icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

zuza00
Autor odpoveď zmazal
zuza00
Autor odpoveď zmazal
mkatkam
30. mar 2019

@zuza00 na nás po Mesa tese použili toto a úspešne.
https://www.reprofit.cz/news/spatna-pohyblivost...

zuza00
Autor odpoveď zmazal
zuza00
Autor odpoveď zmazal
zuza00
Autor odpoveď zmazal
zimik
31. mar 2019

Ahojte baby, dávali vam niektorej pri ET/KET Embryoglue? Našla som to v ich cenníku a zaujmali by ma skúsenosti, či to niekomu pomohlo. Ďakujem 😊

juliet86
2. apr 2019

Caute skusenejsie zeny. potrebujem poradit. ideme na orve ivf do Brna. dosli mi z reprofitu papiere pre vszp. prve povedali ze si to mam dat podpisat svojou gynekologickou. terwz idem od nej. nepodpisala mi to.....

. Ze ona je primarny gynekolog (chodievam k nej len na preventivky) a ze ona sterilitu ako taku vobec neriesi. Nie je to v jej kompetencii a nevie sa podpisat pod to ze takuto liecbu potrebujem este k tomu v zahranici.
vytlacila mi zdravotne zaznamy moje a povedala mi nech to idem riesit priamo s panom mudr. petrenkom.

kde sa stala chyba??? neviem ci/co ine som jej mala povedat....

za vase rady a skusenosti vopred dakujem
prosim vas mozete mi poradit trochu som zaskocena a neviem co dalej... dakujem pekne.

zuza00
Autor odpoveď zmazal
evaachesa
2. apr 2019

@juliet86 hmm zeby mala pani gynekologicka problem s umelym oplodnenim? 🤨

juliet86
2. apr 2019

@zuza00
@evaachesa dik za odpovede. no s umelym problem nema ved robi vedal car.... kolko trva zmena gynekologa? neviem myslela som ze ide len o formalitu ze mi tam hodi podpis a stempel. neviem co robit teraz....

evaachesa
2. apr 2019

@juliet86 no fakt divny pristup...staci od nej zobrat kartu a ist k novemu...urcite ju vymen..ak si z BA tak denis milly s tym isto nebude mat problem

zuza00
Autor odpoveď zmazal
fantinka
2. apr 2019

@mina1834 ja tiez odporucam hned Brno. Slovensko je strata casu. Nam vysiel prvy vklad v Brne a mame 20m syna a druhy vklad ket bude dcera o 4m ☺️ hlavne sa nevdavat a najprv si spravit vsetky vysetrenia. Nam velmi pomohli v reprogene, zistili co je zle, nasadili vitaminy a hned to vyslo. Drzim palce.

mkatkam
2. apr 2019

@juliet86 dobre si povedala,už si nemala.cp.ine povedať...ja len žasnem nad alibizmom doktorov. V podstate je nekompetentna...je to pre poisťovňu papier aby sa nestalo že pacientka obíde svojho ošetrujúceho gyndosa. Vymen ju hned, k takej by som ani nechcela chodiť na kontrolu tehu po IVF...kokso.

juliet86
2. apr 2019

@mkatkam akoze na tom papiery je ze odovodnenie poskytovatela zdrav. starostlivosti na stsrostluvost v cudzine.. a to povedala ze ona sa k tomu nema co vyjadrit podpisat lsbo oba sterilitu neriesi....

juliet86
2. apr 2019

a pritom ja som zdtava to len drahy ma sisi spermie

zuza00
Autor odpoveď zmazal
mkatkam
3. apr 2019

@juliet86 aj u nás tak bolo na začiatku že iba muž diagnoza plus môj vek a ,bez problemov mi to môj gyndos podpísal. Ja za tri roky, čo riešime Ivf,som bola u 3 rôznych gyndosov kvôli zastupovaniu, všetci v tomto smere normálni a v pohode vyšetrili a nič nemali proti ivf. Dokonca ,keď sme začali Brno,tak dvaja sa mi sami ponúkli, že ak bude treba, potom folikulometriu aj odbery môžem aj k nim prísť,keďže Brno je ďaleko. Proste ju vymen ,k nej by som už nešla. To stačí nájsť si novú ,ona si vyžiada tvoju dokumentáciu a stará jej pošle poštou. V podstate tebe ju aj dala do ruky tak máš s čím ísť k novej na úvod;). Takze ju vymen a nestresuj sa s takou...ešte budeš mať stresy z iných veci.doktora treba mať aspoň trochu normálneho.

orchidea1986
3. apr 2019

@juliet86 ja chodím do RG v Brne a nám nekážu papiere dať potvrdiť gynekológovi, tiež mám všzp. Čakám na schválenie, ale kočkám normálne schválili s potvrdením len od Petrenka.

juliet86
3. apr 2019

@orchidea1986
@mkatkam nuz tak ja neviem. dakujem baby za skusenost. proste mne predpripravili v reprofit brno ziadost. napisane tam je ze potvrdi vas gynekolog a potom dalsi bid az petrenko. moja gynekologicka na to kukala ako kura na vrata a povedala mi ze preco ona ktora nikdy moj problem s neplodnostou neriesila. co neriesila lebo ja som ok spermie su nie ok tak preco ona saa ma podpisat ze odporuca liecbu neplodnosti v zahranici. och do kelu..... som z toho jelen. myslela som so ze toto je ta najlahsia cast administrativy a narazila som na mur. super.

orchidea1986
3. apr 2019

@juliet86 aj nám pripravili papiere, napísali, kde máme čo doplniť a podpísať a kde sa má vyjadriť Petrenko ( ja som z východu tak mne to potvrdzoval Mudr. Urdzík). Židne potvrdenie od gynekológa tam nebolo potrebné. Ja som k žiadosti pre istotu priložila aj nejaké výsledyk (spg, ktorý je zlý + moje na protilátky, ktoré vyšli slabo pozitívne + embryologickú správu z 1. IVF).

zuza00
Autor odpoveď zmazal
juliet86
3. apr 2019

@zuza00 toto mam tie zle spermiogramy z brna...

zuza00
Autor odpoveď zmazal
juliet86
3. apr 2019

z brna sestricka mi odpisala ze sa nemam vzdavat a ked rak zmenit gynekologa :/ ma niekto nejakeho dobreho v ba ktory s ivf v brne spolupracoval? pisala som do kochu este neodpisali. nevie mi niekto poradit? dakovala. stoji to brno zato vsak??

evaachesa
3. apr 2019

@juliet86 ja mam mudr millyho a ten mi odsuhlasil brno ked som mu vravela ze zvazujeme 2ivf tam. Nakoniec sme ale skusili este v BA a to vyslo. Inak mozno na zaciatok ak nemate ziadne ine problemy len pomalsie spermie tak skuste aspon iui na slovensku, nestoji to vela a nemusis riesit cely zdlhavy proces a stimulovat sa. Skus najskor zavolat a opytaj sa ci ti daju potvrdenie.

juliet86
3. apr 2019

@evaachesa u nas zevraj iui vyznam nema. ze pri takom spermiograme nema vyznam skusat..

mkatkam
3. apr 2019

@juliet86 ja chodím do Procare. MUDr Zakrevskaya. Alebo bol tam mudr Braňo Dlugos,ten išiel robiť mimo procare.obidvaja v pohode.

evaachesa
3. apr 2019

@juliet86 tak potom hladaj noveho gyn a smer brno 🙂 drzim palce