icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

lakukaa
3. apr 2018

@zuzka3 no ved nechapem to aj ja.ci to ta koordinatorka chcela riesit ale ja som pisala kneslovej na mail a nic neozvala sa.dokonca som tam aj volala a sestricka volale jej a aj tak sa neozvala.Aj savam podaril vklad?

zuzka3
3. apr 2018

@lakukaa zvlastne naozaj... ano, podaril 🙂 dnes som bola na sone po 4tyzdnoch od vkladu a ❤️ bije

lakukaa
3. apr 2018

@zuzka3 jeeej super tak gratulujem 🤗 no mozno ked sa nepodarilo u nas tak asi to tak beru ze nemaju cas.neviem mozno KET bude uspesny.

vecicky32
3. apr 2018

@lola911 😮 tak to ma hrozne mrzi a dakujem za upozornenie , vidim ze na slovensku to asi nie je nikde nic moc 😕

vecicky32
3. apr 2018

@lola911 a prajem hlavne vela zdravia babätku aj maminke 😊

vecicky32
3. apr 2018

@babusik85 @miskab dakujem za odpoved. Len sa bojime aby v Brne nepytali peniazky aj za to co nie je treba . Tak ako za ten spg nam povedali ze nie je uplne dobry a inde nam povedali ze je uplne vporiadku aj nam ho ukazali na obrazovke a sami sme videli ze to je ok . Tak nevieme kde nastala chyba

zuzka3
3. apr 2018

@lakukaa bude. KETy maju lepsiu uspesnost, urcite sa podari ✊️

lakukaa
3. apr 2018

@zuzka3 dakujem a drzim palce aj vam nech to dopadne uspesne do sameho konca😉

lola911
3. apr 2018

@vecicky32 v Blave je to vsetko to iste,,, my sme inde na slovensku neskusali a co sa tyka Brna je Reprofit asi najlepsia volba uz len kvoli embryologii,,, SPG je v cenne, ten budu robit tak ci tak,, nam ho robili pri kazdom pokuse,,, budu uctovat presne podla cenika,,, na tom sa dohodnete este pred ivf s doktorom, takze budes vediet presne co platis

mimika1973
4. apr 2018

@lola911 veru asi naozaj top embryologia v RF 😉 Kedze predtym tu vo FR pri 5.pokusoch ani tuk, len raz pri prvom anembryola, vacok bez embryjka....inac vobec nic, ani embrya dobre, ani tehu....a Brno 2x absolvovane a 2 deti na svete! Takze ozaj zahada velka, ze preco a ako odrazu sa to podarilo bez problemov mat embryjka a donosit ich....Uz ani nehladam odpovede, predtym som mala tooolko otazok v hlave, hladala preco je problem a pod. a Brno bola vlastne nasa posledna sanca mat deticky, po 8. rokoch trapenia po centrach, operacii,prefuky atd. A to mi islo uz na 40! Vzdy sa len hovorievalo, vas vek, nekvalita, zly spermogram a podobne somariny...a Priroda nakoniec vyhrala prave v RF Brno, za co som im nesmierne vdacna, P.dr Stelclovi a Otevrelovi, konkretne 😍😍
Takze vsetko je mozne, len nevzdavat 😉

zuziklc29
4. apr 2018

Ahojte kočky. Takze 11.5 sme ovjednani a uz len cakat. Idem ku doktorovi Bagoczi tusim. Mate niekyo skusenosti,ze aky je?

megan5
4. apr 2018

Ja som v RF bola 2krat na vklade a sice som len 30teho mala vklad ale asi citim,ze to zas nevyslo..v pondelok vecer som citila,ze sa chce zavrtat embryjko,dokonca som sa zobudila na to..ze ma to zabolelo..ale mam taky pocit,ze ta moja maternica je nejaka zvlastna..😢a nechce prijat embryjko.uz ho vobec necitim

evushka007
4. apr 2018

Ahojte kočky, absolvovali sme niekoľko vyšetrení a doktori nás odkázali na IVF, že inak je šanca na bábo žiaľ mizivá :( Mám 35 a moje AMH je 1,3 tak sme sa rozhodli nečakať a skúsiť to touto cestou. Po prečítaní x diskusií je mi jasné, že na SK nejdem a tak sme rozmýšľali nad Brnom nakoľko to máme cca rovnako ďaleko ako do BA. Rozhodujeme sa medzi Reprofitom (čítam o tom veľa pozitívnych recenzií) a Heliosom (to vyšlo najlepšie v hodnoteniach GCR). Je tu niektorá ktorá absolvovala obe a vedela by prosím poradiť? Prípadne viete mi poradiť čo je lepšie na jednej či druhej klinike? Mám z toho hlavu ako melón.. Budem vďačná za každý koment a radu 🙂

simik411
4. apr 2018

@evushka007 budem cakat s tebou na odpovede od bab ak napisu 🙂 lebo tiez riesime ktore ci reprofit my asi to je dlho a overene , ale aj ine su vraj ok som zvedava ... drzme si prsty. 🙂

