icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

miskab
16. júl 2017

@sussah jeeeeej gratuljeeeeeem 😘🙏👶

lienka_1
16. júl 2017

@sussah Blahozelam! 🙂 🙂 🙂 Krasny test!

sussah
16. júl 2017

@miskab
@lienka_1
Dakujem dievčatá 😘

lienka_1
16. júl 2017

@sussah Ja ked som citala, ze si bola na vklad, tak som si bola ista, ze budes mat teraz pozitivny test 🙂 Som sem dnes isla na istotu, ze budu // 🙂

gagirl
16. júl 2017

@sussah veru,len nech je vsetko v poriadku..drzte sa..a dakujem aj ja😘

santeema
16. júl 2017

@sussah blahozelam, super, super🙂...viem si predstavit tu radost u vas🙂

sussah
16. júl 2017

@santeema áno to teda je 😃 ďakujem 😘

sussah
16. júl 2017

😀😀😀 zlatá 😘

sussah
16. júl 2017

@lienka_1 😁😁😁 zlatá 😘

isabellaa
17. júl 2017

Čaute ženy, beriem kys. listovu a gs mamavit a vždy mi je po tom nevoľno. Musím si sadnúť, niečo rýchlo zjesť, napiť sa, prejde to tak po pol hodine...Máte to aj vy? Beriem vzdy po jedle, nie na lačný žalúdok...

marculik
17. júl 2017

@sussah jejj moja velka gratulka,tak mamina teraz klud a pokojne tehulkovanie 😍😘

luz5
17. júl 2017

@sussah tiez srdecne blahozelam a nech je vsetko v poriadku😊

mimiqa
17. júl 2017

😘vela stastia..jeeejjj...drzte sa 😇

sussah
17. júl 2017

@marculik
@luz5
@mimiqa
Ďakujem pekne dievčatá 😘

cherrinka11
18. júl 2017

@sussah gratulujem a mám z toho obrovskuuuu radosť,dávaj na seba pozor aj na maličké,držte sa cmuuk ❤😍😁

sussah
18. júl 2017

@cherrinka11 ďakujem pekne 😍😘

marculik
18. júl 2017

@sussah a kedy ides na krv? ☺

mili78
18. júl 2017

dievčatá neviete - Dr.Koudelka už vôbec nie je v RF, alebo tam občas ordinuje?

sussah
18. júl 2017

@marculik zajtra idem an krv ;) Ale nejako spinim tak neviem co to...

mimiqa
18. júl 2017

@sussah to mas asi len uhniezdovanie a roztahuje sa maternica...nemboj bude dobre

dalida
18. júl 2017

@mili78 ja som jeho pacientka. Zatial ma vzdy odkonzultoval po maily. Momentalne sme vo faze, kedy neriesime stimulaciu... Caka nas ket. Pevne verim, ze bude k dispozicii aj realne.

popinka77
18. júl 2017

ahojte kocky, aj ja som bola Brne v RF, akurat mi zalali lieky menopur 1200, len mam take infosky ze to u nas velmi nedostat...tak hadam tie injekcijky zozeniem.
Neviete nahodou co stoja? Je to moja 1 stimulka a velmi s manzelom tuzime po babetku

mitka85
18. júl 2017

Ahojte. Prosím vás na akú adresu ste posielali všzp žiadosť o preplatenie ivf v zahraničí?

babusik85
18. júl 2017

@mitka85 ahoj, na generalne riaditelstvo, na panonsku.

babusik85
18. júl 2017

@sussah a silne mas spinenie? ci take ako pred par dnami?
niektore kocky spinia od zaciatku.
ja som mala 2x spinenie odkedy som tehu, ale uplne malo.

marculik
18. júl 2017

@sussah ja som tiez spinila dokonca sa aj krvicka ukazala ze to bolo asi z utrogestanu

bianitka996
18. júl 2017

@sussah to ty si tá babenky, ktorej som podaroval Pregnyl???? Jeminenku ak si ho použila..a vyšlo ti to moooc gratulujem.....celé tehotenstvo som ho odkladala v chladničke a vždy som si hovorila, že chcem ho dať nejakej babenky čo si to zaslúži a vide to))) som moc šťastná, drž sa a daj vedieť čo a ako a hlavne sa opatruje😘😙😉

mitka85
18. júl 2017

@babusik85 Ďakujem ti 🙂

sussah
18. júl 2017

@mimiqa tak uz nejako dlho sa uhniezduje 🙂 v papieroch pisalo do 72 hodin po vklade. A na 8,9 den som spinila a teraz na 13.den

sussah
18. júl 2017

@bianitka996 ano moja to som ja 😍 Priniesol mi tovj Pregnyl stasticko 😘 Dufam, ze je to Pravda, zajtra idem na krv 😉