icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

megan5
4. apr 2018

@evushka007 to veru ano.ja som chodila pred tym do gyn fivu v ba a veru vytiahli mi vela vajicok,ktore nestihli dorast.brno je veru na toto setrnejsie.ja som tiez kvoli tomu isla do brna.

haannka
4. apr 2018

@megan5 no "ivfkujeme" od roku 2006. Mame syna z 2.ivf ale stale tuzime este po jednom...

vecicky32
4. apr 2018

@koukouroukou to naozaj ? myslela som, ze spg je bud ok alebo nie . Aj ked teda mozno na tom nieco bude kedze sme to nemali az tak zle . Dakujem za info 🙂

zuzka3
4. apr 2018

@megan5 dakujeme 🙂 snad 🙏🏻

megan5
5. apr 2018

@haannka aspon ze mate synceka..a treba skusat veru..hadam sa zas postasti.😊

megan5
5. apr 2018

Dievcata je tu niekto kto uzival estrofen na sliznicu a bol na kete a ket sa nepodaril,tak ako sa postupuje dalej?ze ci mozem ist na vklad hned potom?dakujem

leticia22
5. apr 2018

@megan5 ja som tak bola. V ten cyklus keď mi nevyšiel KET mi ešte pred menzes stihli urobiť sono, či tam fakt nič nemám a hneď na to som dostala menzes a začala znova s estrofemom a šla na KET. Ale musia ti ešte v starom cykle stihnúť urobiť sono. Ak nue, tak ti ho urobia potom ako odkrvacas a KET máš až ten ďalší cyklus. Aspoň ja mám takúto skúsenosť.

lakukaa
5. apr 2018

@megan5 ahoj mne doporucil lekar usetrit embria a spravit este repro imuno preco sa nedari.az potom skusit KET.v care povedia ze mozes hned ist na to ved ked sa nezadari prides zas a zas.ak nemas skus to.ak nie a chces ist na to hned na 10-12 den od menstruacie kontrola folikulov a vyska endometria ( mozes aj u svojho lekara)a potom volas do car tam ti povedia ako dalej.aspom nme tak napisala sestricka.

megan5
5. apr 2018

@leticia22 aha, dakujem.no menstruaciu mam dostat 8meho..dufam ze mi to lieky udrzia..chcela by som ist asi hned na ket.a ty si isla kvoli tomu do Brna alebo ti tvoj gynekolog urobil sono?nestaci ked pojdem v pondelok na krv?tym sa potvrdi,ze nie som tehu..mne sa stale chce embryjko zavrtavat na lavu stranu,kde je nepriechodny vajicovod a tiez moze branit uhniezdeniu.som zvedava co mi povie doktor ze co dalej.este si chcem urobit test,ale urcite nie som tehu..citila som ked embryjko este vo mne zilo a chcelo sa zavrtat.teraz uz viem ked to nevyjde.a podaril sa ti druhy ket ak sa smiem opytat?

megan5
5. apr 2018

@lakukaa dakujem.ja uz mam praveze vsetko urobene.anopyrin mi treba kvoli lepivym dostickam..

lakukaa
5. apr 2018

@megan5 tak potom drzim palce 😊

leticia22
5. apr 2018

@megan5 najlepšie to budeš mať, keď sa na to teda opytas rovno doktora tvojho, že či môžeš ísť hneď na ket ak krv bude negatívna. Mne nevyšiel ani druhý ket ale ja som bola vtedy ešte v car v blave. Nie v brne.

lola911
5. apr 2018

@mimika1973 ja si tiez myslim ze rf brno je najlepsia klinika,, tak isto vdaka otevrelovi budeme mat konecne babetko 😍 22 rokov sme sa trapili a behali po klinikach kade tade a nic s toho,,, do brna sme chodili 3 roky a rodit budem po prvy krat v 43 😅

aaangelll
6. apr 2018

@lola911 ahoj, môžem sa spýtať akým protokolom ste prešli? My sme mali min.rok soft IVF, 4 vajíčka, PK vydrzalo len 1...stimulovaná dom bola Clostilbegytom, Menopur 75iu , Orgalutran a Pregnyl. Ďakujem a gratulujem 🙂

simik411
6. apr 2018

Babule skusenosti v RF s dr. Otevrelom ? 🙂 Priradili nam ho na prvu konzultaciu vela som o nom nenasla, tak ci nahodou niektora nevie nieco viac 🙂 Dakujem.

zuziklc29
6. apr 2018

Kocky v Brne davaju vacsinou rovnake lieky?

leticia22
6. apr 2018

@simik411 veľa báb tu v skupine si ho veľmi chváli... Ale ja si myslím, že zlatí sú tam všetci. Iný svet oproti SR.

simik411
6. apr 2018

@leticia22 asi mi to aj staci :D ja som moc jeho meno nenasla len ze bol v inom CAR unica alebo ako sa vola, tak dobre teda ano snad su vsetci ok a snad vedia co robia a podari sa hned 🙂 nic ine predsa od nich nechceme :D

izabela7
6. apr 2018

@simik411 dr. Otevrel je super.

simik411
6. apr 2018

@izabela7 super dakujem moc 🙂

lola911
6. apr 2018

@aaangelll mali sme 3 softy, 2 nativy a posledny 6ty nam vyzsiel s darovanych vajicok 😉 kazdy jeden pokus mam podrobne popisany v profile ale najlepsiu reakciu so svojich vajicok som mala pri menopure 75iu 😉

aaangelll
6. apr 2018

@lola911 ďakujem.. Idem pozrieť tvoj profil. A ešte raz, gratulujem! Všetko dobré prajem 🙂

zuziklc29
6. apr 2018

Kocky otazka na telo. Ziadost na ivf v heliose za mna urobili poslali oni. A teraz si to budem musiet urobit sama?

lakukaa
6. apr 2018

@zuziklc29 ano sama.poslu ziadost domov a ty riesis dalej.svoj gynekolog ,petrenko a poistovna.

zuziklc29
6. apr 2018

@lakukaa na Petrenkato je niekde adresa alebo sa to riesi mailom?

mimika1973
6. apr 2018

@aaangelll Tento protokol som mala aj ja a mam dvoch syncekov. 😍😍
Ale Menopur bol 150ui, cize 2 ampulky v mojom pripade a pri oboch IVF.

mimika1973
6. apr 2018

@simik411 Je super, nevahaj! 😉👍

mimika1973
6. apr 2018

@lola911 👍👏😘 My sme este mladice! 😉😝

zuzka3
7. apr 2018

@zuziklc29 v tych papieroch bude na neho adresa

aaangelll
7. apr 2018

@mimika1973 ak sa môžem spýtať a koľko si mala vajíčok? A koľko z nich vydržalo PK? Ďakujem a rada čítam takéto pozitívne správy 😍😍😍