icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

miriamkaaaa
3. jan 2018

Ano Dr. Vranu som chcela aj ja ale ked som sa unho objednavala tak mi koordinatorka povedala ze unho sa uz neda objednat nakolko je tam uz iba par krat do mesiaca...😏tak mam Dr. Pospisilova....mate s nou skusenosti?

leticia22
3. jan 2018

@chmurkaxy ale veď Vrana tam od 1.1.2018 mal skončiť. Ja som chcela ísť k nemu, ale po tomto ma dali k Frankovi.

lola911
3. jan 2018

@miriamkaaaa ja mám Otevrela ale Pospisilova mi robila pár krát ultrazvuk a fakt je super 😉 všetko ti vysvetli do podrobna a veľmi milá 😉 určite budeš spokojná 😉

luciatt
3. jan 2018

No dr.Vrana robí aj v rakúsku ale mrzelo by ma keby odišiel z RF úplne.

miriamkaaaa
3. jan 2018

Dakujem kocky😘

chmurkaxy
3. jan 2018

@leticia22 ja som si s ním dnes písala a teda nehovoril nič,že by malo prísť k nejakej zmene. A riešili sme,ako spolu urobíme ďalší KET v lete. Tak fakt neviem...
Ani v decembri naživo nevyzerala nejaka ina atmosféra medzi ním a ostatnými. práveže same chichichi.

dena22
3. jan 2018

@chmurkaxy mne koordinatorka povedala, ze prechadza do Ostravy

tuqanqa
3. jan 2018

Babulky mame za sebou prvu konzultaciu u Mudr. P. Kneslova.
Trochu ma zaskocilo ze s mojim nizkym amh odporucila ivf s kratkym protokolom. Bola som v tom ze native alebo soft. No uvidime. Sme na zaciatku, idem riesit poistovnu najprv 😒
Boli ste nektora u tejto mudr.??? Vase skuseosti?

gagirl
3. jan 2018

@miriamkaaaa dr.Pospisilova mi par krat robila sono,aj punkciu raz alebo dva krat..bola naozaj mila a vsetko pekne vysvetlila..😉

mimiqa
3. jan 2018

@dena22 ja mam Vranu a tiez mi nik nepovedal ze ide prec..bola son tam vcera na ultrazvuku sice iny lekar ma bral...na ultrazvuk ma vzdy niekto iny mal..no nik nic...

gagirl
3. jan 2018

@dena22 prepac ze som vcera potom neodpisala uz..Tak sme rovnako stare..ale ty mas toho ovela viac za sebou..☹ My sme sa snazili o babo 5rokov..ty podstatne viac urcite..Si velmi silna ze to tolke roky nevzdavas..musi to byt velmi tazke hlavne psychicky..Mas moj obdiv..Ja viem ze ta tuzba nepusti..a verim a velmi ti prajem aby sa coskoro vo vasom zivote stal zazrak a tento rok bol pre vas konecne ten pravy..U vas je problem u partnera len?ci aj u teba nieco?

ivec16
3. jan 2018

@mimiqa takto na jeden vklad mi boli vlozene cerstve dve embrya jedno malo 4 bunky a jedno 5 buniek... fakt 5 buniek je ok, ja som myslela ze tie co sa nepravidelne delia nie su moc ok... z toho vkladu 2 embryjok mame chlapca... a jedno 5 bunkove embryjko nas caka zmrazene, chlapec ma uz 3 roky

mimiqa
3. jan 2018

@ivec16 to oni posudia ci je dobre ci nie...ide o kvalitu jeho vyvoja .. ak bolo skor zrele tak urcite ano....treba skusit...😉

santine
3. jan 2018

Ahojte zienky. Prosim o radu, mozno ste sa s podobnou situaciou uz stretli. Muz musel zacat uzivat antibiotika. Maju alebo nemaju vplyv na spermie? (Samozrejme spytame sa aj lekarov 🙂). Dakujem.

mimiqa
3. jan 2018

@santine sklamem ta ale maju..odporuca sa aj 2 mesiace pockat

leticia22
3. jan 2018

@chmurkaxy hm, mne povedala teda napísala koordinatorka, že od 1.1 ide robiť na ich pobočku do ostravy. A to pred vianocami mi napísala 🤔 no necháme sa prekvapiť jedine 😁

mimiqa
3. jan 2018

@leticia22 pekne..ja mam Vranu..teda som mala??? Vsetci su tam podla mna dobry...caka ma vklad...som zvedava kto mi ho urobi 🤗🤗🤗🤗

buba08
3. jan 2018

kocky,je to pravda, Vrana je už v Ostrave, povedali mi to ešte pred Vianocami,že tam odchádza

leticia22
3. jan 2018

@mimiqa tak zrejme si ešte svoju prácu so svojimi klientkami dokonči, dorobi. Držím hlavne palce ✊🍀

mimiqa
3. jan 2018

@leticia22 som zvedava 🤗..no neva..vklad je uz rychly..😉..hlavne nech vyjde

buba08
3. jan 2018

@leticia22 nedokončí, v Brne už nebude, len v Ostrave a tuším vo Viedni 1 alebo 2x do týždňa

mimiqa
3. jan 2018

@buba08 su tam vsetci fajn...dolezite je ze v Brne su kvalitnejsi na embryjka 🤗..no xela som ho vidiet este

ivec16
3. jan 2018

@mimiqa tak to ste mi normalne vliali optimizmus do duse, lebo ja som tomu ket moc neverila, teraz do toho pojdem s uplne inymi myslienkami... dakujem

mimiqa
3. jan 2018

@ivec16 skus😉

lola911
3. jan 2018

@santine v prvom rade zalezi na tom ake antibiotika,, niektore su ok a ine zase nie,,, ja som brala antibiotika v 12tt na zapal mocovych ciest,,, tiez som sa bala,,, musis pozriet navod ci sa mozu pri planovani tehotenstva

tuqanqa
4. jan 2018

Ahojte baby. Potrebujem poradit. U nas na VšZP mi tetuska nevie povedat ake tlacivo potrebujem a ani ich tam nemaju ☹ Idem si ich teda vytlacit doma ale vobec netusim presne ktore tlaciva. Na ich stranke som nasla tieto "Čestné prehlásenie k Žiadosti o úhradu výkonu IVF na základe verejného zdravotného poistenia" a toto " Žiadosť o preplatenie nákladov ZS poskytnutej v inom ČŠ EÚ (rtf))"
Viete mi niekto poradit prosim?

mimiqa
4. jan 2018

@tuqanqa z Brna ti neposlu??

leontinka27
4. jan 2018

@chmurkaxy a ako ste dopadli?prosim ta a kolko predtym tam musim volat?a musim este aj na konzultaciu?

dena22
4. jan 2018

@gagirl ahojky, u nas bol na zaciatku problem len u muza, a postupne ako som starla, tak uz aj u mna, nevzdame to 🙂

zuzka3
4. jan 2018

@tuqanqa ahoj, vsetko by ti mala poslat vypisane koordinatorka z brna, oni tam vypisuju aj lieky uz a dg atd. Potom si das papier potvrdit svojmu gyn, potom petrenkovi alebo inemu dr a potom vypises cestne prehlasenie a posles to vsetko do poistovne.