Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@renimac no to ja sa uz teraz zacinam citit nemotorna..a co bude pri konci😉Inak vsetko v poriadku zatial,verim ze to tak zostane do konca..Ja som doma hned od zaciatku,a neviem si predstavit ze by som chodila do prace😨Myslela som ci pojdes prirodzene alebo mas planovany cisarsky..Ale asi normalne ze?
@mimika1973 blahozelam velmi🙂)...tesim sa s tebou a zelam, aby ste boli zdravi a stastni🙂)
😂😂😂
@gagirl jaaaaj,ani sa nepytaj.vkuse reve az je fialovy a strasne malo spi.30 min na rukach,polozim do postielky a do pol hod je hore☹
Inak nam ale pekne rastie. Dufam,ze po troch mesiacoxh bude lepsie
Ako ti je? Hlavne klud a ziadne cierne myslienkt,lebo maly bude nervak. Meno mate vybrate?
Ahojte babulky vcera som bola v Brne si pre protokol a oni mi hned dali aj lieky , mala by som zacat stimulovat buduci tyzdne, dalo by sa zacat o mesiac neskor kedze mi uz dali aj lieky bol by to problem? pri Sofre robia aj PK ale vkladaju na 3 den? a ako tam prebieha OPU kedy pustaju domov? Dakujem za info 🙂
@cheeky82 ahoj, to sa postupne upravi, dietatko bolo predsa 9 mesiacov in utero, a teraz si musi zvykat na extra-utero svet, a to je pre neho dost velka zmena! a potrebuje mat neustale maminku pri sebe, aby sa citilo v bezpeci....pri mojom prvom to tak bolo tiez, som si myslela, huraaa, uz spinka na rukach, polozila som ho a uz bol hore za moment! Oni su vsetky rovnake tieto babetka, vynimocne mas spachtoskov co zaspia po ciciku, polozis ich a nic...spia dalej, pri druhom je to takto teraz...ale aj to sa moze hned zmenit ako bude rast...Len trpezlivost, ono to pride same, na zaciatku potrebuje dost svoju maminku! A kolko uz ma prcko tyzdnov? ako sa vola? Drzim palce s trpezlivostou! Ja som tiez dost unavena, este som sa nedostala do bezneho zivota, nevadi, treba si oddychnut ked oddychuje aj drobec, ostatne pocka....
Baby aj vy ste tak dlho cakali na ziadost z Brna pre poistovnu? Buduci tyzden to uz bude mesiac. Boli sme na konzultacii 24.4...som z toho trocha rozcarovana, ze len na ziadost z Brna sa caka mesiac...co este revizny a poistovna..ach jaj 🙄
Ahojte dievcata,volam sa Hanka a mam 3860g a 51cm. Takze dievcata naozaj treba verit,urcite to vyde. Vsetkym snazilkam drzim palce a tehulky drzte sa.☺
@izzie27 gratulujem, nádherné miery.. Veľa zdravíčka
@miskab presnu cenu ti nepovie nik. Lebo zavisi od poctu vajicok kolko budes mat. Ked budes mat dve tak za ICSI (vpichnutie spermie do vajicka) zaplatis 2000 kc a ked 10 vajicok tak 12000 kc. Takze hned mas rozdiel 350 eur. A ak sa rozhodnes zamrazit embrya co ostanu tak dalsich 5000. Ak si das predlzenu kultivaciu co oni odporucaju, tak dalsich 3 alebo 5 tisic. Takze tam ma kazdy iny cenu. Zaklad je 19000 kc + vsetko to ostatne ☺
@miskab v Rf su 365 dni v roku, lebo folikuly a embrya nepockaju na pondelok 😉 na izbe si sama. A je tam iba tvoj muz alebo kto s tebou pride. A preco chces cakat? Nepodari sa ti to ako mne a budes musiet mat pauzu dalsi cyklus a stratis niekolko mesiacov. Neni na co cakat. Ja som mala sof a ten isty protokol ako ty a mala som 13 folikulov a vsetky boli prazdne. Ani jedno vajucko na oplodnenie. Teraz som mala jeden cyklus pauzu a o 3 tyzdne idem dalsi pokus v nativnon cykle bez stimulacie. Takze stat sa moze vselico. Chid do toho. Nic z toho neboli ☺

@gagirl no konečne na MD...lebo mi začali už puchnut nohy, ale dnes úplná pohoda, už mi ta práca asi nerobila dobre. No ale už som ako taký hrosik, spuchnuta, plná vody 🙂. V stredu sa chystám nakúpiť veci do pôrodnice, zoznam už mám a už len čakať 🙂. Ako myslíš ako? 😊 A ty sa ako cítis? Všetko ok?