Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
Gonal, pregnyl, orgalutran
@gagirl drzim palce mojko, nech vsetko dobre dopadne a na svet pride zdravy chlapcek! A vy sa budete tesit z vytuzeneho vonaveho uzlicka ❤😘cmuky. To tehu inac velmi rychlo utecie, ze? 😊
Bambulky ktore mate za sebou ivf v reprofite kolko vas to stalo????
@sussah joo dnes som tam bola...tak zacinam...idem na dajake testy....pokial poistovna odklepne co mne musi ne ze nie..kedze nemam ani jeden vajcovod....no nemala by viac vratit??? Aaaa v podstate jedno len nech sa zadariiii....bo mne povedal lekar ze max hranica je 3000...tak ja mam zatim vsetko ok ..aj polovicka..tak myslim ze to bude menej
@sussah ahoj, chcem sa spytat- platila si v brne za ivf bez liekov 1900 a vratili ti z poistovne iba 1000? Preco? Na sk som neplatila nic. Iba doplatok za lieky. Davala si si nieco nad ramec alebo toto je norma? Vdaka
@janula12345 keď som mala ivf na Slovensku tak som tiež platila cca s liekmi asi 1000 eur z vlastného vrecka. ...taký je normálnu cenník keď pozrieš jednotlivé kliniky. Zadarmo ti to určite neurobia. Mala som normálne ivf+ICSI+PK+mrazenie
@janula12345 na ktorej klinike si bola a kedy? A aké úkony robili tebe?
@mimika1973 ahoj..dakujem pekne😘Noo uz sa nam to krati..verim ze bude vsetko v poriadku..a drobec zdravucky..Prve tyzdne mi isli pomalsie..potom sa to zacalo od polovice zrychlovat,a ten koniec ani neviem tie posledne tyzdne ako presli..Ozvem sa hned ako budem vediet..bojiim trocha😨😘
@janula12345 my sme platili s liekmi 2500eur a preplatili nam 1600.
boli sme predtym tu na SR a platili sme viac.
to som este nepocula, ze mi niekto platil len za lieky.
@sussah uz Ti aj preplatili? ako sa mas?
@sussah ahoj, v roku 2015 a 2016. ferticent bratislava. neplatila som uplne nic od vstupnej konzultacie az po vklad. dve klasicke ivf, s predlzenou kultivaciou. ale nikdy nemrazili, iba vkladali, pretoze som mala vzdy iba 2 ktore prezili pk a tie sa aj vzdy vkladali. tak mozno to mrazenie? preto ma to zarazilo. a skutocne som platila iba cca 500 eur za lieky ako dopatky pregnyl, gonal, utrogerstan, orgalutran. nic ine.
@babusik85 , dakujem tak to som nevedela ze na inych klinikach na sk sa priplaca. ako som napisala sussah vyssie, ja som okrem doplatkov na liekoch neplatila nikdy nic a som po 2 ivf cykloch. ziadny soft,, normal ivf. tak uz teraz mam lepsi obraz, som myslela ze vsade sa plati to iste.
@janula12345 tak to som teda fakt nepočula žeby niekto nič neplatil. Ja som mala prvé IVF v roku 2016 na Slovensku a platila som 1100 eur aj s liekmi a mrazenie nebola tá najvyššia položka.
@sussah podla mna ferticent si nic nedava navyse. pozerala som aj cennik a maju 0 eur za ivf cyklus so ZP. uz jedine pootm mrazenie nevlozenych embryi. ale tak tie som ja nemala. aspon som mudrejsia 🙂 uz som myslela ze vsade je to takto.
Moze byt ked boli oplodnene klasicky nie icsi, nebolo pk ani mrazenie ze nic sa neplati okrem tych doplatkov za liek
@janula12345 aj to ICSI + PK veľa robí ...keďže my sme mali horší spermiogram tak sme museli dať ICSI a v Čechách PICSI.
@zuzankaa88 bolo aj icsi aj predlzena kultivacia. 5 dni, potom mi vkladali az.
@zuzankaa88
@sussah
@janula12345 babenky pomozte mi 😔 vcera som bola 10dpo a po obede som skusila test ale visiel negativne 😒 mam este nejaku nadej, ze bude este pozitivny?? Do piatku? A bol to Ket... Dakujem vam za vase odpovede 😉