Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@koukouroukou to naozaj ? myslela som, ze spg je bud ok alebo nie . Aj ked teda mozno na tom nieco bude kedze sme to nemali az tak zle . Dakujem za info 🙂
Dievcata je tu niekto kto uzival estrofen na sliznicu a bol na kete a ket sa nepodaril,tak ako sa postupuje dalej?ze ci mozem ist na vklad hned potom?dakujem
@megan5 ja som tak bola. V ten cyklus keď mi nevyšiel KET mi ešte pred menzes stihli urobiť sono, či tam fakt nič nemám a hneď na to som dostala menzes a začala znova s estrofemom a šla na KET. Ale musia ti ešte v starom cykle stihnúť urobiť sono. Ak nue, tak ti ho urobia potom ako odkrvacas a KET máš až ten ďalší cyklus. Aspoň ja mám takúto skúsenosť.
@megan5 ahoj mne doporucil lekar usetrit embria a spravit este repro imuno preco sa nedari.az potom skusit KET.v care povedia ze mozes hned ist na to ved ked sa nezadari prides zas a zas.ak nemas skus to.ak nie a chces ist na to hned na 10-12 den od menstruacie kontrola folikulov a vyska endometria ( mozes aj u svojho lekara)a potom volas do car tam ti povedia ako dalej.aspom nme tak napisala sestricka.
@leticia22 aha, dakujem.no menstruaciu mam dostat 8meho..dufam ze mi to lieky udrzia..chcela by som ist asi hned na ket.a ty si isla kvoli tomu do Brna alebo ti tvoj gynekolog urobil sono?nestaci ked pojdem v pondelok na krv?tym sa potvrdi,ze nie som tehu..mne sa stale chce embryjko zavrtavat na lavu stranu,kde je nepriechodny vajicovod a tiez moze branit uhniezdeniu.som zvedava co mi povie doktor ze co dalej.este si chcem urobit test,ale urcite nie som tehu..citila som ked embryjko este vo mne zilo a chcelo sa zavrtat.teraz uz viem ked to nevyjde.a podaril sa ti druhy ket ak sa smiem opytat?
@mimika1973 ja si tiez myslim ze rf brno je najlepsia klinika,, tak isto vdaka otevrelovi budeme mat konecne babetko 😍 22 rokov sme sa trapili a behali po klinikach kade tade a nic s toho,,, do brna sme chodili 3 roky a rodit budem po prvy krat v 43 😅
Babule skusenosti v RF s dr. Otevrelom ? 🙂 Priradili nam ho na prvu konzultaciu vela som o nom nenasla, tak ci nahodou niektora nevie nieco viac 🙂 Dakujem.
Kocky v Brne davaju vacsinou rovnake lieky?
Kocky otazka na telo. Ziadost na ivf v heliose za mna urobili poslali oni. A teraz si to budem musiet urobit sama?
@aaangelll Tento protokol som mala aj ja a mam dvoch syncekov. 😍😍
Ale Menopur bol 150ui, cize 2 ampulky v mojom pripade a pri oboch IVF.
@simik411 Je super, nevahaj! 😉👍
@lola911 👍👏😘 My sme este mladice! 😉😝
@mimika1973 ak sa môžem spýtať a koľko si mala vajíčok? A koľko z nich vydržalo PK? Ďakujem a rada čítam takéto pozitívne správy 😍😍😍

@evushka007 to veru ano.ja som chodila pred tym do gyn fivu v ba a veru vytiahli mi vela vajicok,ktore nestihli dorast.brno je veru na toto setrnejsie.ja som tiez kvoli tomu isla do brna.