Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@alexa1983 veď aj mi chodíme autom na dovolenky , ale ja manžela musím strážiť keď on šoféruje a keď ja on spi hrozné , ale ja nedokážem späť v aute bojím sa že havarujeme lepšie 4 oči ako 2🤣.
A mi ? Ja zatiaľ úplne zdravá mam všetky vyšetrenia za sebou a vsetko ok, a manžel ma zlu morfológiu v spermiogram nič iné , a už toľkých krát poraziť ma ide.
A vy ste ešte cez poisťovňu však ? Bo mi sme samoplatci .
Ale poviem pravdu už som z toho unavená a mam toho už plne zuby , zadlžený po uši kvôli tomuto , keby to toľko peňazí nestalo .
A na kontroly si chodila do Brna či k svojmu gynekológovi ? Ja som chodila k svojmu a len som preposlala fotku a veľkosť nameranú .
@lucina1100 chodila som do Brna, ale uz sme boli na prasky z toho :( min tyzden sme boli pondelok, stredu, piatok a teraz v pondelok ideme zas na vyber 🙈 uz tu cestu nemozem ani vidiet 😂 mne pomaly rastu folikuly tento krat, tak som musela nat stale kontroly :( ale hlavne ze cyste sa dari 👍🏽 Ta rastie top rychlo 😤
@lucina1100 a Frank co na to ze sa nedari?
@lelluska musis byt silna 🙏🏼 Ja som sa po prvom ivf cykle totalne zlozila psych., teraz som si hovorila ze to budem brat uz s nadhladom .. ale da sa to? Neda 😪 takze viem, ze ak to opät nevyjde tak padnem zasa na dno 😪 ked zena proste tuzi byt celym srdcom matkou a nerozumie tomu preco ta co deti nechce ich ma a my ich nemame ..tak proste to so psychykou zamava 😪🙏🏼 Tak aspon tu si tak jedna druhej snazime aspon slovami pomoct ❤️
@alexa1983 no povedal že ta morfológia je velmi zlá tak to kvôli tomu a on nám povedal že na ďalšie ivf z manželovým spermiamy v žiadnom prípade že to nemá význam , a ja už mam malo vajok tvorím vždy som mala len 4 a posledné dve ivf iba dva vajka a teraz už iba jedno a oni sa prestali vyvíjať po 3 dni kultivácia tak povedal že to je spermiamy nekvalitnými , lebo keby bolo zle vajko ani by sa neoplodnilo a bolo by hneď vadné takze tak , a teraz z jedným no neviem a take je to strane drahé to ma najviac hnevá aspoň keby dve boli čo už .
@lucina1100 no je to velmi drahe vsetko :( je to nespravodlive , ze to nehradi cele poistovna a x krat, nie iba 3. Ved ziadna na to nechodime iba z rozmaru :( No budem moc drzat palce. Aj si davate ten macs?
@lelluska a ludi si nevsimaj .. ja som napr sa dokazala rozplakat z toho, ze pred 2 rokmi sme mali svadbu a ked som sa vratila do prace - robim v banke takze kazdy den s ludmi, tak sa ma stale dokola pytali ze co kedy dieta a ze vydata som
a deti ziadne este ..to ma dokazalo dohnat k slzam vzdy..ved co budem cudzim ludom vysvetlovat ked ani po sty krat ich netrklo ze ked poviem , ze robime vsetko preto, ze teda asi to nejde..tak som im zacala vsetkym hovorit ze deti? Ooo ja som karieristka 😂 a potom sa zacnem smiat 😂a oni nevedia ci to myslim ozaj alebo nie 😂😂😂 Ja som sa napr nedokazala dlho pozriet na ziadnu tehotnu alebo male babätko..akonahle taka prisla do banky tak ja ba wc a plac plac plac .. trvalo mi rok kym som sa nejak sama so sebou popasovala .. ale viem, ze do toho padnem
zas 😩😪😪😪
@ericia ja som mala takto pred rokov Kyretaz presne ako ty , no bolo to hrozné poviem ti , a moj manžel ten sa nešiel z toho spamätať pol roka ten bol hotový .
@alexa1983 ja neviem , čo napísal frank to bude, lebo ja komunikujem z koordinátorka ona sa doktora opýta , pošle jej protokol a ona mi to prepošle , tak teraz ani neviem čo nám dal , v júli som mala iba icsi tento stačí , ale na sk sme mali všetky vždy icsi, picsi a macs .
@alexa1983 ahoj už si na izbe ?
@lucina1100 ajoj, na 3 som
Tak dievcence, 12 vajok mame do boja. Uvidime o 5 dni kolko ich ostane 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Bolo to super, vsetci mili, aj siska vyborna 😂👍🏽
@alexa1983 to fakt 12 vajok ? To si mala super , ja iba jedno vajko a mna pustili domov o 9.15 hod a bola som na izbe 2 skoda že sme si nepoklebetili
@lucina1100 tak skoro? Mna az okolo 11 :( Moc drzim palce aby to bolo to prave 🙏🏼🙏🏼🙏🏼❤️❤️❤️ Volat mame prvy krat zajtra ze?
@alexa1983 áno zajtra , a dali ti aj dáke lieky ?
@lucina1100
@alexa1983 dievčatá silno vám držím palce ❤️

@lucina1100 no manzel je zvyknuty z dovoleniek , vzdy soferuje celu noc a ja spim este na parkovisku pred domom 😂😂😂vraj som najhorsi spolujazdec na svete 😂😂😂 My sme chodili do Bratislavy, do Repromediky . O Brne mi hovorili kamosky co boli na ivf na SR ze by uz na SR nesli , ze mam ist hned do Brna.. no ja tvrdohlavy baran, som sa musela poucit na sebe 😖 Ja tvorim alergiu na spermie 😩 a manzel mal horsi spermiogram. Po neuspesnych vkladoch mi potom na genetike zistili leidemsku mutaciu krvi, ze to je silna zrazanlivost :( tak snad bol problem v tom, ze som to tam nemala dobre prekrvene :( na to si
picham teraz fraxiparin. Pri prvom ivf sme mali 11 folikulov, 10 sa podarilo oplodnit a 9 boli vhodne na vklad. 2 nam neprezili rozmrazovanie. Este tam mame 2 zamrazene, ako tu poslednu rezervu :(
A ty mas ajy problem? Ked ides uz tolky krat?