Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@miskab ahoj, vklad som mala 20.6. a áno, ráta sa to normalne ako v bežnom cykle, od prveho dna menzesu. Zajtra držím palce, daj vedieť. Ja by som sla az 17, v pondelok, ale moja gynekologicka nerobí, tak ona rozhodla, ze v piatok, tak dufam, ze vyde všetko ok a srdiečko(a) uvidíme v plnej kráse.
*bude*
Ahojte dievčatá.. Neviete ktory doktor máva služby v piatok?
Zienky chystáme sa po 1. ivf a 7 neúspešných vkladoch do Reprofitu. Hradi nieco aj slov. poisťovňa? Rada by som skúsila soft. Ako to vychádza finančne? Sme az z vychodu Slovenska, takže by ma zaujimalo ako casto je potrebne prist do Brna. Ako ste to riesili vy?
@duda223 ano poistovna hradi rovnako ako pri sk car, ale s tym ze preplatia az potom priamo tebe naklady po preukazani. Tak mi bolo povedane v brne.
Do brna iba vstupny pohovor; odber vajicok, vklad, a ostatne na dohode.. utz a podobne. Niekto ide tam; niekto svojmu gyn..
Dievčatá stalo sa Vám ,že niektorej nechcela dať vaša gynekologička razítko s odporúčaním do car Brno ? myslím do papierov pre poisťovŇu? My smer riešili nemenované car v Blave ,kde nám bolo hned schválené preplatenie ,ale už od začiatku sme tam neboli spokojní ( hlavne s prístupom ) tak sme to stopli a dali do Brna .čiže ani jeden pokus sme neabsolvovali na Slovensku ,teraz nám stým Gynda narobila problém ,nechce nás odporúčať do čiech .
@janca456 https://www.reprofit.cz/ som odporucana sem...su najlepsi v ramci Europy
@mimiqa
Keď si spomeniem ako sme zbytočne stratili rok času v Blave :/ celé zle .Napísali sme Dr. Otevřelovi z Repro fitu , úžasný človek ,hneď nás objednali ,už v ten deň po konzultácii ,mi odobrali krv (hormonálny profil) , prezrel ma ,ultrazvuk ,všetko čo sa dalo ,aby sme tam nemuseli zasa utekať zbytočne. a hned nám poslali papiere pre poiťovňu ( potrebujeme odporúčanie od mojej gynekologičky ,potom od univerzitného lekára ) a nakoniec zaniesť do poisťovne. Držím palce ,nenechaj sa odradiť .
@janca456 pisala som im tam...hej viem maju uplne iny pristup..pocula som...mne stacilo na pohotovosti som prisla s bolestami a s krvacanim a lekar mi povie ci to nemohlo pockat...kukam ze je nedela lekarku mam az v utorok...on aj tak to mohlo pockat...hajzlik nechapem naco to robi..verim ze sa vsetko podari..aj tebe palecky drzim..nech mas uz brusko😉....idem na to aj ja
Ahojte, som po 1.IVF, ktore skoncilo anembryomolou (prazdny gestacny vak). Chcela by som sa spytat, ak chceme ist na 2.IVF treba pisat lekarke, ktora nas mala pri 1.IVF alebo je to jedno-a mozem napisat vseobecne znovu na RF? Ako ste postupovali vy? Ďakujem.

@isabellaa ahoj, kedy mas v plane prvy ultrazvuk? Bola si aj na gynde? Ja som mimo SK, tak ak vsetko vyjde podla planov, tak by som chcela ist za dr az okolo 10-12 tyzdna.