Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@zuzka3 lebo mne nekazali nic..ze urobit si teh.test o dva tyzdne.ten som si robila skor a bol pozitivny,tak som isla na krvicku.dnes som oznamila aku mam hodnotu hcg a kazal ni ist cca o tyzden na ultrazvuk.tak sa mi to zda dost skoro.lebo na vklade som bola 30.3 len.tebe uz netreba ist ani na krv ked mas potvrdenu akciu srdiecka😀
@angel1982 ahoj tak ake mas treba poslat ja som mala imunologiu hematologiu endokrinologiu a spermiogram.neviem aky mas problem ale cim viac posles tym lepsie.hlavne si to aj prefot nahodou sa stratia a to iste potom posles aj donpoistovne.u mna to Petrenkovi trvalo 3 tyzdne.je to ako sa mu chce niekedy posle aj skorej.
@megan5 ale to je zvlastne, ze ti to nekazali.. koho mas dr? Lebo ja som chcela ist skor o 4 dni na sono lebo sme mali cestu okolo a zrusili ma, ze skor ako 4 tyzdne po vklade sono nerobia.. kamoska co tiez riesila Brno mi hovorila, ze jej chodily maily s pripomenutim - dnes si urobte test, dnes je cas na sono a ze jej aj nejaky dotaznik prisiel. Ja nic taketo neevidujem 😃
@megan5 ahoj kolko si mala hcg? Ano sono tak v tom 6 ci 7tt je dobre urobit, alebo v 8tt, na potvrdenie tehu a akcii srdiecka.... Pred 6tt to nema velmi zmysel, lebo uvidia len tak ten vacok, podla dobreho sona... Kolko embryjok ste vlozili?
@mimika1973 ahoj.vkladali mi len 1embryjko.a hcg som mala dost vysoke2480 az sa obavam😉
Ahojte, som tu nova.. manzel ma zly spermiogram..chodime do GF BA mali sme 1xIUI a 1x IVF.. po odbere som mala 9 zrelych vajicok ale na druhy den nam volali ze ostali nam iba 2 embryjka ☹ na treti den som isla na vklad nemohli sme mat PK (vkladali mi 4 bunkove a 8bunkove embryjka, a viac uz nemame) na 10. Den som isla na krv a volali ze je to negativne, vcera som si urobila TT kedze som este nekrvacala ale tiez negativny. Sme sklamani, ale ideme dalej a budeme bojovat. Rozhodli sme sa ist do Brna do RF. Chcela by som sa spytat ako je to s poistovnou? Aky je postup? Najprv treba ist na konzultaciu a az potom riesit poistovnu?🤔 Prosim pomozte mi.. ďakujem vam velmi pekne baby.. prajem vam // 😊😊
@66kikusa66 ahoj, najprv sa musíš objednať na konzultáciu a tam ti všetko vysvetlia podrobne a potom ti pošle poštou ich koordinatorka všetky papiere pre poisťovňu. Držím palce
Dakujem 😊😊😊
@66kikusa66 poslala som ti spravu 😉
@66kikusa66 ahoj, ked prelistujes par stran dozadu, pisala som postup co a ako 🙂
Ahojte baby, chcem sa spytat, ako ste postupovali pri preplateni nakladov? Treba poslat nejaku ziadost a tu fakturu co sme platili? Postou alebo treba osobne? Dakujem
Ahojte babule, nájde sa tu nejaká zúfalkyňa ako ja, ktorej sa na 1 krát nepodarilo otehotnieť ani s darovanými vajíčkami? Zamrazené nám zostalo len jedno....😢
@megan5 na 14.den taketo hcg? No mozu byt kludne dvojocky! ❤❤ potom. U mna to takto bolo...ale aj nemusi to byt tak, vsetko je individualne predsa 😉
HB1?
@mimika1973 moja zle je.vcera som zacala krvacat.vecer.trosku krvi a potom to preslo do takeho hnedeho.dnes uz je toho hnedeho velmi malo.ale myslim ze je koniec.ani hladna moc nie som co pred tym ano.zajtra mi budu brat krv na hcg.sono este nerobili,lebo je to skoro.koncim 4tyzden.moznoze ked som mala take vysoke hcg,tak to bolo chorucke to babo a odislo to.alebo som ho mala vyssie,lebo som jedla vela zeleniny a skoro vobec maso.lebo draheho som mala na 4mesiace prec a varila som si iba pre seba.myslim,ze mi zastavuje menstruaciu len utrogestan😢.lezim v nemocnici.ty mas 2deticky alebo 1?ako sa postupuje ked klesa hcg,prestanem uzivat lieky a caka sa ci klesne uplne?dufam,ze mi nebudu robit hned kyretaz..😢
@nela17 na stranke poistovne je ziadost o refundaciu nakladov, vyplnis a dolozis fakturu z centra, ja som im poslala aj vsetky recepty a bloky z lekarne za lieky, co sme si tam kupovali a dolozila som aj papier o schvaleni liecby. Do mesiaca nam poslali peniaze. A posielala som to postou.
@megan5 nenechali, bola som na pohotovosti prvykrat ked sa mi to stalo, ale tiez to bol len 5ty tyzden, dr spravil sono a povedal, ze lieky mam, ze mi nema co viac dat, ze prvy trimester je proste rizikovy u vsetkych. Ze mam oddychovat. Potom som bola na sone v centre a uz aj srdiecko bilo a odvtedy som este 2x krvacala. Tiez nie silno, ale to ti moze aj len cievka prasknut, predsa je vsetko viac prekrvene, proste niekedy sa to stava... tiez ma to hneva ze preco ale nik mi nedal odpoved

Ahojte,
Mozete mi poradit ake papiere (vsetky vysetrenia) treba poslat Petrenkovi? Neviete nahodou kolko mu bude trvat?