icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

simik411
30. okt 2018

@vecicky32 gratulujeeeem k 🤰🍀😊

mimika1973
30. okt 2018

@simik411 Simi, to mas kolke IVF vlastne? Nech je vsetko len OK! 🍀🤰

simik411
30. okt 2018

@mimika1973 prve ivf, prvý vklad-ket 😍 ďakujem verím ze bude 🍀🙏

vecicky32
30. okt 2018

@simik411 dakujeeem 😊 a aj ja gratulujem , vidim ze uz aj ty sa mozes pomaly zacat tesit 😉🙏

simik411
30. okt 2018

@vecicky32 teším ale ešte opatrne ale teším ďakujem 😍😊🤰

vecicky32
30. okt 2018

@simik411 to chapem, aj ja este opatrne, tiez este nemame vyhrane , ale je to krasny pocit 😍😍

simik411
30. okt 2018

@vecicky32 to veru jee ale ja ešte nemám od Dr potvrdene ale určite bude heh iné neberiem 😀ale áno je to ešte len začiatok cesty ale myslím len pozitívne bude super všetko a basta 😊

vecicky32
30. okt 2018

@simik411 tak to ma byt, pozitivne myslenie robi vela . 😊👏

babikadaska
30. okt 2018

@vecicky32 s takym hcg to budu urcite dvojcataaaa hura 🙂 my budeme mat chlapceka a dievcatko.
PN som nebola,akurat medzi cca 7 a 12 tyzdnom som mala stale homeoffice,lebo som spala a zvracala a medzitym pracovala. Do prace by som urcite nebola schopna ist. Ako skoncil prvy trimester vsetko sa urovnalo a znovu chodim do prace,zatial bez problemov.
Lieky som bral do konca 12 tyzdna a potom som ich na prikaz lekara z centra vysadila.

babikadaska
30. okt 2018

@simik411 nemam ani slov, je to uzasne 🙂 ultrazvuk urcite dopadne dobre !! Blahozelam 🙂

vecicky32
30. okt 2018

@babikadaska 😍 to vazne ? To by som chcela aj ja dievcatko a chlapceka ❤❤ to je krasne . Tak si to mala teda tazske ten zaciatok . Ale je super, ze uz ti je fajn a uz si to mozes len uzivat , v dobrom zavidim a hlavne, ze uz mas prvy trimester za sebou 😊 uz aby som mala aj ja, hned budem kludnejsia .

simik411
30. okt 2018

@babikadaska aaaa ty budeš párik mat to je dokonale 😍😍 krásne joooj .. Heh ďakujem anko naše brno je top pecka waw robí nás šťastnými 😁🤰🍀🙏 budem ho velebit kade chodím 😊 moc teším so všetkými tu tehulkami je náš dosť toto obdobie 😍

simik411
5. nov 2018

Ajojte bábulky, tak konečne to mame potvrdene oficiálne 😍😍 bola som na krv na 19dpt a dnes výsledky a tadaaaaa hcg 4352 v krvi 😍😍😍😍 Celé telo sa mi trasie od šťastia asi, neskutočný pocit. SOM TEHULKA ❣️🤰🤰❣️

zimik
5. nov 2018

@simik411 gratulujem ❤️ To je vynikajúce! Drž sa 😘

simik411
5. nov 2018

@zimik 😍🍀 ďakujem moc.

babikadaska
5. nov 2018

@vecicky32 uz par dni som v nemocke kvoli tvrdnutiu brucha. Zajtra by mali prepustit ale caka ma kludovy rezim do konca tehu. Aby ten koniec prisiel co najneskor 🙂 co ty co nove u lekarov ???
@simik411 zo srdca blahozelam a uzivaj si en pocit ako sa len da 🙂 kedy ides na ultrazvuk ?

vecicky32
5. nov 2018

@babikadaska jeej to ma mrzi, ale neboj ked budes oddychovat bude to ok, nie je to sice nic moc ja polehavam od vkladania cize cca uz 3tyzdne a este minimalne dalsie 2 ma cakaju. Ja zatial nic moc neviem , na utz idem az 16.11.tak uz sa nevieme dockat. Len si sem tam urobim raz za tyzden vzdy test aby vidim, ze je vsetko ok aspon takto, kedze mi nechali tolko liekov, tak mam trosku strach z toho.

vecicky32
5. nov 2018

@simik411 moooc gratulujem a tesim sa s tebou 😊

babikadaska
5. nov 2018

@vecicky32 ake lieky ?

