Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@zuza00 asi to mate v reprofite inak, ziadosti z reprogenesis schvaluju bez nejakeho potvrdenia gynekologa, staci klinicke pracovisko.
@zuza00 presne😊
@juliet86 Aj ja som mala s mojím gynekologom problém. Nechcel mi podpísať papiere. Je to asi 3 roky dozadu. Mne vtedy pomohla pani zo VŠZP, kde som si zisťovala ako mám postupovať. Keď mi to nepodpísal, tak som jej volala čo mám robiť. Problém bol ten, že ešte aj tlačivo bolo nejaké staršie a nové ešte nemali vydané. Bola veľmi zlatá, a spýtala sa ma, aký má s tým môj gynekológ problém? Nakoniec si odo mňa vypýtala číslo na môjho gynek. a zavolala mu sama. Vysvetlila mu o čo sa jedná a že z toho nebude mať ani žiadnu kontrolu ani žiadne iné problémy. Keď som jej zavolala o 20 minút späť, tak mi povedala, že mám ísť k nemu a že mi to podpíše. Aj tak bolo. Samozrejme som u neho zostala ešte pár týždňov, ale hneď som si začala
hľadať nového gynekológa, u ktorého som do dnes. (Mimochodom, ten mi nemal problém podpísať papiere).
!!! NENECHAJ SA ODBIŤ !!! Držím Ti palce, máš na to nárok.
Dievcence ahojte, mozte mi prosim vas napisat ako postupovat presne ked planujem ivf v brne ale aby mibpoistovna preplatila.. Dnes som si volala do vszp a ta pani vedela menej ako ja 😁.. Vela z vas pise o Petrenkovi.. Ta pani na linke nevedela ani kto to je..
@mima000 ahoj skús tu mrknut spísala som môj ivf postup v 2018: drzim palce
https://www.modrykonik.sk/blog/mkatkam/article/ivf-p5die0/
Ahojte dievcata, mozem sa spytat ake ste mali davky orgalutran a ovitrelle? Kolko krabiciek ste spotrebovali? Ideme v maji do Brna a chcela by som sa zasobit vopred nech nemam stresy. Dakujem Vam!
@veroni2606 ja som minula 4 krabičky orgalutranu. Jednu mám ešte doma ak by si potrebovala. A ovitrelle sa vždy len jedno minie, to je na vyvolanie ovulácie pred odberom. Ešte budeš mať jeden liek - puregon/menopur alebo také niečo asi.
@argenti zatial som sa dovolala pani Hylovej z vszp bola velmi mila a napomocna zevraj zahranicne ivf je jej agenda a povedala ze ak mi moja gyn neda peciatku tak nech si zozeniem ineho gyn slovenskeho ktory mi da.... zajtra pojdem osobne do kocha zrejme... resp. budem takeho gynekologa hladat a snad ho coskoro najdem....
Presne takto pred rokom,v den mojich narodenin som zistila tu najuzastnejsiu spravu a tou je,ze som tehotna.dakujem reprofitu a bohu za to,ze mozem byt maminka..vedla mna teraz spava a dycha ten najuzastnejsi drobcek na svete..drzim vam vsetkym paste aby ste aj vy mohli byt maminky a zazit to..urcite sa to raz podari,len sa netreba vzdavat❤
@mima000 aj tie predpokladané náklady myslím vypĺňali oni. Stiahni z netu a pošli koordinatorke.oni s tým robia,vedia co. Presne mi žltými lepkami vyznačili,že čo mám vyplnit a vybaviť ja.Ja som si vypisovala až na koniec, po zaplatení konečnú sumu na žiadosť a aj to som len prepísala podľa papierov z Reprofitu lebo všetko sedelo.
Ja som riešila papiere na jeseň a poslali mi to presne ako píše @zuza00, trvalo im to asi dva týždne.
@argenti ahoj. tak pisem ako to nakoniec dopadlo... moja gynekologicka sa rozpravala priamo s petrenkom ktory jej povedal nech mi to v ziadnom pripade nepodpise. ze on velmi dobre pozna praktiky tohto centra a ze on mi tam vyjadrenie napise..... volala som s viacerymi pani z vszp ktore maju tuti agendu na starosti. povedali mi ze peciatku mi moze dat akykolvek gynekolog slovensky no ale takto narychlo som si nevedela nikohi vybavit. tety z vszp mi povedali nech tam teda nalepim papierik ze lekarka mi to odmietla podpisat... novu gunekologicku budem mat bud v procare alebo v kochu. to sfinalizujem zajtra....
priznam sa ze asi 5 gynekologov sukromnych aj statnych ma odmietlo k sebe zobrat. bolo to velmi frustrujuce aj som si poplakala aj som sa nasrala podla mna je to jedna administrativna buze ... acia... nasledne sme dnes papoere poslali petrenkovi. resp. moj manzel siel osobne do podatelne na antolsku... a viete co som spravila? napisala som mu rukou sukromny list o mne a manzelovi a vytlacila nu nasu fotku 🙂 viem ze vyjadrenie da negativne zevraj dava take vsetkym lebo ivf sa vykonava v sr nuz co uz. prosim vas viete mi povedat komu pride jeho odpoved? mne? mojej gynekologicke? ci vszp? dakujem vsetkym za podporu. tato administrativna cast bola asi tak 100krat tazsia pre mna ako som cakala. zbytocne ma vystresovala.
@juliet86 príde to tebe,potom to pošleš do VšZP . Nič si nerob z toho,všetkým do radu dáva negatívne .je to jedna veta, nie je to nič osobné namierené proti ziadatelke. Hlavne že postupujes. Mne dosť v postoji pomohlo,že som už predtým zažila negatívne jednanie lekárov aj poisťovne kvôli môjmu otcovi,máš pocit že ťa každý má v paží a len ich obťažuje s,keď ziadas na čo máš právo.len oni chudáci majú kvôli tebe robotu...aj keď tam vlastne sú kvôli tomu...tak síce má to vytacalo,ale rýchlo ma to prešlo.sak oni tak reagujú vždy a sa potom tým absolútne netrápia,prečo si ja mám robiť nervy dva dni kvoli systému. Len pekne v kľude počkaj kým ti to zamietne a postupis na ďalší level za ďalším podpisom.
Ahojte baby, chcem sa spýtať má niektorá z vás skúsenosti s centrom Unica v Brne?
@laguna2017 ahoj, ja mam.. Mam od nich jedno dieta na prvy sup 😊😉
@mima000 wau gratulujem 😊ty si nebola ako samoplatca vsak?