Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
ahojte babule prosím vás vyšiel niekomu vklad s embryom označeným EB na 5 deň? Ďakujem
Ahojte dievcence, konecne som sa objednala do reprofitu, objednali ma sice az na jun ale to uz vydrzim.. Poznate mudr. Strakovu? Ake mate s niu skusenosti?
@vecicky32 a akemu dr. Chodis? Ja totizto tiez chodim do unici mam od nich jedno dieta.. Len som postrehla ze sa tam menia dost sestricky aj primar.. Bola som min.tyzden na konzultacii a teda ked doktor zistil ze chcem vypisat papiere cez poistovnu tak bol dost zmeteny a ta baba este viac..
@mima000 ked sme sa tam prisli zahlasit uplne prvy raz, tak nas prijimala Dr. Nicovska. Ale potom uz sme ju tam nevideli a chodili sme myslim, ze sa volal Mudr. Kafka. Nejako si mena tych lekarov nepamätam. My sme tam boli naposledy niekedy v oktobri, potom sme prisli o babätka 😣 a teraz sa tam chystame az niekedy v juny. Ty si u ktoreho lekara? Sestricky sa menia asi podla sluzieb. A ani v kancelarii ti nevedel niekto poradit?
@mima000 tak to ked tam v juny prideme bude asi zaujimave 🙈. Hlavne aby prebehlo vsetko ako ma a dopadlo vsetko vporiadku ❤️. A aj ste to nejako poriesili s tymi papiermi cez poistovnu? A ten personal myslis, ze sa zmenil od toho roku 2016 co tam boli , ci teraz co tam chodis tento rok?
@mima000 jeej tak to moc gratulujem k trojrocnemu ❤️ a neboj zadari sa znovu, drzim päste. Nam sa zadarilo po druhom KET ale neudrzali sa. Teraz skusame este prirodzene a ak nic po dalsej menstruacii ideme znovu na KET a dufame, ze tento raz uz vsetko dobre dopadne. Hej davala som preplacat cez doveru.
@vecicky32 ďakujem no asi by som mala veru... Ozaj a keď si posielala papiere do poisťovne aj ti niečo odtiaľ prišlo? Lebo mne len schválenie a bol tam nejaký papier ktorý bolo treba vyplniť až po liečbe ale ten mi neposlali naspäť teraz neviem ci ten som si mala nechať alebo mi ho mali poslať späť
@sabina6 myslim, ze len schvalenie prislo. A po liecbe som isla u nas v meste na pobocku dovera a tam to taka mila pani vsetko so mnou vypisala atd. Potom mi prislo, ze mi to preplatia ale musim im este zaslat kopie vsetkych receptov na lieky, ktore som mala. Tak som im ich poslala uz priamo na doveru a potom mi poslali peniazky.
@vecicky32 super že u vás na pobočke vedeli,čo a ako. Ja mám teda VšZP,išla som v nádeji tiež na pobočku s predvyplnenymi papiermi,len jednu vec som si chcela overiť...bola som tam sama,na mňa dve pani na pobočke...mi pripadali dosť v strese,že nevedia,čo s tým a hlavne sa báli,že urobia chybu,ani to radšej nechceli prebrať a podpísať svojim menom...tak mi papiere dali naspäť... som išla domov,zavolala si na infolinku a tam mi poradili..;) to len na margo;).
ahojte, môžem sa opýtať, ako to funguje ak sme jedno IVF absolvovali v SR a druhé plánujeme v ČR? Chceme to riešiť cez poisťovňu a to aj PGD, nakoľko máme genetický problém...keď vypíšem žiadosť a podám ju do poisťovne musím čakať na schválenie alebo môžem začať so stimuláciou aj v tom medzi období? Ďakujem 🙂
@laurazma ahoj o preplácani pgd ti neviem poradiť,ale ak ti to preplatili aj v rámci prvého ivf,tak je tam šanca.
Začať so stimulkou až po schválení.
Tu som spísala moje ivf v brne,som vo VšZP.
https://www.modrykonik.sk/blog/mkatkam/?postid=...
@laurazma ahoj my sme to mali rovnako. PGD poisťovňa neprepláca, písala som aj žiadosť do poisťovne ale zamietli mi to. Tiež sme mali na to diagnózu. Nás to vyšlo 1500€. Genetika 3 embryjok a amplifikacia DNA na zvyšných 8. To znamená, že tie zvyšné si kedykolvek budeme môcť dať dotestovat.
Dievčatá myslíte že alkohol má vplyv na spermie? 2.5. ide partner na odber a včera sa opil pod bod mrazu. Oslavoval 1.5. a to ideme na darované. Vidíte nezodpovednosť chlapa.
Ahoj, ja si myslím, že to bude v pohode, ale človek nikdy nevie. No, tak to sú teda chlapi, nemám slov. A prosím ta, koľko máš rokov, keď s darovanym? Ja idem v júli na prvé IVF s vlastnými. Koľko ta to prosím ta bude stáť. Ďakujem a držím palce!!!!!

@vecicky32 tak to mi je ľúto držím palce aby to vyšlo....my sme boli v Martine raz ale cez moje vajíčka a to už nemá význam už mám 38 a mala som len tri a z toho len jedno bolo také vhodne na vloženie ale ani to sa neudržalo tak s týmito darovanymi ideme prvýkrát.