icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

mimiqa
23. nov 2017

@lia1234 volala si tam??? Vybehni si kludne na hcg ku lekarke

dena22
23. nov 2017

dievcata, Dr. Frank? mam ist k nemu, alebo pytat niekoho ineho?

babusik85
23. nov 2017

@dena22 ja som ho mala pri odbere. podla mna je fajn.
aj tak svojho dokiho budes mat len na konzultacii a na vklade.
inak len cez mail, a on pekne vysvetli vsetko, ochotny je.

mimiqa
23. nov 2017

@dena22 tam su vsetci mili lekari.....aaa pri odbere je akurat kto sluzi...ja som mala taku mladu lekarku....

dena22
23. nov 2017

@mimiqa
@babusik85 dakujem zienky, pytala som si Vranu, alebo Koudelku, lebo mi ich odporucili, ale keby nie, tak je dobre vediet, ze aj Frank je fajn..my uz sme z toho na nervy vsetkeho, opakovane neuspechy, tak uz to chceme konecne s niekym normalnym riesit.

mimiqa
23. nov 2017

@dena22 drz sa😚

lia1234
23. nov 2017

@mimiqa hcg mi vyslo na 0.10...takze nagitivne

dena22
23. nov 2017

dakujem, podobne samozrejme...ved uvidime, co a ako..

babusik85
23. nov 2017

@dena22 oni dvaja su dost vytazeny, Vrana sa mi zda, ze len den, alebo par dni robi v tyzdni, lebo robi aj inde.
my sme mali Bagocsiho, mlady chlapik, boli sme spokojni.
s tym lekarom budes v kontakte len cez mail vacsinou, tak lepsie je takeho vybrat, kto je tam stale

ericia
23. nov 2017

@dena22 ahoj... Ja som veľmi spokojná s doktorkou Strakovou.. Ale ako píšu dievčatá, všetci sú tam milí😊

mimiqa
23. nov 2017

@babusik85 ten Vrana chodi aj do zahranicia dakam..ja ho mam...vsak vsetci su tam ok

lia1234
23. nov 2017

@dena22 ja Vranu neodporucam...nereaguje na maily...videla som ho len pri konzultacii

dena22
23. nov 2017

@babusik85 to je pravda, ved uvidim, co mi na to odpise koordinatorka... mozno nebudem mat na vyber.

mimiqa
23. nov 2017

@lia1234 mojaaa jejda.....mrzi ma to..tak skusis po Novom roku..ja tiez neviem ci to stihnem tento rok..ja mam hcg dnes 0.14 😐...idem z ultrazvuku...mam cistu maternicu....sa proste moj sampion tiez neuchytil 😐...nevzdame to

santine
23. nov 2017

@dena22 nam koordinatorka dala termin u Dr. Kozumplika ale spytala sa sucasne, ci chceme ineho pana doktora 🙂 Kedze sme isli 1x tak sme isli k Dr. Kozumplikovi a spokojnost, ma snahu riesit veci, rozpraval na rovinu.

santine
23. nov 2017

Dievcata, ja vas tu citam, aj ked neprispievam. Cakala som ms aby som mohla ist na odbery na hormonalny profil... a ms meskala 3 dni, co sa u mna uz cele roky nestalo a uz sme si robili trochu nadeje, aj som sa inak citila aj bazalna teplota bola nad 37... ale nic, dnes DC 2. Muz ide cely december na SC takze zase sa vsetko odklada 😔

roming
23. nov 2017

@dena22 my ho mame...sympos je to 😊

mimiqa
23. nov 2017

@santine ja mam 28 dni ako hodinky a tiez ked som mala stimulovat mi meskala 4 dni...asi psychika ..date to neboj..

januska2579
23. nov 2017

Tak ovitrelle pichnute a uz si len drzat palce nech to vsetko dobre dopadne 🙂 v sobotu nejdete niektora na odber, ze by sme sa videli? 🙂

dena22
24. nov 2017

tak mi odpisala koordinatorka, ze Koudelka novych pacientov neprijima, a Vrana od januara prechadza do Ostravy. Takze mame termin u Franka.

dena22
24. nov 2017

@roming mate Franka?

mimiqa
24. nov 2017

@januska2579 nie...no drzim ti palec...je to rychlo za par minutiek budes hore..polezis si a o par dni vklad 😉😙

lienka737
24. nov 2017

Dávali ste si niektorá mraziť len oocyty (vajíčka)?

tobiaskababo
24. nov 2017

Prave som dosla s ultr.zvuku mala som na jednej strane 6 a na druhej 4 po 5dnoch stimulky....je to v pohode vraj 🙂

mimiqa
24. nov 2017

@tobiaskababo 🤗😉😚

tobiaskababo
24. nov 2017

@mimiqa len aby dobre dozreli dnes mam brat aj Menopur nemam sajnu preco je tam jedna napustena striekacka a asi 10ihiel 😲 ale maju mi volat hadam nic nedopletiem

mimiqa
24. nov 2017

@tobiaskababo nedopleties......povedia ti vsetko

tobiaskababo
24. nov 2017

Viem ze to co sa opytam je odveci ale nemam sa koho 🙏 a vy ste staraie mudrejsie a skusenejsie 🙂 mozem mat orgazmus ked je dnes 5den stimulky ? Alebo radsej nie..uz je to treti tyzden celibatu 😀

mimiqa
24. nov 2017

@tobiaskababo tak neviem o tom zeby si nemohla mat sex....a pokial viem orgazmus pomaha k vsetkemu....aj lepsie uhniezdovaniu..viem ze pred vkladom a po sa dva dni neodporucuje...🤗

tobiaskababo
24. nov 2017

@mimiqa ahaaa a my sa uz doma pomaly bojime pobozkat 😆 lebo niekde pisali ze popraskaju folikuly 😔