icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

mimika1973
31. júl 2018

@babikadaska ahoj super novinka! Ano na 6 ci 7.den uz sa moze ukazat pozitivny tehu testik, ja som to tiez raz urobila, lebo som zacala spninit, reku nech viem, co sa deje, no stresik akoze to bol...a ukazalo mi pozitivnu ciarocku hoc este velmi silna nebola ale bola tam, ziadny duch...a to ma trosku upokojilo a to spinenie bolo vlastne zavrtavanie embryjka v maternici uz...
No mozno ze budes mat aj dvojky, ked dve krasne HB ti vkladali, ktovie, prekvapko 🤰😍 Drzim palce aj nadalej! RF to isti! 😉

megan5
31. júl 2018

@babikadaska to nevadi ze je 2kvality..ja som mala blastocystu 2kvality.a ked ju odmrazovali uz sa tahala na 1kvalitu a chytila sa..zatial je vsetko v poriadku a som v 21tyzdni..😊😍

lucina1100
31. júl 2018

Ahojte baby,
Idem sa opýtať neostal daktorej z vás orgalutran a pregnyl? 😃

evushka007
1. aug 2018

@alexa1983 super, sranda aká zhoda okolností 🙂 a tebe odporúčali aj iné ako priamo ivf?

alexa1983
1. aug 2018

@evushka007 ja som chodila najskôr do BA do centra, tam mi doktor vtedy povedal , že na to aby mi poisťovňa schválila ivf musím ísť aspoň 2-3 krát na insemináciu a následne vypíšeme žiadosť do poisťovne... samozrejme zbytočné kroky a zbytočných 600 eur , pretože tým že tvorím protilátky na spermošky je inseminácia zbytočná. Len vtedy som sa tomu tak nerozumela ako teraz , tak som im verila... mám strašné nervy na prístup centier na SR ... len zdierači peňazí.

lakukaa
1. aug 2018

@alexa1983 dobre si to napisala zdieraci cista pravda.nie riesit problem ale dones love uvidime.cele zle vseyko si v podstate riesime same.vysetrenia zistujeme jedna druhej co este treba a v centrach len cakaju.co uz musime bojovat.drzim palce.

alexa1983
1. aug 2018

@lakukaa veď to :( keby robili centrá hneď ako prvé všetky tieto vyšetrenia, imunologia, genetika, krv, tak by nám ušetrili aj veľa času, aj veľa peňazí a aj veľa zbytočného sklamania :(
Uvidíme teda ako to všetko dopadne tu , som plná nádejí a očakávaní, tak sa bojím aby som nebola opäť veľmi sklamaná...

babikadaska
1. aug 2018

Ahojte dievcata.
Som v reprofite na infuziach. Mam hyperstimulacny syndrom. Zobrali mi aj krv na hcg. Dnes som 7 DPT. Poobede sa ozvem s vysledkami.

saldiv
1. aug 2018

@babikadaska držím ti palce. Dúfajme že hyperstimulacny syndróm je dobre znamenie ;)

mimika1973
1. aug 2018

@babikadaska oddych! plus tieto horucavy, vodicka a relax! A pekne tehulkovanie, hi hi 🤰😍

alexa1983
1. aug 2018

@babikadaska juuj, aj máš nejaké bolesti? lebo vraj to riadne bolí :( aj ti ťahali z bruška vodu? Drž sa. Ako ti to tam zistili že ho máš?

leticia22
1. aug 2018

@babikadaska joj to mi je ľúto, lebo je to nepríjemné, ale zase na druhú stranu hyperstimulak ak máš naň nábeh, tak sa spúšťa hlavne vtedy keď po vklade otehotnies, takže bábo sa určite uchytilo 👍 drž sa

babikadaska
1. aug 2018

Hcg na 7.den po ET - 122
Myslim ze celkom dobre nie ? 🙂

Bolesti mam silne,nastastie mi zatial vodu vytahovat nemuseli. Bielkoviny,lezat a cakat kym to odoznie.....
Ale nevadi,pre babatka by som vydrzala vsetko.

