icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

laguna2017
12. apr 2019

@mima000 wau super, gratulujem 😊a cenovo ako, ty si ešte bola cez poisťovňu, však?

vecicky32
12. apr 2019

@laguna2017 ahoj ano, ja. Ak budes mat nejake otazky kludne napis 😉

vecicky32
12. apr 2019

@mima000 jeej moc gratulujem. Nam sa podarilo na druhy raz otehotniet, ale prisli sme o to 😢.
Ale verime, ze to raz vyjde 🙏

leontinka27
12. apr 2019

Baby prosím niejake news info ohľadne ket? musím ísť na konzultáciu? koľko to stojí a ci s niečo aj berie nieake lieky? ďakujem

jajabajaja
12. apr 2019

dievcata mna by zaujimalo,ci by sme ako samoplatcovia platili v Reprofite za prvu konzultaciu?

zuza00
Autor odpoveď zmazal
jajabajaja
12. apr 2019

@zuza00 dakujem. a je u nich mozne absolvovat aj cerstvy transfer s pomocou DV? alebo mrazia? a este by ma zajuimalo,ci je mozne najst darkynu tak,aby som nemusel a podstupovat zbytocne hormonalnu stimulaciu...?prva konzultacia nas este len caka,tak o tom viem zatial len info vyciatne z diskusii na nete. uvazujeme ist do viacerych.tak aspon nejaky nastrel...

zuza00
Autor odpoveď zmazal
zuza00
Autor odpoveď zmazal
mima000
12. apr 2019

@laguna2017
Vtedy som este bola ako samoplatca, dovera mi odmietla preplatit.. Teraz skusim cez vszp 😉

mima000
12. apr 2019

@vecicky32
Ja som ani neverila ze to vyjde hned, sama som bola z toho milo prekvapena 😁.. Mali sme dr. Stelcla ten nas6avil spravnu liecbu

vecicky32
13. apr 2019

@mima000 to je super 👏 dufam, ze tentoraz to vyjde uz aj nam a bude vsetko vporiadku 🙏.
A to naozaj ti dovera nepreplatila liecbu? Nam ano, sice nie vsetko, necelu polovicu ale aspon nieco.

babikadaska
13. apr 2019

@jajabajaja mozno cerstvy s DV

laguna2017
13. apr 2019

@mima000 ja som už vyčerpala cez poisťovňu všetky 3 pokusy

simik411
13. apr 2019

@babikadaska ajoj moja, dlho som ta nevidela ani ja tu moc nie som ale sem tam kuknem ako sa máš? Ešte ste stále 3in1? kedy máš termín už teraz niekedy zeee? Držím silno prstyy aby je všetko okí a ste všetci zdraví a šťastní konečne ♥️

vecicky32
13. apr 2019

@simik411 a @babikadaska
Ahojte kocky, ani ja som vas tu uz dlho nevidela. @babikadaska aj ja chcem vediet ako sa dari dvojcatkam 😍. A ty @simik411 u teba co je nove?

babikadaska
13. apr 2019

@simik411
@vecicky32 baby tak ja uz som porodila prirodzene vsetko je ok . Dnes som prave pisala do Reprofitu dakovny email, tak som sem nakukla.
Dari sa nam dobre, len sme hrozne nevyspati a lietame s manzelom ako fredky.

Kedy vas cakaju dalsie stimulacie/vklady ??

vecicky32
13. apr 2019

@babikadaska tak to moc moc moooc gratulujem a prajem hlavne vela zdravicka a sil 😍😁.
My teraz s manzelom skusame prirodzene, lekar od nas povedal, ze si vsimol, ze na jaro byva vela potratov, tak aby sme to teraz skusali len tak nechavali na nahode a ak sa nepostasti, tak mame skusit znovu ivf cez leto. Mame este 5mrazacikov, zatial od potratu sa nezadarilo prirodzene, tak asi najneakoe v juny skusime znovu umele.

vecicky32
13. apr 2019

@babikadaska a ako sa volaju zlaticka malinke? 😍

zimik
13. apr 2019

@babikadaska gratulujem ❤️❤️

leontinka27
13. apr 2019

Nikto?idem po troch rokoch po surodenca pre dcérku len by som chcela vedieť ako to tam teraz funguje.od roku 2015 sa toho asi veľa zmenilo.dakujem

sobka
13. apr 2019

Ahojte, nema niekto menopur, puregon alebo gonal prosim?

daniela2707
13. apr 2019

@mkatkam ahoj, chcem sa spýtať, vyšlo ti IVF v Brne? Už si mi raz písala, založila som diskusiu IVF po 40tke.A čítala som si tvoj priebeh, kým si sa dostala ku schváleniu IVF. Ďakujem krásne.

mkatkam
13. apr 2019

@daniela2707 ahoj áno zatiaľ vyšlo som 13tt;)

daniela2707
13. apr 2019

@mkatkam to som rada🙂 ku akému lekárovi chodíš? My sme mali konzultáciu s Frankom.Aj tak mi povedal, že sa pri zákrokoch striedajú. Mame vyhradených 4tisic,som už samoplatca. S vlastnými vajíčkami, mam dobre AMH. Len mam obavy, či sa pri opakovaných vkladoch nenavysi suma. 4tisic preto, že by sme si dali urobiť aj genetickú embrii, poradil lekár vzhľadom na môj vek. Ďakujem a príjemné tehulkovanie, ja mam už 10rocneho syna z prvého vzťahu...

mima000
13. apr 2019

@vecicky32 a v ktorom roku vam preplatila dovera?? No nam odmietli 😕

mima000
13. apr 2019

@laguna2017 ja este ano jeden, kedze som bola ako samoplaca.. Snad mi tentokrat preplatia nieco

vecicky32
14. apr 2019

@mima000 minulorocnu liecbu od septembra po november a preplatili nam to teraz po novom roku.

vecicky32
14. apr 2019

@mima000 a uz si bola niekedy napr na slovensku? Lebo my sme boli uplne prvy raz na ivf a to v Brne v unice a to nam dovera preplatila.

simik411
14. apr 2019

@babikadaska waaaw tak už ste rodinka veľká, gratulujem 🎊 super verím ze únava je ale nevadí hlavne ze sú bábätká zdravé a hlavne ze sú 😀my nové ani nič také po tom kyrete v zime to celkom uslo ani neviem ako stále niečo a už jar.. Neboli sme na ďalší vklad ešte @vecicky32 to zaujímavé že dr povedal ze potraty na jar hm nwm ci to ma s jarou niečo ale moc by som ja tomu neverila alebo nebrala vážne až tak.. Ale tak skusajte a keď tak v lete ket.. Mate dosť mrazacikov vyjde už určite tak ako aj našich sedem bojovník snáď čoskoro zvíťazí teda jeden z nich zatiaľ 😁