simik411
5. nov 2018

@babikadaska @vecicky32 ďakuje vám krásne ♥️ ale čo to vidím daska v nemocke hmmm 😕to ma teda mrzí ale určite to prejde to sa stáva poznám baby co to mali tiež s bruskami a bolo okí prejde snáď veru aby ste co najdlhšie 3v1 🍀aa vecičky ty ale lieky co máš? sme tuším boli podobne na vklade termín teda, co sa niečo stalo nevidela som ak si písala už 🤔

vecicky32
5. nov 2018

@babikadaska acidum-kyselina listova 1-0-0 to je ok, ale dalej prednison 1-0-0 estrofem 1-1-1, duphaston 1-0-1 , utrogestan 2-2-2 , clexane 0-0-1 . Najviac som asi nervozna z toho estrofemu, prednisonu a to davkovanie utrogestanu sa mi zda tiez dost . Predtym som mala namiesto duphastonu a utrogestanu agolutin rano jednu injekciu, ale to uz mi vymenili. Aj ty si mala tolko liekov cely cas ?

vecicky32
5. nov 2018

@simik411 tie lieky mam od vkladu, len mi teraz agolutin vymenili za duphaston a utrogestan. Na vklade som bola 12.10., teraz cakam na prvy utz ten mam 16.11. Ty kedy ?

babikadaska
5. nov 2018

@vecicky32 mala neboj a utrogestanu som mala az 8 tabliet denne 🙂 ber to ako veeelku podporu na rozvoj a udrzanie tehotenstva v prvych kritickych tyzdnoch. Clexane uz nastastie nemusim pichat. Pridalo sa mi do toho magnezium,jod a euthyrox lebo mi zistili problem so stitnou zlazou a zelezo lebo som anemicka, deticky maju velku spotrebu vsetkeho pri budovani organizmov 🙂

simik411
5. nov 2018

@vecicky32 ja som mala 14teho vklad a utz som mala piatok bol zatiaľ len gestacny vacok 🤗 na ďalšiu kontrolu idem o týždeň v pondelok, už by malo byt aj ♥️😍

vecicky32
5. nov 2018

@babikadaska tak to si ma ukludnila a dokedy si mala tie lieky ? Tak ja dufam, ze tieto ostatne potrebovat nebudem musiet, lebo na jod som alergicka. Ano ano treba im to doplnit vsetko bublinkam malinkym 😊

vecicky32
5. nov 2018

@simik411 jeej ty uz si mala aj utz, super 😍 no ja dufam, ze tiez budeme uz aj srdiecka pocut ❤❤A vacok bol jeden teda ? Zaujimave , ze ty mas neskorsi vklad a skorsi utz , aj ja uz sa nemozem dockat 🙏

babikadaska
5. nov 2018

@vecicky32 oni mi v centre urobili taky plan,ze som hormony od 10+0 postupne znizovala presne mi to napisali do lekarskej spravy ako postupovat az v den 12+0 som vysadila uplne. Ked pojdes toho 16.11.do reprofitu na potvrdenie srdiecka tak ti to tiez povedia ako mas znizovat davky.

vecicky32
5. nov 2018

@babikadaska ok. A ja chodim do unici 😂 ja som si az neskor vsimla, ze som sa zaclenila do tejto skupiny, uvidela som Brno, tak som tu zacala komunikovat s vami :D . Ale to je vpodstate jedno.

simik411
5. nov 2018

@vecicky32 ale ja som na krv nešla už do car ale k môjmu dr. Preto ma vyšetril aj keď utz robiť moc nechcel že je skoro ale ja som chcela vedieť ci aspoň vacok je alebo co a bol 5mm síce prázdny ale bol 😀 keď bude ♥️ napíšem do Brna že to vyšlo nech mi dajú papiere nejaké lebo môj dr už si pýtal ze kde ich ma a tiež ako vysadiť ja beriem len utros 2-0-2 🙂 takže tak hehe 😊preto skôr ale krv som šla až na ten 19ty deň to zas neskoro oproti iným babám väčšinou každá 14ty😁😁ja som to spojila už s utz.

vecicky32
5. nov 2018

@simik411 sikulka , ja som bola tiez na krvi u svojho gynekologa a do brna som len volala a tam mna objednali az na toho 16.11.na utz , aj pn mi nakazal moj gynekolog. Ale aj tak budes mat utz skor ako ja kedze uz buduci pondelok a ja az buduci piatok 🙂 ale nevadii vydrzime , ine nam neostava 😉 potom daj vediet ci uz si pocula ❤