Teraz napisem to co tu pise kazda stastna po zisteni hgc vysledku :dufam ze bude pekne stupat 🙂

alexa1983
1. aug 2018

@babikadaska gratulujeeem 🙂 až mi slzička vyhrkla 🙂 teším sa s tebou 🙂 skoré uzdravenie a áno máš pravdu, lepšie sa boelsť znáša keď už máš pre koho vydržať 🙂
To hcg je veľmi pekné na 7. deň 🙂 koľký vklad sa ti to podaril? nepamätám si či sme si o tom písali :D

babikadaska
1. aug 2018

@alexa1983 podaril sa mi 4.vklad.
Jasne neda sa pamatat vsetko,je tu kvantum informacii.

alexa1983
1. aug 2018

@babikadaska 4. v reprofite?

babikadaska
1. aug 2018

@alexa1983 vsetky v reprofite. Ja som.tam od zaciatku.
Mala som 2x biochemicke,1x nic a teraz dufam to bude uspesne

zuzka3
1. aug 2018

@babikadaska super, gratulujem 😉 a ohss ti pred vkladom nehrozil? Lebo ja som mala pred, dali mi lieky po vybere s tym, ze uvidime, ci budeme moct vkladat ale upravilo sa to po liekoch.

babikadaska
Autor odpoveď zmazal
babikadaska
1. aug 2018

Dievcata myslite ze vaginalny ultrazvuk moze po ET nejako uskodit embryam ???
Lebo dr. v reprofite ni ho najprv robit nechcel,ze nie je moc dobre to tam "babrat" ale ked videl moje brucho,spravil mi ho. A v piatok mam ist zas.
Nikdy som o tom nepocula ani necitala...

babikadaska
Autor odpoveď zmazal
babikadaska
1. aug 2018

@zuzka3 predtym nehrozil.
Ktory den po ET si ??

chmurkaxy
1. aug 2018

@babikadaska ja si myslím,ze ohss je naozaj zavazny stav a musia kontrolovať voľnú tekutinu. ultrazvuk zospodu ma menšie vlnenie a je citlivejsi. brušny ziari viac a hlbsie. neboj sa,dajú ta dokopy,len oddychuj,pi a papaj masko .

zuzka3
2. aug 2018

@babikadaska ja uz som v 6tom mesiaci 😉 a neboj, normalne aj gyn robi do urciteho tyzdna uzv zo spodu, az neskor cez brucho. Aj ked pojdete na srdiecko, tak bude zo spodu. Neboj sa, radsej nech ta sleduju. Bude to dobre 🍀

zimik
Autor odpoveď zmazal
zimik
2. aug 2018

@babikadaska gratulujem k pozitívnemu testíku 😍 podľa mňa ten UZV nie je až také zlo, v MT mi robili sono vždy po vklade na 12 deň keď som prišla na odber HCG. Potom som v Brne zistila, že by sa to nemalo ale myslím, že keby to malo ohroziť embryjko tak si to ani na SR nedovolia robiť. Radšej nech si pod dohľadom, hlavne no stress 😉
@alexa1983 ja som sa objednala v polke septembra pre lieky, koncom septembra začínam so stimuláciou. Vravela si že by si tiež chcela stihnúť september tak možno pôjdeme spolu 🙂

alexa1983
2. aug 2018

@zimik ajoj 🙂 to by bolo super 🙂 ja čakám na papiere z poisťovne aby som mohla napísať do centra, myslím že bud týždeň by mi už mohli prísť. Menzes mám vždy koncom mesiaca , takže ten september by asi bol aj u mňa reálny 🙂
koľké ivf ideš?

lakukaa
2. aug 2018

@megan5 ahoj tak nam sa nezadarilo skusim este tie lepive dosticky a genetiku uz ma lekar objednal na tento mesiac.

zimik
2. aug 2018

@alexa1983 toto bude moje 2.IVF. A ty si na tom ako? Ja už papiere mám, len nás ešte v auguste čaká dovolenka, čiže sme si to trošku posunuli 🙂

megan5
2. aug 2018

@lakukaa to ma velmi mrzi..vyskusaj urobit pre to vsetko..raz sa zadari..kolky vklad to bol?a co si vsetko brala teraz pred vkladom?neviem presne ze co vsetko ste mali zle..drzim paste..ja idem akurat na hematologiu v pondelok na kontrolu