icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

lola911
Odpoveď bola odstránená
mima66
Odpoveď bola odstránená
mima66
Odpoveď bola odstránená
fatma1
Odpoveď bola odstránená
hyacintka
13. aug 2017

Gonal, pregnyl, orgalutran

mimika1973
13. aug 2017

@gagirl drzim palce mojko, nech vsetko dobre dopadne a na svet pride zdravy chlapcek! A vy sa budete tesit z vytuzeneho vonaveho uzlicka ❤😘cmuky. To tehu inac velmi rychlo utecie, ze? 😊

mimiqa
14. aug 2017

Bambulky ktore mate za sebou ivf v reprofite kolko vas to stalo????

sussah
14. aug 2017

@mimiqa 1900 eur bez liekov z coho mi 1000 eur vracia poistovna.

mimiqa
14. aug 2017

@sussah joo dnes som tam bola...tak zacinam...idem na dajake testy....pokial poistovna odklepne co mne musi ne ze nie..kedze nemam ani jeden vajcovod....no nemala by viac vratit??? Aaaa v podstate jedno len nech sa zadariiii....bo mne povedal lekar ze max hranica je 3000...tak ja mam zatim vsetko ok ..aj polovicka..tak myslim ze to bude menej

sussah
14. aug 2017

@mimiqa poistovna vracia taku sumu akoby to bolo robené na Slovensku. Veľa šťastia 😘

mimiqa
14. aug 2017

@sussah dakujem.

janula12345
14. aug 2017

@sussah ahoj, chcem sa spytat- platila si v brne za ivf bez liekov 1900 a vratili ti z poistovne iba 1000? Preco? Na sk som neplatila nic. Iba doplatok za lieky. Davala si si nieco nad ramec alebo toto je norma? Vdaka

sussah
14. aug 2017

@janula12345 keď som mala ivf na Slovensku tak som tiež platila cca s liekmi asi 1000 eur z vlastného vrecka. ...taký je normálnu cenník keď pozrieš jednotlivé kliniky. Zadarmo ti to určite neurobia. Mala som normálne ivf+ICSI+PK+mrazenie

sussah
14. aug 2017

@janula12345 na ktorej klinike si bola a kedy? A aké úkony robili tebe?

gagirl
14. aug 2017

@mimika1973 ahoj..dakujem pekne😘Noo uz sa nam to krati..verim ze bude vsetko v poriadku..a drobec zdravucky..Prve tyzdne mi isli pomalsie..potom sa to zacalo od polovice zrychlovat,a ten koniec ani neviem tie posledne tyzdne ako presli..Ozvem sa hned ako budem vediet..bojiim trocha😨😘

babusik85
15. aug 2017

@janula12345 my sme platili s liekmi 2500eur a preplatili nam 1600.
boli sme predtym tu na SR a platili sme viac.
to som este nepocula, ze mi niekto platil len za lieky.

@sussah uz Ti aj preplatili? ako sa mas?

janula12345
15. aug 2017

@sussah ahoj, v roku 2015 a 2016. ferticent bratislava. neplatila som uplne nic od vstupnej konzultacie az po vklad. dve klasicke ivf, s predlzenou kultivaciou. ale nikdy nemrazili, iba vkladali, pretoze som mala vzdy iba 2 ktore prezili pk a tie sa aj vzdy vkladali. tak mozno to mrazenie? preto ma to zarazilo. a skutocne som platila iba cca 500 eur za lieky ako dopatky pregnyl, gonal, utrogerstan, orgalutran. nic ine.

sussah
15. aug 2017

@babusik85 ešte síce neposlali na účet ale včera mi prišiel list že mi posielajú 1040 eur ..posielala som to pred mesiacom,tak sa mi to zdá celkom skoro...čakala som že to budú tie tri mesiace. Ja sa mám zatiaľ fajn a ako ty? 😉

janula12345
15. aug 2017

@babusik85 , dakujem tak to som nevedela ze na inych klinikach na sk sa priplaca. ako som napisala sussah vyssie, ja som okrem doplatkov na liekoch neplatila nikdy nic a som po 2 ivf cykloch. ziadny soft,, normal ivf. tak uz teraz mam lepsi obraz, som myslela ze vsade sa plati to iste.

sussah
15. aug 2017

@janula12345 tak to som teda fakt nepočula žeby niekto nič neplatil. Ja som mala prvé IVF v roku 2016 na Slovensku a platila som 1100 eur aj s liekmi a mrazenie nebola tá najvyššia položka.

janula12345
15. aug 2017

@sussah podla mna ferticent si nic nedava navyse. pozerala som aj cennik a maju 0 eur za ivf cyklus so ZP. uz jedine pootm mrazenie nevlozenych embryi. ale tak tie som ja nemala. aspon som mudrejsia 🙂 uz som myslela ze vsade je to takto.

zuzankaa88
15. aug 2017

Moze byt ked boli oplodnene klasicky nie icsi, nebolo pk ani mrazenie ze nic sa neplati okrem tych doplatkov za liek

sussah
15. aug 2017

@janula12345 aj to ICSI + PK veľa robí ...keďže my sme mali horší spermiogram tak sme museli dať ICSI a v Čechách PICSI.

janula12345
15. aug 2017

@zuzankaa88 bolo aj icsi aj predlzena kultivacia. 5 dni, potom mi vkladali az.

kubik12
15. aug 2017

@zuzankaa88
@sussah
@janula12345 babenky pomozte mi 😔 vcera som bola 10dpo a po obede som skusila test ale visiel negativne 😒 mam este nejaku nadej, ze bude este pozitivny?? Do piatku? A bol to Ket... Dakujem vam za vase odpovede 😉

babusik85
15. aug 2017

@kubik12 si 10dpo, ale 10dpt? 10 dni po transfere? kolko dnove embryjko Ti vkladli?

kubik12
15. aug 2017

@babusik85 ano po transfere 😀sorry... 5dnovu blastocystu po pk 🙂 na 19dc

kubik12
15. aug 2017

@babusik85 minuly mesiac som mala et a otehotnela som ale vraj odumrel plod prestak sa vyvijat 😢 tak som vysadila progesteron a dosla hned menstruacia 17.7 a hned sim sla na ket... Tak neviem ani kedy mi ma dojst teraz mrcha cyklus mam 28-28dnovy 😔

kubik12
15. aug 2017

@babusik85 27-28dnovy

babusik85
15. aug 2017

@kubik12 tak v ziadnom pripade teraz nevysadzuj lieky, pockaj na krv. na 10dpt uz by si mala mat aspon ducha, ale su tu baby ktore mali len na 11-12den, tak nadej je este stale. drzim Ti moc palce 🙏