka ci?

montblanc
9. máj 2017

@sussah nooo je toho dost ale podme nato  😁 takze nosifol 2x1 sacok, vitamin E 200 mg, vitamin D 2000 IU, zinkosel (zinok +selen), omega komplex 3-6-9, antioxidanty na striedacku obden piniovy extrakt a astaxanthin, kyselinu listovu s B6 a B12, obden zelezo a este mam melatonin, ten je tiez fajn, ale mne nerobi moc dobre na hlavu, tak ho neberiem ☺

zibi
9. máj 2017

@montblanc ja by som sinzo srandy spravila test..ved to nestoji tak vela a dr.v tych rannych stadiach nemusi vidiet nic este..nikdy nevies..mne to s tvojou ms nejde do hlavy..

leelloo
9. máj 2017

@montblanc ako je mozne potom, ze si nemala ms? na to ti doktor nic nepovedal? ja by som si ten test asi spravila, este tam doktor nemusel nic vidiet 🙂

sussah
9. máj 2017

@montblanc diky..pozeram, ze vacsinu vitaminov uz beriem. Tak nic, ja len ze ci nemas nejaku tajnu recepturu 😅 na BABO 👶

sussah
9. máj 2017

@montblanc ach jaj tak mne by neurobit pre istotu tehotensky test nedalo spavat 😀

montblanc
9. máj 2017

@leelloo
@sussah baby ale keby som bola tehu, tak by som nemohla mat ovulaciu. A robila som si na obed dalsi ovu test a ten uz bol biely,takze keby som bola tehu tak by bol ovu test stale pozitivny a nie len vcera nie? ☺

sussah
9. máj 2017

@montblanc to netuším ja som zatiaľ tak ďaleko nedošla 😀

leelloo
9. máj 2017

@montblanc Hmm.. tak to je cele akési divne, aj tak to nechapem ako to, ze si nemala ms, ale mas ovu.
Inak este vyššie si pisala, ze melatonin ti nerobí dobre, kedy ho beries? Lebo ten sa ma brat pred spaním a mne sa po nom teda fajne spalo 😀

babusik85
9. máj 2017

@leelloo
@montblanc baby melatonin mozem kupit aj v lekarni? ci len cez eshop?

leelloo
9. máj 2017

@babusik85 aj v lekarni

malebaby
9. máj 2017

@babusik85 dakujem...uz mi doktor odpisal rano,takze vsetko je ok 😉

montblanc
9. máj 2017

@leelloo dala som si ho tesne pred spanim. Ale ja som mala v detstve uraz hlavy na lade a mala som z toho epilepsiu a niektore lieky mi este dodnes robia zle vies ☺

leelloo
9. máj 2017

@montblanc aha, tak to chapem, potom radsej deci červeného pred spaním, to je dobre na sliznicu 😉

sussah
10. máj 2017

Kocky ak by niektora potrebovala Merional, piste IP. dakujem

erijan
10. máj 2017

@zibi tak u mna vit.na kvalitu vajicok a spermiogram vylepsit morfologiu, neviem ci nieco je na tieto veci, aj fragmentaciu...ta je v norme,ale hranicna.

ericia
10. máj 2017

Dievčatá prosím vás kedy a v akom množstve si dávate vitamíny? Ja potrebujem skvalitniť vajíčka... Keďže po stimulácii mam ledva jedno dobre.. Ja som si to dala takto : ráno E 400 iu, D 400 iu, kyselina listová 1mg...poobede Inofolic... Dnes mi prišla DHES a melatonin, ale ten asi večer.. Prosím vás kedy mam brat DHEU a koľko? Mam 25 mg tabletky.. Ďakujem 😊

sussah
10. máj 2017

@ericia ja som si urobila rozpis vitaminov na cely tyzden, kazdy den beriem 3-4 rozne vitaminy - C, D, E, B6+B12, kyselinu listovu, selen, zinok, matersku kasicku, koenzym Q10, omega, maca, vitex, bromelain,....objednala som melatonin

ericia
10. máj 2017

@sussah juj ty máš toho teda dosť 😉 inak maca mam prášok... Pridávam ho do jedla, alebo smoote.. Vitex mam bylinky, tie pijem ako čaj... No tiež mam toho dosť 😁 ďakujem 😉

sussah
10. máj 2017

@ericia vitex existuje aj v bylinkach? Som nevedela..hej macu mam aj prasku ale nejako ho nepouzivam..potom je dobre pit z cajov - mojzisovej caj, pakost,...

montblanc
10. máj 2017

@ericia mala si soft stimulaciu? Kolko si msla folikulov. Ja som stimulovala pred mesiacov a 13 folikulov a vsetky prazdne. Tiez vitaminujem aby sa zlepsila kvalita. Ja si davam aj nosifol, to je ako inofolic. Ze to je naj na kvalitu vajicok, obsahuje to inozitol a ten sa nachadza v zdravych folikuloch, aj gynekologovia odporucaju.