Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@miriamkaaaa ja mám Otevrela ale Pospisilova mi robila pár krát ultrazvuk a fakt je super 😉 všetko ti vysvetli do podrobna a veľmi milá 😉 určite budeš spokojná 😉
No dr.Vrana robí aj v rakúsku ale mrzelo by ma keby odišiel z RF úplne.
Dakujem kocky😘
Babulky mame za sebou prvu konzultaciu u Mudr. P. Kneslova.
Trochu ma zaskocilo ze s mojim nizkym amh odporucila ivf s kratkym protokolom. Bola som v tom ze native alebo soft. No uvidime. Sme na zaciatku, idem riesit poistovnu najprv 😒
Boli ste nektora u tejto mudr.??? Vase skuseosti?
@miriamkaaaa dr.Pospisilova mi par krat robila sono,aj punkciu raz alebo dva krat..bola naozaj mila a vsetko pekne vysvetlila..😉
@dena22 prepac ze som vcera potom neodpisala uz..Tak sme rovnako stare..ale ty mas toho ovela viac za sebou..☹ My sme sa snazili o babo 5rokov..ty podstatne viac urcite..Si velmi silna ze to tolke roky nevzdavas..musi to byt velmi tazke hlavne psychicky..Mas moj obdiv..Ja viem ze ta tuzba nepusti..a verim a velmi ti prajem aby sa coskoro vo vasom zivote stal zazrak a tento rok bol pre vas konecne ten pravy..U vas je problem u partnera len?ci aj u teba nieco?
@mimiqa takto na jeden vklad mi boli vlozene cerstve dve embrya jedno malo 4 bunky a jedno 5 buniek... fakt 5 buniek je ok, ja som myslela ze tie co sa nepravidelne delia nie su moc ok... z toho vkladu 2 embryjok mame chlapca... a jedno 5 bunkove embryjko nas caka zmrazene, chlapec ma uz 3 roky
Ahojte zienky. Prosim o radu, mozno ste sa s podobnou situaciou uz stretli. Muz musel zacat uzivat antibiotika. Maju alebo nemaju vplyv na spermie? (Samozrejme spytame sa aj lekarov 🙂). Dakujem.
kocky,je to pravda, Vrana je už v Ostrave, povedali mi to ešte pred Vianocami,že tam odchádza
Ahojte baby. Potrebujem poradit. U nas na VšZP mi tetuska nevie povedat ake tlacivo potrebujem a ani ich tam nemaju ☹ Idem si ich teda vytlacit doma ale vobec netusim presne ktore tlaciva. Na ich stranke som nasla tieto "Čestné prehlásenie k Žiadosti o úhradu výkonu IVF na základe verejného zdravotného poistenia" a toto " Žiadosť o preplatenie nákladov ZS poskytnutej v inom ČŠ EÚ (rtf))"
Viete mi niekto poradit prosim?
@chmurkaxy a ako ste dopadli?prosim ta a kolko predtym tam musim volat?a musim este aj na konzultaciu?

Ano Dr. Vranu som chcela aj ja ale ked som sa unho objednavala tak mi koordinatorka povedala ze unho sa uz neda objednat nakolko je tam uz iba par krat do mesiaca...😏tak mam Dr. Pospisilova....mate s nou skusenosti?