Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@sabina6 my sme tak boli až tretie ivf v brne.dve tu na Slovensku. Napodiv vďaka ľudskému prístupu " brnakov" som mala najmenší stres z tých troch pokusov. Aj mi dali krátky protokol namiesto dlhých, ani krv nebrali len v kľude sono folikulov ,tak to nejak rýchlo ušlo,aj s mužom sme sa čudovali.
A prosím vás aj to tu niekomu vyšlo s darovanymi vajíčkami?
@ericia ďakujem pekne za odpoveď. Veľa vecí som sa na tomto fóre dozvedela. Je to niekedy aj na škodu, keď tu čítam aj o neuspechoch. Aj ja ti držím palce, nevzdávaj to. Podľa mňa, keď ti nasadia tu kortikoidnu liečbu, tak to vyjde. Posielam ti veľa sily.
@sabina6 vyšlo, neboj🙂
Ja mám teraz druhu darkynu a dokonca s inou krvnom skupinou. Koľko dala vcera vajíčok neviem aj keď mi sľúbili že mi pošlú e-mail o počte doteraz som ho nedostala. Ináč je to tam celé zmenené. Už sme neboli hore ale na druhom poschodí čo sme nikdy neboli. Že majú málo personálu. No neviem či to aj tam nejde dolu vodou. Mala som taký zvláštny pocit.
@rada2002 držím palce!
@rada2002 jaaj, dúfam, že to tam je ok. Však to centrum vychvalovali, preto som si ho vybrala. Ja idem až koncom júna, tak uvidím. Držím palčeky!
Dievxence ahojte, prosim o radu.. Dnes mi konecne prisli papiere vypisane pre poistovnu z centra, avsak ooslali mi vypisanu "ziadost o uhradu vykonu IVF" ma to cca 3 strany, ale nic viac.. Ja som cakala ze mi poslu vyplnenu "ziadost o udelenie suhlasu".. Takze som z toho fakt debil a neviem co treba zaslat mudr. Petrenkovi.. Poradite?
@daniela2707 to dúfam aj ja my tiež ideme koncom júna a rozhodovala som sa medzi reprofit a reprogenesis tak hádam sme urobili dobre ale tak asi aj tak bude všetko ako ma byt
@mima000tam by si to mala mat v tých papieroch nám to poslali a na takých malých papieroch sme tam mali presne popísané na každej strane co treba vyplniť a co je pre koho
@sabina6 to je ten problem, ze unica sama nevie co vypisat.. Uz pri konzultacii mi dr. hovoril ze to bude problem s tymi ziadostami vypisat lebo su tam nove zamestnankine a som teda zistila ze s tym maju problem velky.. Cele zle...sice mi zaslali nejake papiere ale nie vsetko a ziaden postup co s tym dalej.. Och..
@sabina6 ano, vela zien to pisalo ze im poznacili pekne co a ako.. V unice to tak nefunguje bohuzial, mozno ked sa ta nova zauci.. Mne to teraz teda sposobilo problem.. Asi skusit aj ja tej reprofit, som stale vahala ale asi mi unica v rozhidovani pomohla 😊.. Mudr. Strakova je aka prosim ta? Mam u nej dohodnuty termin v juni

@sabina6 áno, to znechutenie mi je známe. Je to celé psychicky náročné okrem toho čo nám to robí s telom.