megan5
4. apr 2018

Brno Reprofit je fajn..ale aj na Sk su dobre centra.Napr.gyn fiv v Ba je zle centrum.ale v Ziline gyn fiv je nove centrum a tam su dobri doktori.tak isto aj v Martine su dobre centra..Helios myslis Evuska v Martine alebo v Brne je tiez Helios?no a Iscar v Ba je tiez nie dobre centrum

koukouroukou
4. apr 2018

@evushka007 ved to mas este dobre amh, me v lete 2016 vyslo 0.09 a pol roka neskor 0.53. A teraz som otehu prirodzene po 3r snazenia. My sme boli 2012 v ginfive v BA a uz nikdy viac. Len tahaju peniaze. Teraz sme boli v Reprofite a spokojnost. Len ako pisem zrazu sa zadarilo prirodzene takze nasa spolupraca s centrom zatial skoncila tesne pred stimulkou.

koukouroukou
4. apr 2018

@vecicky32 spermie a ich kvalita sa meni. Ked v jednom obdobi su horsie, za cas mozu byt kvalitnejsie.

haannka
4. apr 2018

Ahojte. Chceme sa objednat do Brna ale zaujimalo by ma, ci objednavaju na konzultaciu podla ms alebo sa mozem objednat kedykolvek. Chcela by som az tak prvy junovy tyzden, aby sme mohli ist do ivf cez prazdniny (kedze sme obidvaja s manzelim ucitelia). Da sa to aj tak popredu? Dakujem velmi pekne.

leticia22
4. apr 2018

@haannka ahoj, ak ideš cez poisťovňu tak máš najvyšší čas aby si sa už objednala. Lebo tie papierovacky okolo toho ti zabijú aj dva mesiace.

zuzka3
4. apr 2018

@haannka objednaj sa cim skor a potom zacnes stimulovat kedy chces.. to uz je na tebe 🙂

zuzka3
4. apr 2018

@zuziklc29 ahoj, podla mna su tam vsetci v pohode. Tohoto dr som mala vcera na sone 🙂 je inak slovak, velmi mily este aj manzela zavolal nech sa ide pozriet na sono, povysvetloval. Podla mna je to v podstate jedno, my sme mali prve 2-3 konzultacie s dr. kneslovou a potom sme uz zakazdym natrafili na niekoho ineho. Ci uz vyber alebo vklad alebo sono pocas stimulacie (ak budes chodit do brna) ti bude robit dr, ktory ma prave sluzbu.

babusik85
4. apr 2018

@zuziklc29 ja som mala Bagocsiho,spokojna som s nim. Len raz mi neodpisal,lebo bol v Amerike a ja som chcela ist na vklad tak kvoli tomu sme cakala mesiac.Inak mlady sympos z Sr,vie aj poslovensky aj pomadarsky.

haannka
4. apr 2018

@leticia22 ahoj...nie idem ako samoplatca...bolo by to moje 8.ivf

evushka007
4. apr 2018

@megan5 O Žiline som počula, ale ide o pobočku Gin fivu a z toho mám obavu, lebo tam do človeka cpú hormóny vrchom spodom a ja mám ešte ku všetkému "šťastiu" aj mikroadenóm na hypofýze tak mám z tých hormónov obavu čo to urobí. V Brne to vraj ponímajú šetrnejšie. A Martin mám o 70 km ďalej ako Brno, tak to mám už dosť od ruky. Myslela som Helios v Brne.

evushka007
4. apr 2018

@koukouroukou tak to veľmi gratulujem 🙂 Kiež by sme to aj my mali tak, že nabehneme do centra a podarí sa prirodzene :D To aj s takým sa ti podarilo? Tak to si ma potešila, mňa v nemocnici poplašili že to moje je dosť nízko a už som tak na hranici. Ako vidím, nebude to také horúce 🙂 Ale do centra tak či tak musíme, tak už to nechceme odkladať.

zuziklc29
4. apr 2018

@zuzka3 I
@babusik85 dakujem kocky. A este otazka boli ste skusit aj na sknu ivf? Kvoli liekom sa chcem.opytatVsetko. ci zvyknu davat rovnake.zhanali ste ich same alebo cez recept

zuzka3
4. apr 2018

@zuziklc29 ja som na sk nebola, lieky mi dali v centre, len jednu zaverecnu injekciu som si v lekarni bola vybrat (nakoniec som ju ani nepouzila 😃) a chybala mi 1 davka gonalu a mala som kamosku co zrovna dostimulovala a ostal jej gonal, tak akurat to som im povedala na poslednej kontrole, ze mi nemusia davat, ze mam.

megan5
4. apr 2018

@zuzka3 veľmi gratulujem,že sa zadarilo..nech sa babo drží😀😇

megan5
4. apr 2018

@haannka v lete nech sa zadarí.8ivf to je na psychiku uf😇

ericia
4. apr 2018

@zuziklc29 ahoj.. Ako písali dievčatá, oni sú tam všetci super 😉 ja tam chodím už dva roky 🙈🙈🙈