Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@mimika1973 ahojky. Ano, mame este dve babatka zamrazene 🙂 no, som v 13tt s tym prvym babom a velmi dufam, ze vydrzi 😊
@juliet86 ahoj, odkedy sme zacali pichat som bola pn kym sme neprestali pichat. Injekcie neboleli. Ked sme boli v ba (iscare) velmi zle som reagovala na stimulaciu, takze lekarka vseobecna ani nevahala. A tie Iscare injekcie boleli viac ako reprofitove. Ja som bola velmi stimulovana, lebo sme potrebovali vela vajicok. Musim povedat, ze 100% lepsia skusenost s Brnom. Tym ze mam robertsonovu translokaciu, museli nam robit predimplantacnu geneticku diagnostiku, co znamenalo, ze 5-6 dnovym babatkam odobrali bunku, potom ich mrazili. Cakali sme na vysledky genetiky, preto az v dalsom cykle vkladali 🙂 a uprimne, lepsi pristup, odbornejsi, velmi ludsky, velmi chvalim reprofit. A to sme to uz ani nechceli skusat, ale kamarat mi na reprofit same chvaly skladal. Oni tam boli na nativ a maju 3rocneho synceka. Takze sme si s manzelom povedali, ze to este skusime 🙂 a zatial to vyzera nadejne 🤞🙂 a dakujem za palceky 🙂
@mimika1973 no ani mi nevieme čo je s tým ale chcem ísť na KET jedno je tam slabej kvality a druhé bolo pekné ....keď som bola tu na SVK tak mi každý rok chodila domov faktúra zaplatiť mrazenie a od nich nič
Ahojte dievcence, zajtra idem na prvu konzultaciu do reprofitu, snad bude vsetko v poriadku a cim skor zacneme stimulovat.
rada2002 tebe drzim palce aby zajtra bilo silne a krasne srdiecko! Podaj nam info potom 😉
@miskab No mozno Vas tam caka dievcatko ;) Jasne, skuste to, a dajte aj dve vlozit, ked je jedno slabsie, mozno len to jedno silnejsie zostane…;) Kedy by si chcela ist na Ket?
@rada2002 ahojcek, nechcem ta rušiť. Ak sa ti chce napísať... Ako pokracujes, myslím na teba.
@daniela2707 dnes som bola na kontrole, embryo je jedno už so srdiečkom, veľkosť 0,47 MM. Len zltKovy vak je väčší ako by mal byť. Uvidíme za 2 TT.
@simik411 ďakujem
@rada2002 len tak ďalej , dáte to do konca 9 mesiaca 🍼🍀
@rada2002 teším sa, drzkaj sa, budem posielať dobru energiu🙂
@rada2002 super! Inac to co znamena, ze zltkovy vak je vacsi nez ma byt? To som este nepocula. A nebolo stopy po tom druhom embryjku, vak alebo tak?
Drzim palce o tie 2 tt, nech sa babenko uchyti ako ma! 🙏👶
@mimika1973 že to môžu byť nejaké anomálie. Ale v Brne mi povedali že si to nemám všímať, teraz že to nie je dôležité a nemusí to tak byť. Uvidíme za 2 TT. A embryjka bije srdiečko a je len jedno. Nevadí len nech to už konečne dobre dopadne
@simik411 aký stupeň? Mne zistili stredne ťažký. 4 vklady zatiaľ neúspešne ale mám viac diagnóz. Teraz sa poprvy krát chystám aj s imunologickou prípravou. Budem brať 8 týždňov injekcie imunoglobuliny a chránený styk. V lek. správe píšu, že to môže byť príčinou implantacneho a placentacneho zlyhavania.
@zimik napr stredne ťažky.. Sú tri stupne. Brno ale tvrdí že sa to ivf obíde a je veľa príkladov že áno.. Ja som mala 2x vklady a obidva vyšli resp sa chytilo,, len prvý anembryomola čiže genetika a druhý zatiaľ prebieha ale len krátko 🙏modlím sa aby je dobre tentokrát.. Nasla som veľa lekárov ktorí tvrdia ze 5dnove embryo už nemá s bunkovou imuno nič že ma svoje bunky alebo niečo také.. Len jediná dzurilova tvrdí opak ale ja už to nejdem riešiť.. Napr taka @zuza00 by ti vedela o tom písať tiež ona mi posielala od lekárov vyjadrenia aj od báb.. Ja už nechcem nič o tom ani počuť 🙈musím veriť ze mi to teraz vyjde ♥️a samozrejme ze držím každej jednej aj tebe viem ze si tu dlho a nedarí sa je to ozaj divne ale ja nwm podľa mňa by sa ti chytilo už aspoň raz nechce sa mi veriť 😒ja mam 34%hodnotu medrol nezabral teraz mi už dáva intralipidy do 13tt.. Držím prsty
Ahojte zajtra nás čaká prvá konzultácia ani sa nedospim asi. Dúfam že sa už podarí v gyn fiv bolo biochemicke tehu ale ten prístup keď zistili že to nie je dobré ma odradil a už sa tam nevrátim.

@miskab my akoze sme mali este mrazene spermose, a tiez mi nic uz neprislo, ze platit atd. ...tak teraz velmi neviem co je vlastne s nimi, 4 pajety! drzia ich, vyhodili ich, pouzili ich? dilema! ani som sa vlastne ich neopytala….od 2016...🙄