Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
dievcata, Dr. Frank? mam ist k nemu, alebo pytat niekoho ineho?
dakujem, podobne samozrejme...ved uvidime, co a ako..
Dievcata, ja vas tu citam, aj ked neprispievam. Cakala som ms aby som mohla ist na odbery na hormonalny profil... a ms meskala 3 dni, co sa u mna uz cele roky nestalo a uz sme si robili trochu nadeje, aj som sa inak citila aj bazalna teplota bola nad 37... ale nic, dnes DC 2. Muz ide cely december na SC takze zase sa vsetko odklada 😔
Tak ovitrelle pichnute a uz si len drzat palce nech to vsetko dobre dopadne 🙂 v sobotu nejdete niektora na odber, ze by sme sa videli? 🙂
tak mi odpisala koordinatorka, ze Koudelka novych pacientov neprijima, a Vrana od januara prechadza do Ostravy. Takze mame termin u Franka.
@januska2579 nie...no drzim ti palec...je to rychlo za par minutiek budes hore..polezis si a o par dni vklad 😉😙
Dávali ste si niektorá mraziť len oocyty (vajíčka)?
Prave som dosla s ultr.zvuku mala som na jednej strane 6 a na druhej 4 po 5dnoch stimulky....je to v pohode vraj 🙂
@tobiaskababo 🤗😉😚
@mimiqa len aby dobre dozreli dnes mam brat aj Menopur nemam sajnu preco je tam jedna napustena striekacka a asi 10ihiel 😲 ale maju mi volat hadam nic nedopletiem
@tobiaskababo nedopleties......povedia ti vsetko
Viem ze to co sa opytam je odveci ale nemam sa koho 🙏 a vy ste staraie mudrejsie a skusenejsie 🙂 mozem mat orgazmus ked je dnes 5den stimulky ? Alebo radsej nie..uz je to treti tyzden celibatu 😀
@tobiaskababo tak neviem o tom zeby si nemohla mat sex....a pokial viem orgazmus pomaha k vsetkemu....aj lepsie uhniezdovaniu..viem ze pred vkladom a po sa dva dni neodporucuje...🤗
@mimiqa ahaaa a my sa uz doma pomaly bojime pobozkat 😆 lebo niekde pisali ze popraskaju folikuly 😔

@lia1234 volala si tam??? Vybehni si kludne na hcg ku lekarke