Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@linda121 my chodíme 5 rokov, ivf už ani nepočítam koľko sme mali mali sme aj nativ. 4 x som potratila a to teraz dom v 14 TT s darovanymi vajíčkom. Ja somm pri ivf mala pri amh 3,81 2 vajíčka z toho sa ujali iba jedno a skončilo to potratom alebo sa neuchytilo. vždy povedala Dr. Že je to vekom.
@rada2002 nemyslim genetiku akoze ti vezmu krv. Ale predimplantacnu diagnostiku. Ze vezmu uz z deliacich sa buniek babatiek jednu-dve, babatka zamrazia a skumaju, ci su zdrave. Tymto vylucia velmi vela zlych vajicok. Naozaj nam sa z 30 delilo spravne len 19 a aj to postupne odpadavalo. Zvysnych 11 by asi skkncili bez uhniezdenia. Z tych 19 co sa delili, kazdy den nejake mnozstvo delenie zastavilo (to by boli MA). A zostali nam 4. Jedno z nich nebolo zdrave. 3 zdrave boli. Jedno z tych troch ma prave kopka v brusku 🙂 toto som myslela...
@zuzumajko gratulujem 😃 áno viem o tej predimplatačnej diagnostike je to dobré riešenie pre páry, ktoré majú viac embryí ,my sme mali len jedno takže nebolo čo selektovať , prvé sme dali 3 dňové a bol z toho missed , druhé sme nechali na predĺženú kultiváciu a z toho máme 2 ročného chlapčeka 😃 nemyslím, že za úspech môže predĺžená kultivácia , len je asi zbytočné ponáhľať s vkladom na 3 deň aj keď je iba jedno embryo
Ahojte, prisla mi schvalena ziadost z unionu..dokedy je potrebne zacat s novym cyklom? Nebolo tam pisane..planujeme az tak sept-oktober
@laurazma to je v pohode
@zuzumajko ahoj a koľko máš prosím ta rokov? Super, že to vyslo🙂
@daniela2707 mam 36 🙂 snazili sme sa 9 rokov..dost zle veci mame za sebou. Ale ukazuju sa svetle a krajsie zajtrajsky 😁🥰 drzim palce kazdej z vas!
@zuzumajko nech ste stastni🙂
@daniela2707 to treba priat vsetkym v tejto skupine 🙂
@zuzumajko samozrejme, súhlasím.
@kakatulik juliet86 Riešili sme to, ked som sa vystresovala po zistení, že o darkyni nemám žiadne informácie.. Bála som sa, či nám vybrali takú, o akú sme si poprosili.. Hlavne aby sedela krvná skupina, keďže obaja mame rovnakú a aj aby mi bola podobná..
A viete čo? Je mi jedno ci sa bude na mňa podobať, alebo nie.. Len nech je zdravá a ďakujem jej ❤️, že nám pomohla.. Verím v 😇 a jedneho som v júli ucitila.. A ak by to nemalo vyjsť, tak budem stále veriť v ľudských anjelov a ďakovať im v 🙏🏼

@rada2002 fúha 3,81 a prázdne vajíčka to som nevedela , že aj také môže byť😞.ja som mala v RF 2 ivf a napriek stimulácii len po jednom vajíčku z oboch tehotenstvo , len prvé skončilo v 8tt odvtedy prešlo skoro 3 roky tak neviem či by bolo aspoň jedno 😔rozmýšľala som nad nativom ...čítala som, že si tehu gratulujem 😃😃😃v koľkom ty si?