icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

lenka2905
21. sep 2017

@mimiqa práveže, ja som tam bola včera a hovorila, že Union dosť zamieta...preto som chcela vedieť reálne skúsenosti dievčat...asi to radšej zmením...nechcem riskovať, že mi to zamietnu :(..dúfam, že ti to prejde...držím palce...ja som im písala a prišla mi taká neurčitá odpoveď...

babusik85
21. sep 2017

@lenka2905 neviem ci to bude OK aj v inej poistovni,ked prave teraz prestupis.
Skus tento forum precitat, https://www.modrykonik.sk/forum/asistovana-reprodukcia/ako-je-to-s-preplacanim-ivf-robenych-v-cechach/

mozno tu najdes nieco o Unione.
Alebo skupinku Reprofit

janula12345
21. sep 2017

@mimiqa ahoj, vidim ze aktualne riesis papierovacky s RF.. mam otazku: za kolko dni ti prisli papiere z RF? pondelok mi pisali ze ich posielaju a doteraz nic neprislo. nepamatas si? dakujem

mimiqa
21. sep 2017

@janula12345 do dvoch tyzdnov.no napisala som email kde to mam po tyzdni a v ten tyzden mi pislali ..tak asi....odpoved ze maju toho vela...

mimiqa
21. sep 2017

@lenka2905 ano..pocula som na nich..no ja som im pisala sprievodny list preco Brno a nie tu....uvidim

roming
21. sep 2017

@mimiqa mne...dakujem, to si ma moc potesila 🙂 a bola klasicky zamietava? 🙂

roming
21. sep 2017

@janula12345 mne dosli vcera a na konzultacii som bola 5.9. dost im to trva :/

mimiqa
21. sep 2017

@roming napisal ze mozne na SR....a 6teho som posla..9teho uz jeho peciatka..13teho poslane doporucene....dal si na cas

janula12345
21. sep 2017

@roming ja cakam uz od jula.... len pondelok mi napisala ze uz to dala do posty. Takze realne snad poslala. A zatial nic.. snad zajtra a sa od leta aj dockam este tohtorocneho ivf. Hrozne dlhe cakanie. To ty si este dobre dopadla. 🙂

lenka2905
21. sep 2017

@mimiqa tak to uz asi nestihnes zistit do konca mesiaca, ci ti to schvalia..tiez mi v RF spominala ten sprievodny list..netusim vsak, co by som tam napisala..dufam, ze vam to schvalia..👍

rada2002
21. sep 2017

@luciatt ja hned naraz, pretoze mi doktorka povedala aby som to prestala uzivat. Po 2 tyzdnoch som jej pisala, ze som sa dozvedela ze sa to ma vysadit postupne a ona povedala ze ano. Ja nato ze to mi nehovorila a ona aby som ich teda zacala znova uzivat a postupne vysadzovat co uz mne sa zdalo byt smiesne ked som ich uz 2 tyzdne nebrala. Tak som ich uz nebrala vobec. Jej chyba a nic si z toho nerobila

rada2002
21. sep 2017

Idem k Petrenkovi na Antolsku 1 x. Aky je?

luciatt
21. sep 2017

@rada2002 to aka doktorka?

rada2002
21. sep 2017

@luciatt Dzurilova Nitra

mimiqa
21. sep 2017

@lenka2905 napises tam ze su kvalifikovanejsi modernejsia technologia vacsia sanca nieco taketo.....skuuss....dam vediet ze co a ako...ja som ochotna si to zaplatit aj bez poistovni.teda preplatenia..tuzba je vacsia..no hanba poistovni keby napisali nie...bo dost davas do zdravotnej...radsej no koment

roming
22. sep 2017

@rada2002 ja som dnes bola u mojej gyndy po potvrdenie na ziadost a vravela mi ze petrenko je hrozne naladovy, ufrflany neprijemny chlap...ze ak mam moznost dostat peciatku z ineho strediska tak za nim nemam ani chodit...tak neviem..ja skusim v MT..

