icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

6lenocka6
12. sep 2017

Ahojte dievčatá tiež som bývala ivf snažilka 2x neúspešná, no stal sa nám s manželom zázrak a spontánne som otehotnela, mám doma nejaké lieky ktoré by som za nižšie ceny posunula ak by nejaká mala záujem : #progesterone exp. 11/2018 cena 15€ Celé balenie 45 kapsúl neotvorene
#gonal zostalo 150iu exp. 12/2017 cena 15€
#luveris 75iu 2x - exp. 02/2018, 04/2018 20€ obe spolu
#cetrotide exp. 10/2019 jedna injekcia 0.25mg 5€
#augmentin 7 neotvorenych tabletiek z celého balenia 14, exp. 02/2018 darujem k niektorým vyššie uvedeným liekom.
Drzim Vám palčeky a kľudne mi napíšte 🙂 ❣️

mimika1973
13. sep 2017

@6lenocka6 nepis tu o predaji liekov prosim!

lakukaa
14. sep 2017

mimika1973 dobry den nechapem preco vam vadi ze ponuka 6lenocka6 lieky.kopec zien si nemoze dovolit zaplatit plnu sumu za lieky a moze im to pomoct.aj ja mam lieky a ak to niekomu pomoze preco nie.

6lenocka6
14. sep 2017

@mimika1973
@lakukaa
Ďakujem veľmi pekne. Chcela som len pomoct lebo tiež som bola samoplatca a viem že mne by veľmi pomohlo v tom čase keby mi niekto poda lieky za nižšie ceny. Vôbec netuším kde mozem a nemôžem takto verejne ženám pomôcť keďže som tu Neni každý deň a neviem ako to chodí ale asi MK je prísnejší ako som si myslela. Netuším ani ako to odstrániť takze sa ospravedlňujem aj tomu koho sa dotklo že som chcela pomôcť niekomu pokial nie sú lieky po expiracii. Prajem Vám všetkým veľa úspechov 👍✊🏼🙏 A príjemný zvyšok večera 😘

lienka_1
14. sep 2017

@lakukaa Nejde o to, ze ponuka. Je super, ze si takto mozeme pomoct. Ale pre klud adminov a zakona nech nepouziva slovicka predam a hned aj konkretne sumy. Presne pre tento dovod(ze niektorym zenam bolo zbytocne vysvetlovat, ze nepredavaj a nekupuj) zavreli temu o liekoch na IVF. Staci namiesto predam pouzit mam zvysny a uviest co ma. Kto potrebuje a zhana, tak si da tu namahu a kontaktuje ju cez IP.
Na Sk je takyto predaj nelegalny a supnut to takto rovno do temy zavana problemom. Ak si to vyriesia potom cez IP je uz o inom. Tam by malo platit nieco take ako listove tajomstvo alebo ako to nazvat.
Mimika ma uz vela za sebou a ma pravdu, ze takto sa to nerobi.

6lenocka6
14. sep 2017

@lienka_1 konečne mi to niekto pekne vysvetlil a nenapísal len nepredavaj lieky ! Keďže toto som písala prvý krát nemám odkiaľ takéto internetové veci vedieť tak ešte raz - ospravedlňujem sa a stačilo mi to vysvetlit aj trebárs v tej súkromnej správe a slovo predám som tam nespomenula 🙂 Iba tie sumy lebo zase inde mi bolo povedané neh hneď uvádzam sumy a kusy a expiraciu za to som z toho zostala zmätená čo mi len narobilo veľkú hlavu zbytočne a vidím to tak že lieky zanesiem do lekárne alebo kam ani neviem 🙂 Ešte raz ženy ospravedlňujem sa držte sa 👍

lola911
14. sep 2017

@lakukaa precitaj si podmienky, nesmies nic predavat ak mas nieco doma zostate tak to niekomu daruj

lienka_1
14. sep 2017

@6lenocka6 Ja som si roky takto pomahala. Mame za sebou 8 ivf a iba jedno nam preplatila poistovna. Mimi to ozaj nemyslela zle. Jednak aby nezavreli toto forum a jednak aby si aj ty nemala problemy. Nikdy nevies aka aktivna adminka si precita tvoju spravu a zasiahne hlava-nehlava. Tak sa stalo, ked zavreli temu Mam-nemam lieky na ivf. Darmo sme tam dookola prosili aby nepredavalo alebo nekupovalo. Ak uvedies konkretnu sumu, je jasne, ze chces predat. Ozaj staci uviest mam tieto lieky...., mnozstvo a expiraciu. Nikdy nie cenu. Ip je potom najlepsi komunikacny kanal.
Som rada, ze sa Vam nakoniec podarilo takto. Uzivaj si krasne tehu 🙂

lakukaa
14. sep 2017

Mila lola911 to som mohla nechat aj v ginfive u lekara ktory to samozrejme preda dalsej pacientke ktorej poistovna nepreplaca lieky.takto to bohuzial funguje v centrach.volaju to ze pomozeme inemu za to co som ja uz zaplatila.ak sa to teda adminovi nepaci nech to zmaze a ak mas lieky ty daruj kludne ja momentalne na darovanie nemam nic.pekny vecer

