icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

tuqanqa
12. nov 2017

@mimiqa aha takze konecna suma 49.000 kč za lieky a ukony? Cize si bola ako samoplatca? Ja budem mat pravdepodobne inu liecbu, v podstate sme obaja zdravi len zasoba vajicek klesla pod spodnu hranicu. Darkynu nrplanujeme.
Tebe robili 2x odber vajicek?
Na kolikaty pokus vam to vyslo?

santine
12. nov 2017

@tuqanqa ahoj, aj ja som novacik, zatial sme absolvovali jednu navstevu a cakame na vysetrenia, ibaze uz mam po 39 r zivota a vsetko budeme hradit sami, aj vysetrenie hp, vsetko. Vy to este urcite stihnete a dievcata Ti asi podrobnejsie napisu, ze poistovna liecbu preplati 🙂 vela stastia.

tuqanqa
12. nov 2017

@santine pre aku kliniku ste sa rozhodli?

tuqanqa
12. nov 2017

@santine viem ze do 39r poistovna preplaca ale ako to je ked idem do brna?

januska2579
12. nov 2017

@tuqanqa ja chodim do Reprofitu, oni ti po konzultacii poslu predvyplnene papiere, das podpisat svojej gynekologicke, posles do BA Petrenkovi alebo na vychode tusim do Kosic, to neviem, oni ti tam poslu adresy kam treba poslat. Petrenko napisal samozrejme zamietave stanovisko,ale to nevadi. Potom ked to posle Petrenko spat, tak do poistovne a ja som mala na 8den od prijatia schvalenu ziadost. Hned som ju odoslala do Brna a uz aj som isla pre protokol a recepty. Vsetko teraz platime sami, po vsetkom poslem do ppoistovne kopie uhrad a ziadost o refundaciu. Zatial smo brala len 3xgonal a 3xoralutran a 30000czk je fuc 🙂 ale ja budem pichat az 275jednotiek gonalu, tak je to viac, lebo jedno to pero gonalu stoji vyse 9000czk.

tuqanqa
12. nov 2017

@januska2579 stale hladam, citam a porovnavam. Na stanke reprofitu som nasla toto ...
Klienti se zdravotním pojištěním na Slovensku mají ve VYBRANYCH případech možnost požádat svoji pojišťovnu o příspěvek na léčbu.
Takze se moze stat ze v mojom pripade mi poistovna neprispeje. Kurnik sopa, a to som češka len od 2009 zijem na svk.

januska2579
12. nov 2017

@tuqanqa Neviem aku mas poistovnu, ale ja som na slovensku nikdy neriesila IVF, toto je prve a hned mi Brno Dovera schvalila. Ja som bola rozhodnuta riesit IVF jedine v Brne, nad Slovenskom som neuvazovala vobec

lola911
12. nov 2017

@tuqanqa v blave by som neodporucila ziadnu kliniku,,, urcite od blavy ruky prec,,, neviem len ci je horsi gynfiv alebo iscare,,, asi ta ista uroven 😲 strach a hroza 😨
jednoznacne odporucam tiez brno reprofit,,, my sme tam chodili od 2015,, 5 pokusov neuspesnych a 6ty z darovanych sa podaril,, do darovanych sme isli kvoli mojmu 0,01amh takze tiez ziadne vajicka,,,, z 5 tich ivf sme vydolovali len jedno vajko a to sa prestalo na druhy den vyvijat,,, tak sme inu moznost nemali,,, ak sa rozhodnes pre reprofit tak urcite nebudes lutovat,,, doktori a pristup tam je super,,, tak isto maju velmi dobru embryologiu,,, ak neotehotnies tam, tak uz nikde 😉 nam sa tam podarilo po 23 rokoch 🤰 jedine co lutujem je to ze som tam nesla skorej 🤰

lola911
12. nov 2017

@tuqanqa to ze si ceska vobec neries,,, cesi a slovaci su jeden narod,,, slovaci maju take iste ceny v brne ako cesi,,, si poistena, poistenie si platis tak ti to musia preplatit,,, neviem sice ako to funguje lebo my sme isli ako samoplatci ale je tu vela dievcat co cez poistovnu isli a urcite ti poradia 😉

tuqanqa
13. nov 2017

@januska2579
@lola911
Mam vseobecnu. Dnes rano som sa este na chvilku zacitala do diskuzie tu ns mk pipny z gynfiv a 100% som sa utvrdila ze tam urcite nie. Ja som mala minuly mesiac vyslefok 0.09amh. Nieje vela casu, a na jar 38r takze tak.

