Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@alexa1983 v Brne mi povedali ze Icsi robia vždy tak to sme zaskrtli a určite si dajte aj PICSI aj MACS oni keď zistia že spermie sú není dobre tak ani ich nepoužijú tieto metódy, úplne v pohode ráno na 8 tam. Máš byť ja došla nalicena 😂 občianske dáte zavolá si ta Dr. Prejde s vami dotazník co dostaneš na poslednej kontrole a tam zaskrtas co chcete potom ta zoberú na izbu sa prezlecies do košieľky potom dôjdu pre teba ideš na operácku pichnúť ti uspavadlo to je super najlepší spánok nič necítiš sú veľmi milí všetci a zobudkaju ta ideš na izbu leží potom ti dajú čaj a sisku merajú tlak potom príde Dr. Co robil opu a povie ti výsledok koľko odobrali a co ďalej ležís tam asi 2 hodky platíš až pri vklade všetko ale pri opu ti dajú predbežnu fakturu
@alexa1983 áno môže byť partner pri vklade, ten pre samoplatcov
@sweetrevenge ten je drahši 😂 Super, na SR nemohol byt, aj beries draheho na vklad? Tak idem si to poratat predbezne 😩
@sweetrevenge a vklad ti bude uz tvoj doktor robit ?
@alexa1983 áno ja som sa ho opýtala ci pôjde lebo mne nerobí problém sa tam sama dopraviť a on ze áno pôjde, vklad ako tu píšu ze tvoj Dr. Ale to ja neviem keďže tam až sme nikdy sa nedostali, po rátaj aj ja som si to všetko poratala a sedí to z ich faktúrou 😊
@alexa1983 kedy máš kontrolu?
@sweetrevenge vau..to je asi nejaka novinka..veru super napad..plus pre reprofit😉.a drzim paste,aby ti to tento krat vyslo a mali ste svoje babatko😊
@megan5 neviem ci to je novinka ale Dr. Ze nám to odporúča ja nemám moc dobre tie vajka tak dúfam ze teraz sme dali do toho všetko ďakujem ❤️
Vklad som mala 4x a iba tento posledny mi ho robil moj dr.
Manzel bol so mnou zakazdym,rychlejsie presiel cas,kedy po vklade lezite tych cca 15 min sami na izbe. Plus my sme skusali ten experiment co opisoval Bukowski Igor v knihe Navod na prezitie pre zenu - nejaky svetovy vyskum dokazal,ze zeny,ktore sa prve minuty po vklade intenzivne a veselo smiali, mali vyssiu uspesnost otehotnenia. Tak za to nic nedate, a budete aspon v dobrej nalade 🙂 a ktovie .... 😃
Teraz sme mali oproti predchadzajucim vkladom icsi,aj picsi a macs a otehotnela som
@sweetrevenge zajtra , snad uz poslednu 🙏🏼 Ze uz budu mat co vybrat . No zatial som na 66000 ak dobre ratam 🙈 a lieky po vklade sa tu beru asi tiez ze?
@alexa1983 a chodíš priamo tam na kontrolu? 66000 dáko veľa co tam všetko máš? Mne dali teraz vaginálny gél raz za deň aplikátorom stretnúť a platila som 46 eur
@sweetrevenge ivf , picsi, icsi, ket, predlzenu kultivaciu,macs. No dufam ze som iba zle ratala 🙂 ci pockaj, vlastne ket je az potom mrazene vklad vsak? Tak - 9000 😂😂😂
@sweetrevenge uz mi je az zle z tych palok, v BA sme nechali okolo 5000 a nic z toho :( je to take nespravodlive , ze toto nam vsetko nehradi poistovna :( ved ked je zdravotny problem, tak by mali :( som hovorila muzovi, ze v 18 tke , ine deti uz v tej dobe co bude , budu dostavat nove auta, a nas Alex alebo Viktoria , dostanu do ruky fakturu a pojdu namiesto toho na brigadu aby vsetko splatili 😂😂😂
Tak vyber konecne naplanovany na pondelok , vklad v sobotu ak bude co 🙂 v sobotu ideme na svadbu, tak to bude divoke 😂 Inak dnes prideme na kliniku a tam 3 dospely romovia a 4 deti s nimi 😂😂😂 asi si idu po piate 😂😂😂
@alexa1983 no super 😊 to máš kolky deň v pondelok? Koľko máš vajok? Zväčšili sa? Ja som písala DR. že má zdrapla nádcha, ci to nevadí a či to neovplyvňuje kvalitu vajíčok. Napísal mi že v tomto období to nevadí čiže sa držíme plánu. Páči sa mi ze hneď odpíše, človek aspoň vie na com je.
@sweetrevenge ajoj, uz si mala vklad?
@alexa1983 ahoj v utorok by mal byť zatiaľ máme ich 6 zajtra mam volať ako sú na tom a to je ten náš 3 deň kedy sa nám prestávajú vyvyjat tak sa modlím strašne moc 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
@alexa1983 ahoj , ty ideš v pondelok do reprofitu Brno na opu?
@e1i ahoj pisala si kúsok vysie , že cenník pre samoplatcov je vysie ale poisťovňa na SK ti niečo preplatí , ale poisťovňa samoplatcov nič nepreplaca či ? Vieš nám niečo poradiť ?
@lucina1100 myslela som ze ked ides v ramci troch pokusov kt preplaca poistovna. Tak vtedy platis tam podla cennika samoplatcov a, sk poistovna ti preplati tolko kolko to stoji na sk
@e1i to áno a ja že dačo aj nám samoplatcov preplatia , ale mohli by zmeniť 3 krát a dosť však ?

@sweetrevenge vyzera to dobre, ale teda preco tam je ze zadarmo ked to nie je tak :( som sa smiala teraz , ze na odber vajok treba prist nenalicena a bez cennosti 😂 A pri vklade ze moze byt aj partner ? Aspon tak to pisu 🙂 Ktory cennik sa tyka nas?