Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
Dakujem😘
Dievcata, boli sme na prvej konzultacii ohladom IVF v Brne, riesime teraz to schvalovanie preplacania u nasej poistovne na SR....ake mate skusenosti, ako dlho to trva kym to schvalia? Dakujem 🙂
@roming ja mam dôveru a v e pobočke na nete som mala nascanovane schválenie do týždňa ale petrenkovi trvalo 3 týždne kým mi to poslal čiže cca mesiac plus týždeň ešte kým mi poslali z Brna vypísané žiadosti
@blackswan12 ďakujem za info.. ja mám VšZP tak snáď to bude niečo obdobné 😊
Petrenko nema lehotu, ze dokedy ma poslat.
moju ziadost poslal po mesiaci. takze to sa neda povedat, niekomu posle po tyzdni, niekomu drzi u seba.
potom ale poistovna ma na to 14dni, oni to aj dodrzia.
@babusik85 mne bolo povedane ze ma na to 10 dni..je mi jasne ze to bude drzat...bo xeme Brno...ked su najlepsi za to mi nemozme..maju lepsiu technologiu na embrya....tak verim im a uspesnost omnoho vacsia....ved su to nase peniaze..aj tak poistovna preplati uplne ze smiesnu sumu nie??drzim kazdej palce.....
Ahojte dievčatá... Je tu niektorá z TT, pripadne z okolia a ma na predaj Ovitrelle? Súrne dnes potrebujem... Ďakujem...
10 dní je lehota ak nemá dovolenku a iné svoje aktivity ak má smola. Žiadny sprievodný list nepíšte, načo. Zamietave stanovisko bude aj tak lebo iné dat nemôže. Poisťovňa preplatí aj tak čiže nepomôžeme si tak ci tak musíte len čakať kedy to Petrenko pošle.
@mina85 krasne, mozno dvojky? ;)
ahojte, zem sa opytat kolko vam trvalo, kyym vamm poslali z Brna ziadosti na podpisy atd, vsetko na propravu ivf? ja na to cakam uz vyse mesiaca. odomna uz mesiac vsetko maju, a teraz cakam, aby mi poslali veci aby som to mohla zacat obehavat - lekarov, poistovnu. a stale nic. je to tak nadlho?
@janula12345 je o dost! ja som cakala tiez tri tyzdne, ale s tym, ze medzi tym boli Vianoce.
skus tam zavolat, napisat...
@janula12345 áno aj ja som dlho čakala a keď som tam zavolala tak že ešte neposlali...bolo to cez tri týždne.
dakujem vam babule za odpovede. pisala som uz pred 2 tyzdnami a ze do 2 tyzdnov to poslu. teraz su dalsie 2 tyzdne a stale nic. je mi blbe vypisovat kazde 2 tyzdne. ale ked to aj Vam trvalo dlho, tak asi to tak je.. vyckam este do stredy a ozvem sa im zas. hrozne natahovanie. od konca jula cakam a ked este vyse mesiaca na podpisy a poistovnu. hm to nepojdem na ivf ani v tomto roku :DDD
@janula12345 áno aj ja som písala a volala a sľúbila že to pošle jednu stredu a potom som zavolala o týždeň tak mi povedali,že ta čo to posiela išla na dovolenku a neposlala to...
@janula12345 ja cca dva tyzdne..no urguj ich..volaj im tam
Boze, clovek aby stale na niekoho tlacil, urgoval, sledoval ... nie ste uz z toho unavene? 🤒
...ostali mi 2 bal. Clostilbegyt-u.Expiracia r. 2020.
Dievcata, prosim Vas, pri ziadosti o preplatenie liecby v cudzine Vasm gynekolog daval peciatku a udaje na ziadoat k casti o poskytovatelovi zdrav.starostlivosti? A Perenko potom v casti pod nim, kde sa mysli specializovane pracovisko? Mam to poslat gynekologovi a neviem presne, kde mu to mam oznacit. Prosim o vysvetlenie a dakujem.
Pre snazilky bez preplacania od poistovne ostal mi Gonal 450 IU 0.75 pero a Diphereline 0.1mg cele balenie a nacate dam ktomu zdarma.vsetko za cenu ktoru som doplacala ostatne prelacala poistovna ak ma niekto zaujem piste.mam aj blok z lekarne.ja uz nepotrebujem.

@mina85 blahozelam a drzim palce🙏