roming
22. sep 2017

@janula12345 fuuuha, to tam museli niekde zapotrosit, ved ja som dostala skor jak ty 😨 mne pisala 15teho- v piatok, ze ju dala do posty a prisla 20teho-v stredu

babusik85
22. sep 2017

@roming do MT zbytocne chodis. ja som tam bola osobne. 5 minut mi tam vysvetloval ten revizny, ci co si my myslime, a ze tu je pod nami centrum /iscare v nemocnice/, ze preco nepojdeme tam atd. no mali sme dost. clovek nema dost starosti, este aj ten tam mudroval. keby bol inteligentny, povie normalne, ze nehnevajte sa, ale ja Vam to nepodpisem z tohto a z tohto dovodu.
Petrenko aspon podpise.

blackswan12
22. sep 2017

Do MT nie, arogancia toho revízneho, nám mudroval do telefónu a ze sa nemáme unuvat že nám to nepodpíše, podľa mňa ani nevie co robí lebo veď ani Petrenko to neschvali len to že to podpíše.... Čiže kľudne by to mohol aj on tak keby nebol debil

babusik85
22. sep 2017

@blackswan12 ze ho to bavi!

tlucka
22. sep 2017

Ahojte kočky, práve som robila poriadok v liekoch a zistila som, že mi zostalo 5 ampuliek Menopuru 75 IU, ale expiracia je 09/2017 (lekár v CAR mi hovoril, že mesiac dva po expiracii lieku nie je problém použiť). Tak ak máte niektorá záujem, s radosťou darujem.

roming
23. sep 2017

@babusik85 a ako sa volal ten v MT, lebo šak tam nie je dané konkrétne mení kto to má podpísať v tom papieri z Reprofitu...že možno keby idem za iným...

blackswan12
23. sep 2017

meno tam nie je ale je tam ze z akeho oddelenia to ma byt a myslim ze je tam len jeden doktor taky ....aspon ja som nenarazila na nikoho ineho...u petrenka to bude dlho trvat mozno ale aspon to mas isto podpisane a nikto sa s tebou nebude bavit ako keby si od neho chcela podpisat uver....sestricka od petrenka je celkom mila a vlastne sa bavis viac menej len s nou...lebo to musis poslat postou cize nic strasne on nech je aky chce

babusik85
23. sep 2017

@roming presne ako pise blackswan,na toto je len jeden lekar tam.lebo my sme tiez nehladali podla mena,len sme tak vysvetlili ze co potrebujeme a aj na recepcii aj sestricky posielali za nim.
Mozes skusat,ale fakt usetris cas,ked tam vobec nepojdes.revizny lekar je len jeden v Mt.

roming
24. sep 2017

@babusik85 meno teda nevieš? No ja to skúsim aj tak...mne tam robí v nemocnici mamina lekárku na hematologii,tak verím že sa jej niečo podarí vybavit..

blackswan12
24. sep 2017

@roming tam je problém hlavne s tým že on vážne nerozumie tomu co od neho chceš. Keď tak mu skus vysvetlit že aj Petrenko tam píše ze je možné liečiť sa aj na Slovensku že není nutné v zahraniči, že ti to kvázi aj tak neschvaluje len tam toto napíše a podpíše sa.

roming
24. sep 2017

@blackswan12 ďakujem...nainstruovala som maminu presne takto práve kvôli tomu čo ste mi napísali 😉 však keď to nevyjde pošlem to Petrenkovi...

babusik85
24. sep 2017

@roming uz si nepamatam. Napis potom ako dopadla mamina.

misela103
26. sep 2017

Ahojte viete mi povedat ako je to s preplacanim? Ja mam poistovnu Dovera a som tu niekde na MK citala ze Dovera nepreplaca nic pokial nemam vycerpane vsetky pokusy tu na SR? vie o tom niekto nieco?

27meginka
26. sep 2017

@misela103 tak toto by som chcela vedieť aj ja tiež mám dôveru a posledný pokus 🙂