6lenocka6
14. sep 2017

@lienka_1
Ďakujem veľmi pekne a ja tu ženám želám veľa veľa energie pozitívnej a len dobrých správ a úspechov 🙂👍

lola911
14. sep 2017

@lakukaa je lepsie niekomu darovat ako to vyhodit

luciatt
16. sep 2017

Jaj baby.som 8 deň po vklade a začínam špiniť.menzes mám dostať až za týždeň.Dúfam že sa mi nespušťa pomaly.Špinili ste niektorá a boli ste tehu?

blackswan12
16. sep 2017

@luciatt držím ti palce ja som síce nebola tehotná, spustili sa krámy z toho ale baby ma tu utesili, viaceré aj napriek tomu tehotné boli 😍

luciatt
16. sep 2017

@blackswan12 No aj ja som to tak prave raz už mala.hm 😦 uvidím.Ďakujem ti.

mina85
16. sep 2017

@luciatt Ahoj, ja som to tak mala. Tyzden po Ket som spinila ,ale len jeden den. A teraz cakam na ❤

sussah
16. sep 2017

@luciatt ja som spinila a volala som do centra a kázali mi zvýšiť dávky utrogestanu. Vyložiť nohy a kludovy rezim. Neskôr som aj krvácala ale našťastie je všetko v poriadku 😉

luciatt
16. sep 2017

@sussah Ach, už to zatiaľ prestalo.bolo to slabučke ale stale mám pocit na ms.Tak uvidím.

sussah
16. sep 2017

@luciatt neboj bude dobre 😘

katkaa182
16. sep 2017

@luciatt
Ja som spinila a bola som tehu 🙂

misickaluu
16. sep 2017

Ahojte,nepozna niekto nahradnu mamicku,ktora by nam chcela odnosit babetko?info do spravy prosim,dakujem za kazdu informaciu,alebo kontakt

lakukaa
16. sep 2017

@luciatt ahoj ze vraj sa uhniezduje ked mas spinenie a ten pocit na menzes je ok.aj ja som to mala.vela snaziliek tu pise taky pocit aj ze bolia prsia aj to som uz pocula.tak.sa nemusis bat ze je to hned zla sprava.musis pockat.hlavne odpocivaj☝

luciatt
17. sep 2017

Chcem sa vám dievčatá poďakovať že ste si spravili chvíľku odpisali mi a povzbudili.Dúfam že každá jedna sa raz dočkáme vytúženého ❤

luciatt
18. sep 2017

Tak dnes som skúsila test.10.deň test biely.začínam strácať nádej 😩

mimika1973
18. sep 2017

@luciatt skus o dva dni inu znacku testu alebo pockat na krvicku radsej, si mala ET alebo KET? blastocystu ci ine stadium?

luciatt
18. sep 2017

@mimika1973 Mala som KET.blastocystu najvyššej kvality.dokonca dve.Vo mne sa to skratka nechce uchytiť.Zistili mi imunitny problem no ani po užívaní medrolu zjavne nepomohlo.Uvidim.V piatok mám ísť na krv.

petajan
18. sep 2017

@luciatt Ahoj,aký imunitný problém ti zistili?

lilyianka
18. sep 2017

@luciatt ahoj ak sa mozem spytat kedze si pisala,ze mas imunitny ptoblem a uzivas Medrol mas vysoku hodnotu cytokinov? Teraz ked si bola na vklade mala si aj PK?
Ja tiez uzivam medrol a idem sa pripravovat na KET,ale PK uz mi neodporucili...mas aj vedl.priznaky ako mesiackovitu tvar ci vacsie brucho? Aj si pribrala? Prepac za tolko otazok,len som zvedava 😁👍🤗

luciatt
18. sep 2017

@lilyianka Ahoj. Ano vysoku hladinu cytokinov.Mala som PK, prečo ti neodporučili?Mám opuchnutu tvar, akne okolo brady a krku.

luciatt
18. sep 2017

@petajan Ahoj, vysoku hodnotu cytokinov.

babusik85
18. sep 2017

@lilyianka to ako ze ti neodporucili PK.
Ked ides na KET tak embryjka uz mas zamrazene, tak bud su po PK, alebo nie.