icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

babikadaska
16. sep 2018

@sweetrevenge chapem tvoju bolest a sklamanie :/ ja som to mala podobne - do tretieho dna v pohode a potom embryjka zacali citujem dr. "Lyzovat" teda sa v nich rozpadali bunky al.nieco take. Nastastie vzdy to dotiahli do konca aspon 2 embryjka,ale aj preto,ze sa tak zle chovali, sme ich vlozili obe bez mrazenia. Kedze sme pouzili icsi picsi aj macs,dr.vravel,ze je to vajickom. Takyto vyvoj embryi bezne pozoruju u zien veku 40+. Ja mam 33 ale moje vajicka sa z nejakeho dovodu spravaju ako starsie. Dr.vravel ze este raz by sme to skusili s mojimi ,a potom by asi navrhol darcovske. Nastastie som teraz konecne otehotnela.
Podali ti nejake vysvetlenie pri konzultaciach al.navrh,co mozno urobit inak ? Kedy mas znovu volat aby ti povedali,ci vklad bude/nebude ?

sweetrevenge
16. sep 2018

@babikadaska toto je 3 Ivf vždy 3 deň sa zastavia a samozrejme sú pomalé po 2 teraz v júni povedali ze bude to vlajkami ale ze skúsime soft ešte a tešila som sa všetko išlo v pohode sliznica super vajka prvý krát až 9 a dnes 3 deň zas mi oznámili že PK není dobrá vajíčka sú pomalšie 1 je 6 bunkové a to ďalej som už nepočúvala iba vklad je utorok 12.30, ale to vždy v ten deň mi zavolajú zé ani nech nechodím a potom už nikto so mnou nekomunikuje

lucina1100
16. sep 2018

@sweetrevenge ahoj , ja mam ten istý problém po 3 dni sa prestanú vyvíjať a mne v júli dr. Frank povedal že to neni vajkom ale zlou nekvalitnou spermiou , a povedal do ďalšieho ivf že v žiadnom prípade z tými istými spermiami len darcovskymi že výsledok bude vždy rovnaký , tak mi dali teraz soft a mam jedno vajko zajtra mam opu .

lucina1100
16. sep 2018

@sweetrevenge ku komu ty chodíš ?

alexa1983
16. sep 2018

@sweetrevenge neboj, vsetky sme na tom psychycky rovnako a tuzime po tom istom ☺️ My sme si museli dat po prvej stimulke a po neuspesnych vkladoch rok pauzu, lebo som bola psych.na tom velmi zle, cista troska :( a ked uz som sa z toho ako tak dostala, tak manzel zadrel ze no co ideme skusit Brno? 😂🙈 Som si nahovarala ze to budem brat inak ako vtedy, ale marne, viem ze sa zasa zlozim ked to nevyjde ...

sweetrevenge
16. sep 2018

@lucina1100 tak mne povedali ze vajka dali sme si všetky metódy a aj tak nič ja mam Dr. Kneslovu ale ona so mnou nekomunikuje moc

sweetrevenge
16. sep 2018

@alexa1983 ja po prvom som mala tiež rok pauzu a tento rok som bola v júni a teraz a asi to je ešte horšie na psychiku

lucina1100
16. sep 2018

@sweetrevenge ja už som na tolkom ivf že ani neviem ktoré to je či 6 či 7 ivf , ja chodim k Frankovi on je špička aj dobre sa snim komunikuje teda okamžite odozva a knemu sa na konzultáciu čaká 3 mesiace , všetci boli hneď voľný len tento frank a prevteliť tam sa knim dlho čakalo . My teraz ideme z darcovskymi spermia frank tak nakazal že vsetko je zbytočne , ale ak nevieme čo z peniazky vravel že môžeme chodiť ešte dalších xy rokov

sweetrevenge
16. sep 2018

@lucina1100 tak drzim palce snáď tento krát to. Vyjde tak asi aj. Mňa to čaká ale neviem kedy sa do toho znova pustim

alexa1983
16. sep 2018

@lucina1100 aj my mame Franka 👍🏽

lucina1100
16. sep 2018

@alexa1983 fakt ? Ten je super a koľko mas vajok ? A kedy mas plánované opu ? S pregnyl si si kedy pichala ?

alexa1983
16. sep 2018

@lucina1100 myslela som oblečko na izbe 🙂 tričko či nejaku nočnu košielku 😂 aby som ťa zajtra spoznala 😂 ja budem ta najviac nervozna a vydesena 😂😂😂 a modre tričko na zakrok. Frank 👍🏽 Ja mam nejake folikuly, ale samy dr.nevedeli ze co z toho bude :( jedny rastu viac, ine menej, ze uz viac nemozu cakat, ze uvidia .. tak sama neviem :( mala som ich tusim 10 ale male :(

alexa1983
16. sep 2018

@lucina1100 rano na 8:00 tam mame byt, nedali mi pregnyl ale nieco ine, a vcera 21:15

lucina1100
16. sep 2018

@alexa1983 a mne kázali pichnúť 21:45 jooj a chcela som byt prvá v poradí 😊, neboj vsetko bude ok uvidis , a koľké ivf to mas?

