icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

gagirl
6. sep 2017

@mina85 blahozelam a drzim palce🙏

mina85
6. sep 2017

Dakujem😘

roming
6. sep 2017

Dievcata, boli sme na prvej konzultacii ohladom IVF v Brne, riesime teraz to schvalovanie preplacania u nasej poistovne na SR....ake mate skusenosti, ako dlho to trva kym to schvalia? Dakujem 🙂

blackswan12
6. sep 2017

@roming ja mam dôveru a v e pobočke na nete som mala nascanovane schválenie do týždňa ale petrenkovi trvalo 3 týždne kým mi to poslal čiže cca mesiac plus týždeň ešte kým mi poslali z Brna vypísané žiadosti

roming
6. sep 2017

@blackswan12 ďakujem za info.. ja mám VšZP tak snáď to bude niečo obdobné 😊

mimiqa
7. sep 2017

@roming ahoojj..ja uz mam ziadost..Petrenko zadrzuje..treba mu vyvolavat...mal by mat nato 10 dni...a poistovna netusiiimmm....bcera som mu ju poslala tak ti dam info kedy ten vajcak to podpise..i ked viem ze on zamieta....

mimiqa
7. sep 2017

@roming vceraaa xi

babusik85
7. sep 2017

Petrenko nema lehotu, ze dokedy ma poslat.
moju ziadost poslal po mesiaci. takze to sa neda povedat, niekomu posle po tyzdni, niekomu drzi u seba.
potom ale poistovna ma na to 14dni, oni to aj dodrzia.

mimiqa
7. sep 2017

@babusik85 mne bolo povedane ze ma na to 10 dni..je mi jasne ze to bude drzat...bo xeme Brno...ked su najlepsi za to mi nemozme..maju lepsiu technologiu na embrya....tak verim im a uspesnost omnoho vacsia....ved su to nase peniaze..aj tak poistovna preplati uplne ze smiesnu sumu nie??drzim kazdej palce.....

ericia
7. sep 2017

Ahojte dievčatá... Je tu niektorá z TT, pripadne z okolia a ma na predaj Ovitrelle? Súrne dnes potrebujem... Ďakujem...

babusik85
7. sep 2017

@mimiqa poistovna preplati takisto ako na SR.
My sme platili 2500eur a preplatili nam 1800eur, takze podla mna dost dobre.
no ja tak viem, ze nema on lehotu, ako pisem, je schopny aj mesiac u seba drzat. dufam, ze to nebude tvoj pripad.

blackswan12
7. sep 2017

10 dní je lehota ak nemá dovolenku a iné svoje aktivity ak má smola. Žiadny sprievodný list nepíšte, načo. Zamietave stanovisko bude aj tak lebo iné dat nemôže. Poisťovňa preplatí aj tak čiže nepomôžeme si tak ci tak musíte len čakať kedy to Petrenko pošle.

mimika1973
7. sep 2017

@mina85 krasne, mozno dvojky? ;)

roming
8. sep 2017

@mimiqa Petrenko je predpokladám revízny lekár, či? A kedy si to podávala? Možno aj že leto-dovolenky...snáď ti to už teraz pošlú 😉

@babusik85 tak to vám fakt pekne preplatili, trúfam si povedať že aj viac ako na SR
Ďakujem vám pekne, aspoň viem čo mozem čakať.

janula12345
8. sep 2017

ahojte, zem sa opytat kolko vam trvalo, kyym vamm poslali z Brna ziadosti na podpisy atd, vsetko na propravu ivf? ja na to cakam uz vyse mesiaca. odomna uz mesiac vsetko maju, a teraz cakam, aby mi poslali veci aby som to mohla zacat obehavat - lekarov, poistovnu. a stale nic. je to tak nadlho?

babusik85
8. sep 2017

@janula12345 je o dost! ja som cakala tiez tri tyzdne, ale s tym, ze medzi tym boli Vianoce.
skus tam zavolat, napisat...

sussah
8. sep 2017

@janula12345 áno aj ja som dlho čakala a keď som tam zavolala tak že ešte neposlali...bolo to cez tri týždne.

janula12345
8. sep 2017

dakujem vam babule za odpovede. pisala som uz pred 2 tyzdnami a ze do 2 tyzdnov to poslu. teraz su dalsie 2 tyzdne a stale nic. je mi blbe vypisovat kazde 2 tyzdne. ale ked to aj Vam trvalo dlho, tak asi to tak je.. vyckam este do stredy a ozvem sa im zas. hrozne natahovanie. od konca jula cakam a ked este vyse mesiaca na podpisy a poistovnu. hm to nepojdem na ivf ani v tomto roku :DDD

sussah
8. sep 2017

@janula12345 áno aj ja som písala a volala a sľúbila že to pošle jednu stredu a potom som zavolala o týždeň tak mi povedali,že ta čo to posiela išla na dovolenku a neposlala to...

mimiqa
8. sep 2017

@roming predvcerom..uvidim....ach uz aby bolo

mimiqa
8. sep 2017

@janula12345 ja cca dva tyzdne..no urguj ich..volaj im tam

roming
8. sep 2017

Boze, clovek aby stale na niekoho tlacil, urgoval, sledoval ... nie ste uz z toho unavene? 🤒

mimiqa
9. sep 2017

@babusik85 inak klobuk dolu kolko preplatili...zatim co kazdu poznam sotva tisicku dostali nazad...tolko bolo i mne povedane

sussah
9. sep 2017

@mimiqa ja som platila 1900 eur ale bez liekov a dostala som 1040 eur naspäť 😉

mimiqa
9. sep 2017

@sussah vsak tak dajako...ja budem platit 2300 eur..a plus lieky..ach cakam od toho vajcaka potvrdenie

sisikiki
11. sep 2017

...ostali mi 2 bal. Clostilbegyt-u.Expiracia r. 2020.

luz5
11. sep 2017

Dievcata, prosim Vas, pri ziadosti o preplatenie liecby v cudzine Vasm gynekolog daval peciatku a udaje na ziadoat k casti o poskytovatelovi zdrav.starostlivosti? A Perenko potom v casti pod nim, kde sa mysli specializovane pracovisko? Mam to poslat gynekologovi a neviem presne, kde mu to mam oznacit. Prosim o vysvetlenie a dakujem.

babusik85
11. sep 2017

@luz5 on bude vediet.
ale inak mne oznacili vsetko v RF, uz mi tak prisla ziadost. Tebe nie?

luz5
11. sep 2017

@babusik85 su tam stitky, len tam nie je presne, kto ma ktore vypisat a moj gynekolog este tuto ziadost nevypisoval.

lakukaa
12. sep 2017

Pre snazilky bez preplacania od poistovne ostal mi Gonal 450 IU 0.75 pero a Diphereline 0.1mg cele balenie a nacate dam ktomu zdarma.vsetko za cenu ktoru som doplacala ostatne prelacala poistovna ak ma niekto zaujem piste.mam aj blok z lekarne.ja uz nepotrebujem.