Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@lakukaa Jasne...Hemomedika sa to vola hematologia..Kollarova ulica,Martin..zober si k nej vysledky z hematologie co mas a povedz ze chces vysetrit lepive dosticky..pred tym si sa ma pytala ze aku skratku maju tie lepive dosticky,ale to ja vobec netusim..lebo mne dala len taku dokumentaciu,ze ak otehotniem tak mam stale uzivat ten anopyrin ist k nej potom na kontrolu a o pol roka ist znova k nim..od 6mesiaca si budem uz pichat fraxiparin..dufam,ze som aspon trosku pomohla
@babikadaska drzim paste aby sa aspon jedno babatko zavrtalo🍀..dzus ananasovy treba pit..nenamahat sa,ale zase ani to neprehanat s lezanim..hadam to vyjde😉
@megan5 joj Dakujem mozno to ozaj nebudem potrebovat ale ja uz vsetko.riesim popredu lebo tu na Sk vsetko trva ved lahko potom odvolam ak sa nam zadari.😊dakujem moc
jedno neviem pochopit preco nam to nehovoria doktori ze co mame robit jam ist.platime si zdravotku a nikam nas neposielaju.priatel mi hovori ze uz som jak doktor ze take veci viem ako keby som studovala medicinu😂
chcem sa s vami poradiť ohľadom genetického a hamato vyšetrenia, kde je lepšie v BA alebo NR Genet? či to je jedno? máte skúsenosti ?
@lakukaa jasne, treba mysliet pozitivne a verit 🙂 mna len strasne vytacalo, ked po 2 palickach na teste sa vsetci co to vedeli tesili ako keby som porodila najmenej. Ja som proste bola taka opatrna, ze este sa moze hocico stat. Ale to sa moze vzdy 🤷♀️ A ja som tiez chodila do prace aj chodim stale. A som za to rada, lebo doma by som asi celeho kona prestudovala a to by bolo zle 🤣
@ericia ahoj, test ak nevydrzis, uz mozes aj teraz spravit, 10.den je to uz ok aby sa daco ukazalo. XB1 ma vsetky sance k pozitivu! ;)
@mimika1973 ja nemám stále odvahu 🙈🙈🙈 vydržím do nedele a na krv až v utorok.. Skôr môj lekár nerobí...
Tak uz nam prisli papiere od Petrenka. Trvalo mu to iba tyzden aby to zamietol :D
Stale nerozumiem na co je toto potom dobre mu to posielat ...
@laguna2017 ahoj my sme boli v Genete v NR, vysledky boli za 9 tyzdnov. O BA neviem nic..
@alexa1983 koľko ti prosím ťa trvalo kým ti prišli papiere z Reprofitu domov?
Dobre ranko spolucakatelky. Ja som dnes 4.den po ET testovala. Test biely. Na jednej strane uz viem ze sa ovitrelle vylucil z tela. Na druhej strane,kedze mi vkladali 2 hatchujuce blastocysty,som v kutiku duse cakala rychly narast hcg a //.... ved to poznate... nevadi. Racionalne viem,ze je este skoro, nestracam nadej a doveru v embryjka 🙂
@babikadaska strasne skoro testujes, vydrz este 🙂
@babikadaska 4 dni to je nic to nemas sancu nieco zbadat.ja som dva dni do testu.dnrs dom mala dostat menstruaciu.tiez mam obavu ze zas nic dostala som uplne slabe spinenie asi dve kvapky aj to hned ako si vlozim utrogestan
Potom zas nic.naposledy to.bolo tak isto ze spinenie ale bolo to ovela silnejsie islo to von s tabletkou.neviem co si mam mysliet.ci sa to este rozbehne alebo bude klud.musim calat este dva dni.mal niekto.take nieco ako ja?
@evushka007 cca týždeň
@babikadaska nestrácaj nádej, 4.deň je veľmi skoro 🙂
@alexa1983 aha.. my sme tam boli 18. 7. a papiere stále nemám :(
@evushka007 skús im napísať či na teba nezabudli :( komu chodíš? My máme Mudr. Franka , ten mi veľmi rýchlo na všetko aj odpovedá 🙂 a Petrenko to poslal tiež na prekvapenie veľmi rýchlo, ani nie týždeň 🙂

@juliet86 kup pre manzela v lekarni folandrol,, su to take male saciky,, zmiesas s trochou vody a vypije kazdy den jeden,, moj to bral 3 mesiace pred ivf a mame teraz doma 5 tyzdnoveho synceka a plus 9 mrazacikov na dalsi pokus 😉