icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

lubfer656
17. máj 2017

Ahojte baby, my sme sa takisto ako vy rozhodli vyskusat Reprofit v Brne. Kedze sme samoplatci, tak sme sa vyhli vsetkym tym schvalovackam od poistovne. Ked sme si kupili vsetky potrebne injekcie (Menopur 75 IU a Orgalutran), tak sme si povedali, ze este mesiac pockame a potom uz pojdeme na to. No stal sa maly-velky "zazrak". Podla vsetkeho injekcie zaucinkovali skor ako sme ich zacali brat a uz sme sa nedockali menstruacie no a dnes sme uz v 17-tom tyzdni. 🙂 Kedze su nam teraz su nam uz tieto injekcie zbytocne, tak by som sa vas chcela opytat ci neviete o niekom, kto by mohol mat o ne zaujem?

ria294
17. máj 2017

@miskab Miška, myslím že ak si sa rozhodla ešte mesiac počkať, je to ok. Podľa mňa ti nič neutečie , len im daj vedieť. Ak to tak cítiš, tak si daj ešte čas, vieš akého názoru som ja a či som podstúpila . Tak ja ti to len schvaľujem 😉 Stojím pri tebe, ak budeš niečo potrebovať určite daj vedieť ❤️

miskab
17. máj 2017

@ria294 Dakujem zalticko moje ano chcela by som este pockat.... pisala som mail doktorke, hadam to bude mozne..... si zlaticko s krasnym srdieckom ❤😘

ericia
17. máj 2017

@miskab možno pôjdeme spolu v júli 😉 ty sama musíš vedieť, kedy chceš ísť do toho 😊

gagirl
17. máj 2017

@izzie27 jeej tak aj ty uz to mas za sebou😉Srdecne blahozelam k dcerke a prajem Hanke vela zdravicka a tebe skore zotavenie..posielam pusu😘❤

gagirl
17. máj 2017

@cheeky82 taky je uplackany krpcek?ktovie co ho trapi..mozno brusko..Tak drzim palce nech sa to coskoro zmeni a malinky bol kludnucky a lepsie spinkal..Ja sa citim zatial este celkom dobre..ale viem ze cim dalej tym to bude tazsie,ale vydrzime..len nech je vsetko v poriadku..Meno este presne nemame vybrate..tak uvidime..Musim zacat uz aj s vybavickou,lebo este vela veci nemame..Tak sa drzte..prajem ti vela trpezlivosti a sily..verim ze coskoro bude krpcek kludnejsi😘

sussah
17. máj 2017

Ahojte,nezvýšil niektorej Gonal a Orgalutran? Ďakujem

santeema
17. máj 2017

@izzie27 blahozelam🙂)

cheeky82
18. máj 2017

@babusik85 samozrejme ze som stastna,ze.ho mam.ked na mna hodi ten bezzuby usmeb,tak na vsetko ine ihned zabudnem

miskab
18. máj 2017

@ericia chcem este pockat, neviem nechcem to tlacit este aspon jeden cyklus nech sa telo este da dokopy z marca co som absolvovala Soft .... jeeeej to by bolo super keby ideme do toho spolu 🙂

ericia
18. máj 2017

@miskab ja som bola v apríli minimálnu, teda tiež soft a teraz idem v tom júli... Dva mesiace si dám pokoj.. Už som dohodnuta s doktorkou na minimalke zasa.. Nasadila som si kopu vitamínov 😊 tak uvidím a bolo by dobre mat partacku 😉

miskab
18. máj 2017

@ericia ano ano bolo by to dobre keby ideme do toho spolu 🙂 no hadam mi to umoznia to odlozit hadam to nebude problem

malebaby
18. máj 2017

Baby ked ste isli na nativ, kedy ste pichli Pregnyl ked mal folikul aku velkost cca? A cetrotide ste nepichali? a mozu sa brat lieky na rast sliznice este pred odberom vajicok? Dakujem

babusik85
18. máj 2017

@ria294 Ty si uz zacala stimulku?

ria294
18. máj 2017

@babusik85 moje a aj skončila a nedokončila . Teraz potrebujem uplne pokoj, nič neriešiť a tešiť sa z toho , že som zdravá a mam okolo seba ľudí, ktorých milujem. A keď Pán Boh dá, tak možno raz sa stanem aj maminou 😉

babusik85
18. máj 2017

@ria294 joj, ozaj? co sa stalo?
dufam, ze je vsetko OK a drzim palce! presne tak, Pan Boh vie kedy je nas cas 🙂

ria294
18. máj 2017

@babusik85 ďakujem všetko bude ok 😉moje vaječníky nereagujú na lieky, možno je čas, aby som im dala pauzu, všetko sa deje pre niečo 😉 Teším sa ide leto, to je život a treba sa tešiť 😘 A ty ako?

ericia
18. máj 2017

@miskab si myslím, že problém nebude to posunúť... Ty musíš byť presvedčena o tom, že je ten správny čas 😉

rada2002
18. máj 2017

@malebaby ja som pichla vcera. Folikul mal 17 mm. Ale to ti povie doktorka kedy pichnut. Mic ine som nebrala.No a zajtra idem do centra na ultrazvuk a potom sa uvidi. Verim ze sa to podari.

malebaby
18. máj 2017

@rada2002 drzim palce... takze okolo 17 mm oki... a sliznicu si mala aku prosim ta med si bola na prvy kontrolny ultrazvuk? Ja ju mam nizku ale nic na to nepovedli v Brne...

sussah
18. máj 2017

Neviete,že či Reprofit môže poslať recepty aj mailom alebo sa musia vyzdvihnúť v Brne?vdaka

rada2002
18. máj 2017

@sussah mne posielaju recepty iba mailom. Takze ti ich v pohode poslu.

ria294
18. máj 2017

@sussah kľudne ti ich môžu poslať e-mailom, mne tak posielali 😉

sussah
18. máj 2017

@rada2002
@ria294
Ďakujem dievčatá 😘

blackswan12
19. máj 2017

My sme boli vcera tam lebo mi chceli este urobit kontrolne sono ci nie su nejake cysty a tak ale hovorili mi pred tym ze by mohli aj postou alebo mailom

79katkab
19. máj 2017

@sussah ahoj, mam orgalutran ak by si este potrebovala

cheeky82
19. máj 2017

@mimika1973 ma 8 tyzdnov drobcek nas. Vies on stale reve a neutisi sa ani na rukach☹ spolieham sa nato,ze po tretom mesiaci to prejde.ma aj reflux,asi aj to ho trapi chudacika maleho

gagirl
19. máj 2017

@rada2002 velmi ti drzim palce aby vam to vyslo..❤🙏😘

sussah
19. máj 2017

@79katkab uz mi slubila jedna kocka orgalutran. dakujem 😉

srdiecko35
21. máj 2017

ahojte, mate skúsenosti s nativným ivf? v piatok 12 dc som mala foliky 13mm a 15mm velké...
v utorok, t.j. 16 dc by som mala mat odber, nie je to neskoro?
pregnyl si mám pichnút dnes o 21:00....t.j. až 35 hod. do odberu...😒
na čo je vlastne pregnyl?čo ak budem mat ovuláciu uz v pondelok...

mate skusenosti? dakujem.