Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@miskab Miška, myslím že ak si sa rozhodla ešte mesiac počkať, je to ok. Podľa mňa ti nič neutečie , len im daj vedieť. Ak to tak cítiš, tak si daj ešte čas, vieš akého názoru som ja a či som podstúpila . Tak ja ti to len schvaľujem 😉 Stojím pri tebe, ak budeš niečo potrebovať určite daj vedieť ❤️
@cheeky82 taky je uplackany krpcek?ktovie co ho trapi..mozno brusko..Tak drzim palce nech sa to coskoro zmeni a malinky bol kludnucky a lepsie spinkal..Ja sa citim zatial este celkom dobre..ale viem ze cim dalej tym to bude tazsie,ale vydrzime..len nech je vsetko v poriadku..Meno este presne nemame vybrate..tak uvidime..Musim zacat uz aj s vybavickou,lebo este vela veci nemame..Tak sa drzte..prajem ti vela trpezlivosti a sily..verim ze coskoro bude krpcek kludnejsi😘
Ahojte,nezvýšil niektorej Gonal a Orgalutran? Ďakujem
Baby ked ste isli na nativ, kedy ste pichli Pregnyl ked mal folikul aku velkost cca? A cetrotide ste nepichali? a mozu sa brat lieky na rast sliznice este pred odberom vajicok? Dakujem
Neviete,že či Reprofit môže poslať recepty aj mailom alebo sa musia vyzdvihnúť v Brne?vdaka
My sme boli vcera tam lebo mi chceli este urobit kontrolne sono ci nie su nejake cysty a tak ale hovorili mi pred tym ze by mohli aj postou alebo mailom
@mimika1973 ma 8 tyzdnov drobcek nas. Vies on stale reve a neutisi sa ani na rukach☹ spolieham sa nato,ze po tretom mesiaci to prejde.ma aj reflux,asi aj to ho trapi chudacika maleho
ahojte, mate skúsenosti s nativným ivf? v piatok 12 dc som mala foliky 13mm a 15mm velké...
v utorok, t.j. 16 dc by som mala mat odber, nie je to neskoro?
pregnyl si mám pichnút dnes o 21:00....t.j. až 35 hod. do odberu...😒
na čo je vlastne pregnyl?čo ak budem mat ovuláciu uz v pondelok...
mate skusenosti? dakujem.

Ahojte baby, my sme sa takisto ako vy rozhodli vyskusat Reprofit v Brne. Kedze sme samoplatci, tak sme sa vyhli vsetkym tym schvalovackam od poistovne. Ked sme si kupili vsetky potrebne injekcie (Menopur 75 IU a Orgalutran), tak sme si povedali, ze este mesiac pockame a potom uz pojdeme na to. No stal sa maly-velky "zazrak". Podla vsetkeho injekcie zaucinkovali skor ako sme ich zacali brat a uz sme sa nedockali menstruacie no a dnes sme uz v 17-tom tyzdni. 🙂 Kedze su nam teraz su nam uz tieto injekcie zbytocne, tak by som sa vas chcela opytat ci neviete o niekom, kto by mohol mat o ne zaujem?