Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@aaangelll Juuuj, uz ani neviem, musim kuk do papierov a poviem Ti 😉 Ale asi tak medzi 9-11?
Pamatam len tolko, ze pri prvom IVF 3 vlozene naraz, a nic mrazene, jedno ujate co bude mat cochvilu 4 roky! a pri druhom IVF viac embryii pri PK, jedno vlozene co sa rozdelilo na dve teda dvojky ale aj odisli ☹ v 9tt, prestali bit srdiecka....tak sme vlozili dva nanuky co nam zostali v rezerve, ale tiez sa ujalo len jedno a o mesiac bude mat rok! 😍
Radsej lepsia kvalita nez velka kvantita! 😉
Drzim palce!
Dievcata,tak ja som si dnes urobila len tak na 10den tehotensky test,ze aby som vysadila lieky,popripade som chcela ist este na krvicku a ja neverim,ale test je pozitivny..a ja som uz to oplakala,ze urcite to zas nevyslo..citila som kedy sa zavrtaval,ale potom som ho uz necitila,tak som bola v tom,ze som ho urcite zas znicila.ale boli ma brusko😑dost.tak hadam to prestane..tak sa tesim.dufam,ze to uz tak ostane😇😘🍀
A drzim paste vsetkym,nech budeme vsetky mamicky😀.ja mam dnes aj narodeniny,tak som dostala ten najkrajsi darcek na svete😀😊😍😇🍀vymodleny😀
Ďakujem😀.no veru zatial najkrajsie prekvapenie na narodeniny.mala som ivf soft.a bola som po dlhsej dobe na vklade,lebo som mala problemy s inymi vecami..patrim ku Koudelkovi..vklad mi robil Frank..tusim tak sa vola😀.
@simik411 ahoj....ja akurat cakam kedy ma objednaju na prvu konzultaciu...toto centrum je posledna skuska stastia...teda jedno stastie uz doma mam, ale uz 10 rokov mam nenaplnenu tuzbu mat este jedno babatko...uz mam toho za sebou dost a uz aj vek...uz som si minuly rok ked som bola na softe v KE povedala, ze koniec. No znova je ta tuzba tu. A Brno je zazracne. Takze este tomu dame poslednu sancu 😉
Ahojte baby mam taku otazku ak uz zacne stimulka asi by uz potom nemal byt styk ze?
Tak kocky konzultacia.imunologia,hematologia a uz aj genetika objednana.uz aj mail z heliosu yvpis z karty a uz len cakat a potom zase ziadost. Dufam,ze to pojde vsetko dobre.
Ahojte. Tak nam bol prideleny Dr. Koukal. Mali ste ho niektora? Dakujem.
@haannka ahoj no veru aj ja davam do toho vsetku nadej :( preto riesime aj brno a verim ze bude uspesne hned nic ine si nezelame.. my nemame este ani jedno :( nam dali az na maj konzultaciu tak si zavolaj na recepciu a hned ti povedia volny termin ci ako ze cakate ? 🙂 mne to hned povedala pani na recepcii 🙂 tak velmi drzim prsteky aby sme boli cim skor tehulkyy 🙂
Začíname s papierovacami. Hádam to v Brne dotiahnem do úspešného konca. Koľko ste platili za IVF?
@dogcookiesdm nas 2700 plus 150 lieky dolu v lekarni plus cesta tak cez 3000 euro
@dogcookiesdm teba som chcela oznacit, nie
Baby drzim vam palce. Piznam pani co po 10rokoch sa u nich zadarilo! Ja u nich planujem zatial casovane styky s ovitrelke na najblizsich 6 mesiacov... ak to nebude uspesne potom iui potom ivf. Tajne dufam ze vyjde tie casovania

mimika1973 prosim Ta ku ktoremu lekarovi si v Reprofite chodila?