icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

zuzka213
4. júl 2017

@isabellaa ahoj, kedy mas v plane prvy ultrazvuk? Bola si aj na gynde? Ja som mimo SK, tak ak vsetko vyjde podla planov, tak by som chcela ist za dr az okolo 10-12 tyzdna.

isabellaa
4. júl 2017

@zuzka213 ahoj, dohodli sme sa s fyn na buducom piatku 14...urobi sono a vezme krv, mala by som byt v 6+4, 7tyzdni

isabellaa
4. júl 2017
miskab
5. júl 2017

@isabellaa Ahoj kedy si mala vklad? to sa rata od menzesu? ja som mala vklad 10 juna, a na ultrazvuk idem zajtra hadam tam uz nieco bude vidiet uz sa neviem dockat ci je vsetko o.k

babusik85
5. júl 2017

@miskab ahoj! ides do Reprofitu na utz?
ja som mala vklad 2.6 a tento piatok mi kazal doki ist na ultrazvuk.

miskab
5. júl 2017

@babusik85 Ahoj nie idem k svojmu , mala som ist v piatok do RF ale povedali ze mozem ist aj k svojmu.... ty ides do RF?

babusik85
5. júl 2017

@miskab nie, aj ja k svojmu, my mame velmi daleko Brno.
ale tak zaujimave, ze Tebe tak skoro kazali ist na utz, a mne nie. Kto je tvoj doki?

zuzka213
5. júl 2017

@isabellaa fajn, drzim palce. Potom daj vediet co a ako😁

miskab
5. júl 2017

@babusik85 patrim k Becvarovej .... ale doktor co mi robil vklad mi povedal ze od krvi za 14 dni na utz, tak ma objednali na 7.7 ale povedali ze ak chcem mozem ist k svojmu na utz tak som povedala ze idem k svojmu a tam idem zajtra.

babusik85
5. júl 2017

@miskab mne tiez tak vraveli pri vklade, a potom mi napisal doki, ked som bola na krvi, ze o tri tyzdne mam ist na utz. no nevadi, oni vedia. ved to je len tyzden rozdiel.
ale uz ledva vydrzim... 🙂

miskab
5. júl 2017

@babusik85 aj ja uz sa neviem dockat zajtrajska 🙂

isabellaa
5. júl 2017

@miskab ahoj, vklad som mala 20.6. a áno, ráta sa to normalne ako v bežnom cykle, od prveho dna menzesu. Zajtra držím palce, daj vedieť. Ja by som sla az 17, v pondelok, ale moja gynekologicka nerobí, tak ona rozhodla, ze v piatok, tak dufam, ze vyde všetko ok a srdiečko(a) uvidíme v plnej kráse.

isabellaa
5. júl 2017

*bude*

miskab
5. júl 2017

@isabellaa no dufam ze aj mi budeme zajtra pocut srdiecko 🙏👶 drziiim vam palce 🙏👶

ericia
5. júl 2017

Ahojte dievčatá.. Neviete ktory doktor máva služby v piatok?

sussah
5. júl 2017

@ericia v piatok mi robil odber dr. Frank 😉

ericia
5. júl 2017

@sussah ďakujem 😊

duda223
5. júl 2017

Zienky chystáme sa po 1. ivf a 7 neúspešných vkladoch do Reprofitu. Hradi nieco aj slov. poisťovňa? Rada by som skúsila soft. Ako to vychádza finančne? Sme az z vychodu Slovenska, takže by ma zaujimalo ako casto je potrebne prist do Brna. Ako ste to riesili vy?

janula12345
5. júl 2017

@duda223 ano poistovna hradi rovnako ako pri sk car, ale s tym ze preplatia az potom priamo tebe naklady po preukazani. Tak mi bolo povedane v brne.
Do brna iba vstupny pohovor; odber vajicok, vklad, a ostatne na dohode.. utz a podobne. Niekto ide tam; niekto svojmu gyn..

janca456
6. júl 2017

Dievčatá stalo sa Vám ,že niektorej nechcela dať vaša gynekologička razítko s odporúčaním do car Brno ? myslím do papierov pre poisťovŇu? My smer riešili nemenované car v Blave ,kde nám bolo hned schválené preplatenie ,ale už od začiatku sme tam neboli spokojní ( hlavne s prístupom ) tak sme to stopli a dali do Brna .čiže ani jeden pokus sme neabsolvovali na Slovensku ,teraz nám stým Gynda narobila problém ,nechce nás odporúčať do čiech .

sussah
6. júl 2017

@janca456 zmeň gynekologicku. Malo by to byť v jej osobnom záujme aby si otehotnela.

sussah
6. júl 2017

@duda223 soft sa tuším ani neprepláca a aj keby tak lepšie si ušetriť na poisťovňu normálne ivf.

mimiqa
6. júl 2017

@janca456 Ahoj tak mna vsetko caka...som tetaz po operacii v pondelok nemam uz ani jeden vajcivod ☹...preto jedine umele mozem riesit..tiez chcem Brno...prosim ako to funguje?? Vobec kde mam zacat??

mimiqa
6. júl 2017

@janca456 https://www.reprofit.cz/ som odporucana sem...su najlepsi v ramci Europy

janca456
6. júl 2017

@mimiqa
Keď si spomeniem ako sme zbytočne stratili rok času v Blave :/ celé zle .Napísali sme Dr. Otevřelovi z Repro fitu , úžasný človek ,hneď nás objednali ,už v ten deň po konzultácii ,mi odobrali krv (hormonálny profil) , prezrel ma ,ultrazvuk ,všetko čo sa dalo ,aby sme tam nemuseli zasa utekať zbytočne. a hned nám poslali papiere pre poiťovňu ( potrebujeme odporúčanie od mojej gynekologičky ,potom od univerzitného lekára ) a nakoniec zaniesť do poisťovne. Držím palce ,nenechaj sa odradiť .

janca456
6. júl 2017

@sussah už sme vzali kartu ,hľadáme inú

mimiqa
6. júl 2017

@janca456 pisala som im tam...hej viem maju uplne iny pristup..pocula som...mne stacilo na pohotovosti som prisla s bolestami a s krvacanim a lekar mi povie ci to nemohlo pockat...kukam ze je nedela lekarku mam az v utorok...on aj tak to mohlo pockat...hajzlik nechapem naco to robi..verim ze sa vsetko podari..aj tebe palecky drzim..nech mas uz brusko😉....idem na to aj ja

babusik85
6. júl 2017

@ericia Ahoj! Mne tiez robil odber v piatok Frank.
Ale ak potrebujes vediet, ze kto robi folikumetriu, tak Kozumplika som ja mala piatok.

aaangelll
6. júl 2017

Ahojte, som po 1.IVF, ktore skoncilo anembryomolou (prazdny gestacny vak). Chcela by som sa spytat, ak chceme ist na 2.IVF treba pisat lekarke, ktora nas mala pri 1.IVF alebo je to jedno-a mozem napisat vseobecne znovu na RF? Ako ste postupovali vy? Ďakujem.

argenti
6. júl 2017

@jahoda333 ahoj. informovala si sa ohľadom postupy s vybavovaním preplatenia IVF poisťovňou. Aj sa Ti niekto ozval? Ja mám tiež ešte jeden pokus cez poisťovňu a chcela by som to začať vybavovať ale neviem kde mám začať a čo všetko k tomu potrebujem. Ja mám Všeob. zdr.poisťovňu.