lucina1100
16. sep 2018

@alexa1983 a manžel bude stebou na izbe 👍😊

lucina1100
16. sep 2018

@alexa1983 a koľko vam trvá cesta ? Chce sa ti ráno vstávať ? Mi by sme nevstali a zaspali za volantom , preto sme ubytovaný v Brne blízko kliniky , a potrebujeme si odychnut po ceste sme strašne unavený.

alexa1983
16. sep 2018

@lucina1100 myslis ze bude moct byt pri mne? Kolko je tam izieb? My vstavame pred pol 4 :( a pred pol 5 ideme z domu. No sme to nedomysleli nejako :( sme tam mohli ist spat aj my :( najväcsi sok bude mat nas havko 😂 ked mu o 4 zadreme ze haloo vstavaj ides sa vencit 😂😂😂

alexa1983
16. sep 2018

@lucina1100 a ako vies ze nejdes prva? Podla toho casu pichnutia?

alexa1983
16. sep 2018

@lucina1100 bojim sa tej bolesti co pride po 😪😪😪 pri prvom ivf bola strasna 🙏🏼😩

lucina1100
16. sep 2018

@alexa1983 mi mame krásne ubytovanie za pár korún ale fakt pár korún , 3 izbový krásny byt luxusne prerobený a cítime sa ako doma , sme v obývačke z brutálne veľkým a širokým gaučom , a áno manžel bude pri tebe aj primne bol keď sme boli v júli na ivf . Aj mi mame havka boxerku a moja mamina ju šla strážiť lebo sama doma nemôže byt je chora a potrebuje opateru .

lucina1100
16. sep 2018

@alexa1983 nie neboj sa , ta bolesť trvá tak hodinku a potom to úľavy a samozrejne dnuka to je bolestivé a citlivé ešte týždeň ale po zákroku je to normálne noboj zvládneš to ja ti už ani nevnímam len ma to hnevá že som išla iba na konzultáciu aby mi dal manžel pokoj a zrazu som tu už xy krát 🤣

lelluska
16. sep 2018

Ahojte, potebujem poradiť..budúci piatok idem na KET, bude to moj prvý vklad, kedže čerstvý mi museli odložiť kvôli ohss. Cely minuly týžden som bola chorá, nic vážne..ale teraz ochorel aj manžel a je na tom horšie ako ja:/ vysoké teploty kašeľ..proste sa obávam, ze v na KET nebudem v ideálnej kondícii..myslite, ze je to problém? ET mi bol uz odložený, a začínam panikáriť :( chodím k Mudr. Strakovej..

lucina1100
16. sep 2018

@alexa1983 hej podľa toho pichnutia ja mam najradšej ist prvá neznášam čakať tak zajtra nás bude viac na opu

alexa1983
16. sep 2018

@lucina1100 aj ked nas bude viacej na izbe aj vtedy moze byt? A davaju nieco potom aj na bolest? Po vybere? Na SR nam vtedy nieco pichali do brucha. Povedali ze cim viac toho vyberu, tym to viac boli :( boze ja dnes ani spat nebudem :( v takom som strese 😂 a prepac, som neodpovedala, toto je nase druhe ivf. Tak super ze mate take ubytko, dobre vediet do buducna 👍🏽

alexa1983
16. sep 2018

@lelluska ahoj, mne na SR tvrdili ze na vklad musi byt 100% zdravotny stav a ja som vzdy ako naschval bola soplava :( neviem aky nazor maju lekari tu na to. Skus napisat svojmu doktorovi , za opytanie nic nedas 👍🏽

alexa1983
16. sep 2018

@lucina1100 mne idu aj cystu odsavat, aby toho nebolelo malo 😂😂😂

lelluska
16. sep 2018

@alexa1983 ahoj, ďakujem Ti za odpoved! Takze ti to kvôli zdravotnému stavu odložili?

lucina1100
16. sep 2018

@alexa1983 hej dajú ti od bolesti ale ja som nechcela lebo už som dosť napichana hormónmi , a tam je viac izieb ale uvidíme , veď ani ja späť nemozem keď na druhý den dade ideme alebo po doktoroch keď behám , preto sme riešili ubytovanie keď sme nevyspatý a unavený aby sme necestovali , ale mi by sme zaspali za prvou zákrutou . S tvoj manžel vydrží cestu ? Nebude sa mu chcieť spat? A vy aký máte problém keď chodíte na ivf ? A na sk ste boli v dakom car ? Prečo ste sa rozhodli ist do Brna ?

ericia
16. sep 2018

@lelluska ahoj... A riešila si to s doktorkou? Lebo mne sa zda, že ma dovolenku až do 26.9...aj ja k nej chodím...

alexa1983
16. sep 2018

@lelluska nie, isla som aj tak 😂 4 krat a vzdy soplava 😂 ja asi privolam chorobu zo stresu vzdy 😂 posledny vklad sa ujal, ale nie na dlho. Ale to som este nevedela ze mam problemy aj s krvou.