Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@babusik85 Jéééj, dakujem si zlatá. Takú rýchlu reakciu som nečakala. Kedysi dávno som to už vybavovala, ale už som si nepamatala ten postup. Potom sme boli za vlastné bez papierovačiek, následne sme si dali pauzu od všetkých tých liekov a teraz chceme využiť ešte posledný pokus cez poisťovňu. Koľko to celé asi tak trvá?
@babusik85 Tak ja sa obávam toho, že to bude trvať dlhšie vzhľadom k tomu, že je čas dovoleniek. V prvom rade sa musím objednať do Brna na konzultáciu, kde chcem zobrať aj papiere z poisťovne. Dufam, že v septembri už budem môcť isť na IVF.
Papiere si si stiahla zo stránky poisťovne? A ty si teraz v akom štádiu, ak sa smiem spýtať?
@argenti ano, ja som stiahla zo stranky, ale uplne zbytocne, lebo nechceli v centre, ze oni maju svoje tlaciva, a tie vyplnia.
tak viac ako dva mesiace asi nebude trvat. a ak nechces konkretneho doktora, tak dost skoro Ti daju aj termin.
ja zajtra idem na prvy utz, uz sa velmi tesim, ale aj sa bojim, dufam ze bude vsetko OK. podla ms, dnes som zacala 8tt 🙂
Bude tvoj 3 ivf?
Ahojte babenky tak dnes som bola na utz a akcia srdiecka este neni :( len ten zlty vacok je tam , som myslela ze uz bude srdiecko
@babusik85 Ja som mala Koudelku, ale napísal mi že má toho veľa aby som si vybrala niekoho ku komu prejdem. Chcela by som isť Otevrelovi. Všetko mám vyšetrené imuno, endokrin. a aj hemato. Nikde mi nič nenašli, len na hematologii mi povedali, že mám nejaké hraničné hodnoty čo sa týka zrážanlivosti krvi. Takže myslím si, že to mohlo byť spôsobené tým. Následne potom mi hematolog pri ďalšom IVF nariadil brať fraxiparín. Ale nikto po príčine nepátral. Dokonca ja sama z mojej iniciatívy som išla hematologovi, nikto mi ho ani neodporučil navštíviť. Sama som zisťovala čo ešte nemám vyšetrené a čo mi chýba.
@miskab od vkladu rataju, aj ked niektore baby pisu ze od menzes, ja som od mrchy v 10tt a od vkladu som 7+2 a vsetko sedi.... k dnu vkladu si pripocitaj dva tyzdne a malo by ti pekne vyjst v ktorom tt si
Baby, na 4_5 tt je skoro, ale ona je podla menzesu v 7tt. Uz by malo byt vidno, no mozno to ma par dni posunute a zacne biť zahtra, pozajtra, treba veriť. Držím palce nech sa rozbije;) buduci tyzden na kontrole to už bude OK.

@argenti treba ist najprv do centra, oni Vam vypisu potrebne papiere, poslu Vam listom.
s tymi papiermi treba ist ku gyndosovi, ked on vyplni jeho cast, posles papiere reviznemu dokimu /zoznam dostanes/. a ked pridu ti naspat papiere od revizneho, vsetko posles do poistovne. a cakas na schvalenie. potom mozes zacinat stimulovat.