mimiqa
13. nov 2017

@tuqanqa to bola cena zo vsetkym..vajicka mi vyberali len raz....toto je moj prvy pokus...ja uvidim esye o tyzden ako som dopadla😉

mimiqa
13. nov 2017

@tuqanqa ja mam Union a dali mi tiez stanovisko ze suhlasia s liecbou v Brne...ano Petrenko napise ze mozne aj na SK..no tu v ziadnom pripade....objednaj sa na konzultaciu je bezplatna....oovedia tii uuplne vsetkl tam...vela stastia😉

mimiqa
13. nov 2017

@sussah aj ja mam tyzden po vklade dovolenku....no kedze teraz v robote psycho tak urcite idem na pn....uvidim ako dopadnem..taku migrenu zo vcera mam..celu noc som nespala...mi trhalo hlavu😔

sussah
13. nov 2017

@mimiqa keď máš stresy v práci tak si určite daj PN. Ja nemám stresujucu prácu.

mimiqa
13. nov 2017

@sussah to len teraz pred koncom....vela toho proste mame....urcite sa dam....😉

ericia
13. nov 2017

@tuqanqa ahoj... Určite by som si na tvojom mieste vybrala reprofit..ja som išla hneď tam... Tiež mám všeobecnu... Zaplatíš im všetko a poisťovňa ti časť preplatí😊

dogcookiesdm
13. nov 2017

Zienky dat este jednu sancu ISCAR alebo ist rovno do reprofitu? Poznamka prve IVF absolvovane v ISCAR zial neuspesne,neoplodnili ani jedno vajko.Chcem sa rozhodnut co najlepsie...Poradte ako sa rozhodnut...Dakujem.

mimiqa
13. nov 2017

@dogcookiesdm jednoznacne Brno....uz len koli tomu ze maju naj technologiu a vacsiu sancu na uspech🤗

tuqanqa
13. nov 2017

Uz sme aj objednany, 8.12. smer Brno.

mimiqa
13. nov 2017

@tuqanqa supeerrr 🤗

lola911
13. nov 2017

@dogcookiesdm s kliniky iscare mi naskakuje husia koza 😖 pre mna skusenost s nimi je horsia ako peklo 😈 😨
ak chces otehotniet a nestracat zbytocne cas a peniaze tak chod do reprofitu do brna,,, uvidis ze budes spokojna 🤰 👶

miskab
13. nov 2017

@dogcookiesdm Ahoj jednoznacne Brno ani nevahaj , ja som tu stratila skoro rok neuspesne a kopu penazi vyhodenych a v Brne na prvy sup .... nevahaj a chod do Brna, banujem ze som tam neisla hned.

lenka2905
13. nov 2017

@dogcookiesdm ja riešim to isté...prvé ivf v Heliose Martin..už sme boli aj na konzultáciu v Reprofite...stále nie som však rozhodnutá..premýšlam, že skúsim ešte nejakú konzultáciu na SK..som nejaká nerozhodná...

lola911
13. nov 2017

nasla som ovulacne testy 😉 pouzila som vsetky naraz len tak zo zvedavosti,,, normalne funguju tak isto ako tehotenske 😀 vsetky pozitivne 😉

santine
13. nov 2017

@tuqanqa ahoj, presne preto ako pisu baby... sme sa rozhodli ist do Brna rovno, pretoze maju tolko dobrych referencii. Ta cesta to trochu komplikuje, tak uvidime. Lekarka mi rovno povedala, ze uz vsetko hradime sami po 39 r.

dogcookiesdm
13. nov 2017

@lenka2905 ja som tiez bola na konzultacii v brne.V brne mi navrhli dlhy protokol, maju aj metodu picsi a macs,aktivator oocytov.Este raz idem na konzultaciu do IS Car a uvidim co mi povedia tak sa rozhodnem.Ale na brno je tolko pozitivnych referencii 🙂 ze to musi teraz vyjst 🙂

cervenakarkulkabezvlka
14. nov 2017

Potichu sa teším...test mám robiť až 20.11

bianitka996
14. nov 2017

@dogcookiesdm jednoznačne Reprofit v Brne u mňa na prvý šup...a už mám 8 mesačnú slečnu.

mimiqa
14. nov 2017

@cervenakarkulkabezvlka super..ja som bola 7.11....urobim az zajtra alebo az piatok..neviem sa rozhodnut 😘

mimiqa
14. nov 2017

@dogcookiesdm nejde o to ze dlhy protokol..je tam lepsia technologia....omnoho vacsia sanca ako na SK..z celeho sveta tam chodia...uz to znaci daco