Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
Citala som ze cena pgm za 1-3 je cca 1400, neviete ci sa niekde da vysetrit aj len jedno za menej ? Dakujem.
Ahojte, konzultacia prevehla ok, doktorka mi navrhla soft ivf, clostil a merional.. Mate s tym niektora skusenost?
Máte niekto poisťovňu dôveru? Čakala som že mi dajú nejaké tlačivo v reprofite ale nie len mindali e-mail na akúsi sestru co mi poradí dnes tam nebola.
@callisia no, po odbere vajicok som uz nic nepichala. Brala som 4x2 utrogestan a 1x3 estrofem. Klopem si, som v 14tt. Prvy pokus v reprofite. Nebolo to lahke, odoberali mi 30 vajicok - uz len to bolo bolestive..nemohla som ani sediet. Ale boli fakt uzasni. Z tych 30 boli nakoniec 3 pouzitelne.. za mna ich pristup top a velmi dufam, ze mi toto tehu vydrzi..modlim sa
@callisia ahoj ja som išla.bez estrofemu,mám 38. Išla som tam.na ultrazvuk že kukneme či je dostatočná sliznica. Keby nebola,tak musíme odložiť a ísť až ďalší cyklus uz s estrofemom. No ale bola dostatočna, takze som len začala s progesreronom a pichla ovitrele pár dní pred vkladom a bolo.
@callisia ja som sa opýtala či.mozem bez estrofemu, reakcia bola bez problémov v mojom prípade.iba mi povedali že ak nebude výška dobrá,tak sa to odloží na ďalší mesiac. Príjemná zmena proti gynfivu,tam som bola najskôr zosmiesnena,že čo ja sa starám a prečo čo chcem.inak ako oni to robia... ale v pohode dovolili.mi to tiež.
@zuzumajko ahoj, prosím ťa a môžem sa opýtať, kde ste mali vy problém? Že či v spermiograme alebo kde. Nám teraz tiež v brne navrhli predimplantacnu, my mame problém v spermiach, oligoasthenoteratozoospermiu... Úplne zle. A už som mala v minulom ivf po dvoch vkladoch dve biochemické tehotenstva tak teraz nám navrhli preto tu predimplantacnu.
@leticia22 ahoj, ja mam zvlastnu chromozomalnu strukturu a je v mozaikovej forme, co znamena, ze nam lekari nevedia urcit, kolko mojich buniek (vratane vajicok) je poskodenych. Vsetky nase babatka doteraz bud boli MA, alebo im odislo srdiecko.. preto predimplantacna. Selektovali zdrave embryjka..
ahojte dievcata, nezostal vam nahodou menopur 600? BA dakujem
ahojte, prosím máte niektorá skúsenosti s darcovskými embryami v RF? ako dlho sa na ne čaká?

@zuzumajko ahoj, nevies kolko rokov mala ta jeho manzelka ? Ja planujem soft, ale tvrdia ze nebude co dat vYsetrit... ☹