Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@montblanc mne dr povedal po odbere, ze tam neboli ziadne vajicka, ze je mozne, ze ovu bola den predtym a nestihli sme to. Ja som aj den predtym mala dost bolesti vo vajickoch, ale nikdy by som nepovedala, ze sa to takto moze podarit, bola som v riadnom soku, ked som si spravila test 🙂 a hlien som mala tiez a stale ho mam, to je uz ale taky tehotensky 🙂 neviem, ci bez ms by si mohla mat znova ovu. Kazdopadne drzim silno palce a daj potom hned vediet 🙂
@malebaby nerobila si si tehotensky test? lebo ms si predsa nemala tak ako ovu ?? skor si myslim ze si tehu a nejako sa zadarilo pred alebo po odbere ...nikdy nevies , priroda je mocna... napr. oni nechaju aj nejake male nedozrete foliky vo vnutri cize stale sa moze podarit aj pred , aj po - lebo fakt ovu test vychadza vacsinou tehotnym pozitivny ... kup si tehu test a testuj 🙂
@montblanc nerobila si si tehotensky test? lebo ms si predsa nemala tak ako ovu ?? skor si myslim ze si tehu a nejako sa zadarilo pred alebo po odbere ...nikdy nevies , priroda je mocna... napr. oni nechaju aj nejake male nedozrete foliky vo vnutri cize stale sa moze podarit aj pred , aj po - lebo fakt ovu test vychadza vacsinou tehotnym pozitivny ... kup si tehu test a testuj 😉
@zibi ano tak 🙂 ja som mala soft, brala som clostil a menopur 75ui, ale pri odbere neboli ziadne vajicka, lebo ovu bola skor, napriek liekom. Tak mi doktor povedal, nech sa objednam, ked dostanem ms a skusime buduci mesiac nativ. Kedze ja mavam ms ako hodinky a meskala mi 2 dni, tak som si len tak spravila test a tam dve ciarky 🙂 takze sa nam zadarilo prirodzene v tom cykle, ked som stimulovala. Ale vobec som to necakala, lebo sex sme mali 5 dni pred odberom, takze som ani neverila, ze by sa mohlo zadarit a predsa 🙂
@zibi
@leelloo tak bola som teraz na folikumetrii a doktor povedal ze ovu uz prebehla, videl tam zlte teliesko. Tak uz len cakat. Sexik bol v sobotu vecer, vcera vecer a este teraz sme to poistili predtym nez odosiel muz do prace. Aspon neni strateny mesiac, ale nechapem ako to ze neprisla ms ale ovulka  no uvidime ☺ asi netreba robit tehu test ked videl ze to bola ovulka ci?
@sussah nooo je toho dost ale podme nato  😁 takze nosifol 2x1 sacok, vitamin E 200 mg, vitamin D 2000 IU, zinkosel (zinok +selen), omega komplex 3-6-9, antioxidanty na striedacku obden piniovy extrakt a astaxanthin, kyselinu listovu s B6 a B12, obden zelezo a este mam melatonin, ten je tiez fajn, ale mne nerobi moc dobre na hlavu, tak ho neberiem ☺
Kocky ak by niektora potrebovala Merional, piste IP. dakujem
Dievčatá prosím vás kedy a v akom množstve si dávate vitamíny? Ja potrebujem skvalitniť vajíčka... Keďže po stimulácii mam ledva jedno dobre.. Ja som si to dala takto : ráno E 400 iu, D 400 iu, kyselina listová 1mg...poobede Inofolic... Dnes mi prišla DHES a melatonin, ale ten asi večer.. Prosím vás kedy mam brat DHEU a koľko? Mam 25 mg tabletky.. Ďakujem 😊
@ericia mala si soft stimulaciu? Kolko si msla folikulov. Ja som stimulovala pred mesiacov a 13 folikulov a vsetky prazdne. Tiez vitaminujem aby sa zlepsila kvalita. Ja si davam aj nosifol, to je ako inofolic. Ze to je naj na kvalitu vajicok, obsahuje to inozitol a ten sa nachadza v zdravych folikuloch, aj gynekologovia odporucaju.

@leelloo
@zibi baby ale v sobotu som mala ovu test uplne biely a vcera takyto. A mam aj priesvitny hlien. Skor to bude ovu ako tehotenstvo. Akurat idem na folikumetriu, tak zachvilu budem mudrejsia ☺ ale keby ste mali pravdu tak sa zblaznim od radosti. A ty @leelloo si mala tiez odber bez oocytov? Ze to nevyslo? Ako to lekari vysvetlili?