Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@tuqanqa 2 x tehu a všetko OK ? V pondelok volám docentovi Bielikovi do BB kvôli laparke a tiež zavolám do NR na reprodukčnú imunológiu.
@michellevendero ja som otehotnela prirodzene 3 mesiace po laparke a pred tym sa 1,5 roka nedarilo. Lenze toto tehu sa skoncilo v 9tt ale pripisujem to fyzickej zatazi ktoru som mala den pred tym ako som v tom 9tt zacala krvacat. A 3 mesiace po tomto potrate som ostala prirodzene znovu tehu a mame 3,5r sarkana.
@januska2579 Tak aj ja som zvedava ako a co....kedze ma to asi o par tyzdnou caka.
Baby ja som taka nervozna len pri pomysleni ze 8.12. ideme na konzultaciu. Uz vopred mam nervy. Aj z cesty aj z toho co nam povedia. Synceka vodim normalne na 8h do skoky cize stavame o 7 a toho 8.12. budeme musiet o hodinu skorej. Uz aj z toho mam stresy ako vstane a pojde od 7h do skolky.
@tuqanqa waaaaau 🙀GRATULUJEM 👏🏻👏🏻👏🏻 Šarkana 🤣🤣🤣
@michellevendero robili mi laparoskopiu ked som mala mimomaternicove,,, jeden vajickovod mi zobrali a druhy sa snazili spriechodnit,,, ale povedali mi ze je to nemozne lebo tam mam zrasty a vytvatala sa mi tam tekutina,, do spravy napisali ze mam hydrosalpinx,,, a potom mi este robili hysterosalpinogram (HSG),,, ten ukazal ze tam jeden vajcovod nemam a do druheho do toho zablokovaneho sa tekutina nedostala
@angel1982 ahoj.. Aj ja idem do darovaných vajíčok.. Mam za sebou 3 IVF a tri krát natív a z toho som mala ledva dve vajíčka.. Pri poslednom native, kde bol opäť prázdny folikul pred mesiacom som to vzdala a idem už rovno do darovaných. Toto všetko som absolvovala v Brne a za rok a pol..
@lola911 Fuha 🙀
@ericia ahoj. Koľko to stalo € v CZ 🤔
@michellevendero neplatila som za to,,, laparoskopiu som mala v iscare kvoli mimomaternicovemu v ramci zachrany zivota,,,bola to ich chyba,,, takze za to som neplatila,,, a HSG mi robili v UK v Hope hospital,,, to platila poistovna,,, ja som dostala len lekarsku spravu,, takze neviem ake by boli ceny sukromne
Ahojte prosím vás v reprofite mi povedali že si mám ísť do VšZP vypýtať tlačivá na žiadosť o ivf v zahraničí. Mohli by ste mi povedať,čo si môžem stiahnuť z netu VšZP? Nechcem tam ísť na priehradku sa pytat...httpsw.vszp.sk/poistenci/zdravotna-starostlivost-zahranici/planovana-liecba-cudzine.html
Ďakujem krásne
@michellevendero myslíš tie IVF tri? Ci aj natívy?
@ericia všetko dokopy čo ste podstúpili, ak chceš, tak kľudne do IP.
@januska2579 😚🤗...vklad mas kedy???stvrtok??
@mimiqa štvrtok 15:00 mi povedal p.dr keď som teraz volala, verím, že bude
@januska2579 🤗🤗🤗🤗bude...nic to nieje ani nebudes citit xi....jeejj uz to mas za sebou..a potom pekne o dva tyzdne namm tu ukazes testiky a o 9 mesiacov si prosim foto krpceka 😉😙
@mimiqa ty si zlata, bodaj by to tak bolo ❤️
@januska2579 bude 😉
Cim viac sa blizim do ciela tym vacsi strach mam ze sa to nemusi podarit...druhy krat uz nepojdeme minuli sme vsetky uspory :-/ ach ..na druhej strane zas som mlada mam 27 ale aj tak...ma to zlomi :-/
@tobiaskababo nemysli takto...skus pozitivnejsie...a ano si mlada preto naber vela sily..ver ze to dopadne dobre...😚...
@angel1982 ahoj ďakujem 😉Aj mne to trvalo dlho kým som sa s tým zmierila... Ale v centre mi to povedali hneď... Mam amh 0,12... To by bol boj... Tak som sa postupne na túto možnosť pripravovala. Ale skúšala som všetko... Vitamíny hádam všetky... Verila som najviac ako to išlo... Už mám aj dosť rokov...
Držím ti palčeky, aby všetko dobre dopadlo 😊
@ericia
Mas pravdu, bez boja nevzdame. Ked sa mi nepodari s vlastnymi vajickami, tak inu moznost nebudem mat len zmiernit s myslienkou, ze nebude geneticky moje, ale ja si myslim, ze zvitazi srdce nad rozumom a budem ho lubit, lebo bude to nase dieta. Ja mam amh 0.60 ale vlavy vajecnik neprodukuje folikuly, a preto musim toho druheho vajecnika "zachranit". Ja si este skusim matersku kasicku, citala som, ze tiez je dobra na plodnost 😉
Kazdej jednej z nas zelam aby konecne mali svoje vytuzene, vonave babo,lebo sme bojovali, a spravili sme nemozne🙏
Ten "nas" lekar bol ferovy, nedal mi falosnu nadej, a to sa ceni v dnesnej dobe. Ale som zena tvrdohlava nevzdavam sa :wink
Dakujem, potom daj vediet ako sa ti dari 🙂

@lola911 waaau 🙀 GRATULUJEM 😘😘😘 a nepriechodnosť Ti pozerali laparkou v narkóze ?