Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@lenka2905 neviem ci to bude OK aj v inej poistovni,ked prave teraz prestupis.
Skus tento forum precitat, https://www.modrykonik.sk/forum/asistovana-reprodukcia/ako-je-to-s-preplacanim-ivf-robenych-v-cechach/
mozno tu najdes nieco o Unione.
Alebo skupinku Reprofit
@mimiqa ahoj, vidim ze aktualne riesis papierovacky s RF.. mam otazku: za kolko dni ti prisli papiere z RF? pondelok mi pisali ze ich posielaju a doteraz nic neprislo. nepamatas si? dakujem
@janula12345 do dvoch tyzdnov.no napisala som email kde to mam po tyzdni a v ten tyzden mi pislali ..tak asi....odpoved ze maju toho vela...
@janula12345 mne dosli vcera a na konzultacii som bola 5.9. dost im to trva :/
@roming ja cakam uz od jula.... len pondelok mi napisala ze uz to dala do posty. Takze realne snad poslala. A zatial nic.. snad zajtra a sa od leta aj dockam este tohtorocneho ivf. Hrozne dlhe cakanie. To ty si este dobre dopadla. 🙂
@luciatt ja hned naraz, pretoze mi doktorka povedala aby som to prestala uzivat. Po 2 tyzdnoch som jej pisala, ze som sa dozvedela ze sa to ma vysadit postupne a ona povedala ze ano. Ja nato ze to mi nehovorila a ona aby som ich teda zacala znova uzivat a postupne vysadzovat co uz mne sa zdalo byt smiesne ked som ich uz 2 tyzdne nebrala. Tak som ich uz nebrala vobec. Jej chyba a nic si z toho nerobila
Idem k Petrenkovi na Antolsku 1 x. Aky je?
@lenka2905 napises tam ze su kvalifikovanejsi modernejsia technologia vacsia sanca nieco taketo.....skuuss....dam vediet ze co a ako...ja som ochotna si to zaplatit aj bez poistovni.teda preplatenia..tuzba je vacsia..no hanba poistovni keby napisali nie...bo dost davas do zdravotnej...radsej no koment
@janula12345 fuuuha, to tam museli niekde zapotrosit, ved ja som dostala skor jak ty 😨 mne pisala 15teho- v piatok, ze ju dala do posty a prisla 20teho-v stredu
@roming do MT zbytocne chodis. ja som tam bola osobne. 5 minut mi tam vysvetloval ten revizny, ci co si my myslime, a ze tu je pod nami centrum /iscare v nemocnice/, ze preco nepojdeme tam atd. no mali sme dost. clovek nema dost starosti, este aj ten tam mudroval. keby bol inteligentny, povie normalne, ze nehnevajte sa, ale ja Vam to nepodpisem z tohto a z tohto dovodu.
Petrenko aspon podpise.
Do MT nie, arogancia toho revízneho, nám mudroval do telefónu a ze sa nemáme unuvat že nám to nepodpíše, podľa mňa ani nevie co robí lebo veď ani Petrenko to neschvali len to že to podpíše.... Čiže kľudne by to mohol aj on tak keby nebol debil
@blackswan12 ze ho to bavi!
Ahojte kočky, práve som robila poriadok v liekoch a zistila som, že mi zostalo 5 ampuliek Menopuru 75 IU, ale expiracia je 09/2017 (lekár v CAR mi hovoril, že mesiac dva po expiracii lieku nie je problém použiť). Tak ak máte niektorá záujem, s radosťou darujem.
meno tam nie je ale je tam ze z akeho oddelenia to ma byt a myslim ze je tam len jeden doktor taky ....aspon ja som nenarazila na nikoho ineho...u petrenka to bude dlho trvat mozno ale aspon to mas isto podpisane a nikto sa s tebou nebude bavit ako keby si od neho chcela podpisat uver....sestricka od petrenka je celkom mila a vlastne sa bavis viac menej len s nou...lebo to musis poslat postou cize nic strasne on nech je aky chce
@roming presne ako pise blackswan,na toto je len jeden lekar tam.lebo my sme tiez nehladali podla mena,len sme tak vysvetlili ze co potrebujeme a aj na recepcii aj sestricky posielali za nim.
Mozes skusat,ale fakt usetris cas,ked tam vobec nepojdes.revizny lekar je len jeden v Mt.
@roming tam je problém hlavne s tým že on vážne nerozumie tomu co od neho chceš. Keď tak mu skus vysvetlit že aj Petrenko tam píše ze je možné liečiť sa aj na Slovensku že není nutné v zahraniči, že ti to kvázi aj tak neschvaluje len tam toto napíše a podpíše sa.
@blackswan12 ďakujem...nainstruovala som maminu presne takto práve kvôli tomu čo ste mi napísali 😉 však keď to nevyjde pošlem to Petrenkovi...
Ahojte viete mi povedat ako je to s preplacanim? Ja mam poistovnu Dovera a som tu niekde na MK citala ze Dovera nepreplaca nic pokial nemam vycerpane vsetky pokusy tu na SR? vie o tom niekto nieco?

@mimiqa práveže, ja som tam bola včera a hovorila, že Union dosť zamieta...preto som chcela vedieť reálne skúsenosti dievčat...asi to radšej zmením...nechcem riskovať, že mi to zamietnu :(..dúfam, že ti to prejde...držím palce...ja som im písala a prišla mi taká neurčitá odpoveď...