Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@michellevendero no veď nejakú to "dvojminútovou" 😝 ešte vydrží, nejde na maratón. plavčekovia vydržia 3-5 dní, tak sa možno podarí aj z toho dnešného popolnočného 😍
@bora1 🤣 no dnešný keksíček o pol 3 ráno bol z povinnosti kvôli vyšetreniu 🙊 a 10:20 h odsáli ovu hlien, aj plavcov, tak to by sa mi páčilo doplniť dnes v noci a zajtra ráno a zajtra v noci nooo môj len zagúľal očami či som OK 🙈 veď už už môže fólik prasknúť, keď ma dnes 21 mm a potrebujem plavcov nech bojujú 🤣
@michellevendero ja by som dávala max 1x denne, aby plavci stihli trochu dozrieť, doporučuje sa raz za 2-3 dni, ale vyber si ktorý deň je ten najlepší... radšej nech teraz zamaká, lebo to ti poviem, že ivf sú fakt náročné hlavne ak sa nedarí (fyzicky, psychiky aj finančne)
keksík vraj 2dni pred ovu, v deň ovu a den po ovu.
@michellevendero prosim ta a kto ti robi tieto vsetky vysetrenia? Tvoj gynekolog ci v centre?
@mima000 CAR.
@michellevendero ty si aký rok výroby?
@bora1 veď tiež ma to napadlo 🙈 že keď dal ráno o pol 3 a odsáli ich, že kedy by bolo lepšie keksnúť, lebo zas fólik 21 mm každú chvíľku už už môže rupnúť a ak je v ňom vajíčko, tak ono tiež len pár hodín vydrží. Och neviem kedy toho môjho vábiť 🤣
@bora1 ja 24.08.1984 a môj 03.06.1976
@michellevendero ááá tak nedávno narodky. gratulujem! tak ho v noci moc neuštvi, nech ti ešte zo dva dni vydrží 😀
@bora1 ďakujem srdénko 🤗 musím nejaký výpočet vyskúšať, podľa toho či budú ovu bolesti ho budem vábiť 🤣
@michellevendero ja by som to asi skúsila už dnes večer. držím palčeky!!!!!
@bora1 ďakujem 🤗 aj ja Ti držím ✊🏻✊🏻 a prajem veeeľa 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 nooo od 02:30 ma kľud 🤣 do cca pol noci 🤔 hm asi ho budem vábiť veď to skoro deň kľudu 🙊
@bora1 Rozhodnuté dnes bude keks ☝🏻
Pred chvíľou ako som išla na wecko silná bolesť v ľavo až tak, že ležím pokrútená ako had = zrejme už fólik praskol 🤗 teraz idem g👀gliť koľko hodín je oplodniteľné vajco.
@michellevendero myslím, že 6-12 hodín po ovu. tak šup-šup.
@bora1 kokosinkooo to len tak tak stihne 🤣🤣🤣
@michellevendero Nedavajte si toooolko stresu do toho zas! 😇Ako priroda zariadi tak aj bude...😉👍
@mimika1973 za tie roky to berieme športovo práve preto sú tam smailíci 🤣🤣🤣
Tiez milovanie podla hodiniek nie je moc dobre, a moze to len odllakat partnera...🙊no ale vela stastia! 🍀
@mimika1973 joooj veď mali sme STOPku od mája 2015 tak teraz je happy, že nemusí obliekať panáka 🤣 nemá stres zo sexu
zberám názory na dr. Knéslovú. ďakujem za info.

@bora1 kiežby 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Manžel ma 43 rokov a je z práce unavený, tak moc pomyslenia na keksík nemá 🙊 30.08. do mňa len to ďaleko do ovu no a 02.09. do kelímka kvôli tomu SermPack a dnes 4.9. o pol 3 do mňa kvôli tomu vyšetreniu = ovulačnému hlienu s plavcami. A dnes, keď Dr. zahlásil, že bolo by fajn 2-3-4 x lebo dominantný fólikul ma dnes 21 mm a už každú chvíľku praskne, tak môj mu hovorí no ja už nie som najmladší a Dr. sa vynašiel a povedal, tak 1 x do kelímka a urobíme IVF.