Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@66kikusa66 ja som bola na Kramároch, MUDr. Drakulová, neplatila som nič
@babikadaska waaau , gratulujem. ako sa cítiš? ten hyperstimulák už prešiel? počuj, a nebudú to dvojičky??
baby ako sa riesi "predoperacne vysetrenie" pred OPU v brne?? treba mat dopredu spravene zo svk ci ...? dik
@babikadaska jejo..gratulujem 😘😘
@babikadaska to sa určite chytili obe 😍
@simik411 netreba vobec nic. Vypises iba taky dotaznik v den opu. Narkoza je tam velmi slaba,stacia klasicke opatrenia ako od polnoci nepit nejest nefajcit
@babikadaska a hyperstimulák sa dostáva vždy keď sa podarí vklad?
@babikadaska super vyborne 🙂 ja som ti este nepisala len lajkovala super spravicky od teba taaak gratulujem k babatenkam. urcite suu dve ked je take HCG hehe . super pozitivna sprava ze to vyslo . drzim prsty nadalej.
@babikadaska gratulujem..ja som mala na 12den hcg 2480 a vkladali mi len 1embryjko..som si myslela ci sa nerozdvojilo..ale nakoniec len 1babatko cakam asi sa muselo hned uchytit..tebe tiez sa nemuseli uchytit 2,ale aj mohli😉.uvidis na sone ci 1 alebo 2..kazdopadne pekne rastie hcg.drzim paste😊
Ahojte dievcata, mozem sa spytat na referencie na Dr. Michaela Kozumplíka. Mate skusenosti? Koho odporucate Vy ako odbornika?
@babikadaska ved prave nastvana som bola lebo dokedy som nezaplatila ochota bola velka a ked som dala peniaze nikto nemal zaujem.aj teraz KET negativ poslu iba papier ci si vtom mailom.a ked nie si tam to skoncilo.preco teraz koordinatorka nepise co dalej.to vedia poslat mail ze nezabudnite prist a priniest toljo tolko penazi ale ked sa nepodari ani pes po nas nestekte.vsetko ide iba okolo penazi a ked sa niekomu zadari tak to uz je zazrak.Ja som teraz skoro pri stimulke prisla o zrak brala som clexan, euthyrox, utrogestan.skoro som oslepla.zo dna na den.musela som si ist dat predpisat okuliare.ked bolo po vsetkom test negativ hodila som vsetko do kosa a polepsilo sa mi.to preco nikto neriesi ze tie lieky sa k sebe asi nehodia a preco sa to stalo? Nikto nic uplne nezaujem.
@simik411 ja mám inú skúsenosť ako babikadaska, mne povedali, že si predoperačné musím mať a mám si to spraviť tu na sk. To je asi ako u koho.
@evushka007 @simik411 ano ,asi ako u koho. Ja som bola v priebehu roka na OPU 2x a ani raz som nepotrebovala predoperacne. Fakt iba ten anesteziologicky dotaznik som si sama vyplnila
@simik411 velmi pekne dakujem za pekne slova. Mna vzdy taketo spravy u inych povzbudili do mojho osobneho boja,tak snad si uuplne nakopnuta a veris u seba v pozitivny koniec 🙂
@alexa1983 urcite ohss nedostanes vzdy, je to v par percent pripadov.
@megan5 vidim,ze ty uz si za polovicou,blahozelam k velkemu uspechu a radosti 🙂
Dievcata, @anavianavi sa pytala na mudr.kozumplika,nemate na neho nahodou referencie? Nechodite k nemu ziadna z vas ? 🙂
@evushka007 a koľko máš rokov ? lebo mne povedali zasa že mi netreba , že oni predoperačné potrebujú až keď má žena 40 a viac, ja mám 35.
@babikadaska ja mám Franka
@babikadaska dakujem krasne..uz sa neviem dockat decembra😊.hadam to s babatkom zvladneme😍🍀
@evushka007 dnes som bola a netreba až nad 40r ja mam 30 ale dik 😊
Juj baby stredu idem na OPU,, mám 18-20ks folikov. Vraj veľmi pekne. Teším sa verím ze bude aj dosť oplodnenych a vhodných na vklad 🙏 taka som nejaká nabudena verím ze budu pekne čísla a kvalitné.. A všetko dobre dopadne.. Každej z nás.. Držím moc prsty každej ktoré bojujeme 🍀

@babikadaska to je úžasne! žeby sa obe chytili 😊?