icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

zimik
10. aug 2018

@babikadaska to je úžasne! žeby sa obe chytili 😊?

alexa1983
10. aug 2018

@66kikusa66 ja som bola na Kramároch, MUDr. Drakulová, neplatila som nič

alexa1983
10. aug 2018

@babikadaska waaau , gratulujem. ako sa cítiš? ten hyperstimulák už prešiel? počuj, a nebudú to dvojičky??

simik411
10. aug 2018

baby ako sa riesi "predoperacne vysetrenie" pred OPU v brne?? treba mat dopredu spravene zo svk ci ...? dik

mimiqa
10. aug 2018

@babikadaska jejo..gratulujem 😘😘

leticia22
10. aug 2018

@babikadaska to sa určite chytili obe 😍

babikadaska
10. aug 2018

@simik411 netreba vobec nic. Vypises iba taky dotaznik v den opu. Narkoza je tam velmi slaba,stacia klasicke opatrenia ako od polnoci nepit nejest nefajcit

babikadaska
10. aug 2018

@zimik
@alexa1983 vyzera to na dve zatial. Uvidime 24.8.na ultrazvuku.
Hyperstimulak -vonakjsie priznaky uz nemam,citim sa ako znovuzrodena. Uz len pockat kym sa mi zmensia vajecniky a klesnu hodnoty v krvi na normalne.

alexa1983
10. aug 2018

@babikadaska a hyperstimulák sa dostáva vždy keď sa podarí vklad?

simik411
10. aug 2018

@babikadaska super vyborne 🙂 ja som ti este nepisala len lajkovala super spravicky od teba taaak gratulujem k babatenkam. urcite suu dve ked je take HCG hehe . super pozitivna sprava ze to vyslo . drzim prsty nadalej.

zuzka3
10. aug 2018

@alexa1983 nie, nemusi sa vzdy rozvinut.

megan5
10. aug 2018

@babikadaska gratulujem..ja som mala na 12den hcg 2480 a vkladali mi len 1embryjko..som si myslela ci sa nerozdvojilo..ale nakoniec len 1babatko cakam asi sa muselo hned uchytit..tebe tiez sa nemuseli uchytit 2,ale aj mohli😉.uvidis na sone ci 1 alebo 2..kazdopadne pekne rastie hcg.drzim paste😊

babusik85
10. aug 2018

@alexa1983 ahooj! Ako pokracujes? Uz si v Brne?

anavianavi
10. aug 2018

Ahojte dievcata, mozem sa spytat na referencie na Dr. Michaela Kozumplíka. Mate skusenosti? Koho odporucate Vy ako odbornika?

lakukaa
11. aug 2018

@babikadaska ved prave nastvana som bola lebo dokedy som nezaplatila ochota bola velka a ked som dala peniaze nikto nemal zaujem.aj teraz KET negativ poslu iba papier ci si vtom mailom.a ked nie si tam to skoncilo.preco teraz koordinatorka nepise co dalej.to vedia poslat mail ze nezabudnite prist a priniest toljo tolko penazi ale ked sa nepodari ani pes po nas nestekte.vsetko ide iba okolo penazi a ked sa niekomu zadari tak to uz je zazrak.Ja som teraz skoro pri stimulke prisla o zrak brala som clexan, euthyrox, utrogestan.skoro som oslepla.zo dna na den.musela som si ist dat predpisat okuliare.ked bolo po vsetkom test negativ hodila som vsetko do kosa a polepsilo sa mi.to preco nikto neriesi ze tie lieky sa k sebe asi nehodia a preco sa to stalo? Nikto nic uplne nezaujem.

alexa1983
11. aug 2018

@babusik85 ajoj, ano, chystam na stimulaciu : ) ty ako?

chmurkaxy
11. aug 2018

@lakukaa fuuuuha, to je sila. to fakt ti spravilo? ja som teda uz niekoľky krat brala LThyroxin (137,5mg), Clexane 0,4mg a Utrogestan 4-0-4, ale nikdy mi to našťastie nic neurobilo.

babikadaska
11. aug 2018

@lakukaa
@chmurkaxy paneboze ja tiez beriem euthyrox (50) clexane (0.4) a utrogestan (4-0-4) to si ma vystrasila !!

babusik85
11. aug 2018

@alexa1983 super,drzim Ti palceky. 🙂 no nas malicky uz ma 5mesiacov,takze uzivame si ho. 😊
Drz sa 😊

evushka007
13. aug 2018

@simik411 ja mám inú skúsenosť ako babikadaska, mne povedali, že si predoperačné musím mať a mám si to spraviť tu na sk. To je asi ako u koho.

babikadaska
13. aug 2018

@evushka007 @simik411 ano ,asi ako u koho. Ja som bola v priebehu roka na OPU 2x a ani raz som nepotrebovala predoperacne. Fakt iba ten anesteziologicky dotaznik som si sama vyplnila

babikadaska
13. aug 2018

@simik411 velmi pekne dakujem za pekne slova. Mna vzdy taketo spravy u inych povzbudili do mojho osobneho boja,tak snad si uuplne nakopnuta a veris u seba v pozitivny koniec 🙂

@alexa1983 urcite ohss nedostanes vzdy, je to v par percent pripadov.

@megan5 vidim,ze ty uz si za polovicou,blahozelam k velkemu uspechu a radosti 🙂

babikadaska
13. aug 2018

Dievcata, @anavianavi sa pytala na mudr.kozumplika,nemate na neho nahodou referencie? Nechodite k nemu ziadna z vas ? 🙂

alexa1983
13. aug 2018

@evushka007 a koľko máš rokov ? lebo mne povedali zasa že mi netreba , že oni predoperačné potrebujú až keď má žena 40 a viac, ja mám 35.

alexa1983
13. aug 2018

@babikadaska ja mám Franka

megan5
13. aug 2018

@babikadaska dakujem krasne..uz sa neviem dockat decembra😊.hadam to s babatkom zvladneme😍🍀

simik411
13. aug 2018

@evushka007 dnes som bola a netreba až nad 40r ja mam 30 ale dik 😊

simik411
13. aug 2018

Juj baby stredu idem na OPU,, mám 18-20ks folikov. Vraj veľmi pekne. Teším sa verím ze bude aj dosť oplodnenych a vhodných na vklad 🙏 taka som nejaká nabudena verím ze budu pekne čísla a kvalitné.. A všetko dobre dopadne.. Každej z nás.. Držím moc prsty každej ktoré bojujeme 🍀

alexa1983
13. aug 2018

@simik411 drz sa 🙂

alexa1983
13. aug 2018

@simik411 ja idem v stredu pre lieky o 12:00, mozno sa stretneme 🙂