icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

sabina6
3. sep 2019

@babikadaska to je super sprava a bola si tiež v reprofite?

bora1
3. sep 2019

@babikadaska super, nevieš poslať recept ako na to?!?!😀

sabina6
3. sep 2019

@bora1 to ti verím je to aj finančne aj psychicky strašne náročné potom vždy to sklamanie ťažko sa z toho dávam dokopy preto ja niektoré obdivujem ze majú silu aj po toľkých neuspechoch a stále veria

bora1
3. sep 2019

@sabina6 na také blbosti ani nemysli!

bora1
3. sep 2019

@sabina6 na také blbosti ani nemysli! - myslela som ten nádor. túžba mať dieťa je väčšia ako bolesť.

sabina6
3. sep 2019

@bora1 veru je môj mi už hovorí ze už má ani nepusti na ďalší vklad teraz sa bojí ale ja som zase taka ze asi aj keby ma to ma stat život pôjdem

bora1
3. sep 2019

@sabina6 myslím, že teraz to už pôjde hladko. daj sa zdravotne dokopy a hurá pre nanučík

sabina6
3. sep 2019

@bora1 ved to hlavne aby boli dobre výsledky nech môžeme pokračovať a dáš si aj teraz vložiť dve?

bora1
3. sep 2019

@sabina6 ak budú 2-3 vajká tak určite dve.

sabina6
3. sep 2019

@bora1 a skúšala si len cez reprofit?

bora1
3. sep 2019

@sabina6 2x ivf Helios MT, 2x ivf Gynfiv ZA do RF ideme 1x a dúfam že naposledy

michellevendero
3. sep 2019

@bora1 neskúšala si sa objednať na konzultáciu k Dr. Macháčovi v Olomouci ? Známej pomohol = po 20 rokoch snaženia čaká dievčatko 🤗

sabina6
3. sep 2019

@bora1 aj my sme boli raz v heliose ale Brno viac chvália verím tomu ze teraz vám to vyjde

bora1
3. sep 2019

@sabina6 ďakujem, aj ja dúfam.

bora1
3. sep 2019

@michellevendero nepočula som o ňom ale idem g🙂🙂🙂gliť

michellevendero
3. sep 2019

@bora1 táto známa mi u neho vybavila termín, tak sme pri ňom boli v Olomouci 13.februára2019 a som rozhodnutá, že ak bude u nás treba podstúpiť IVF, tak k nemu pôjdeme.

bora1
3. sep 2019

@michellevendero ešte ste neboli na ivf?

michellevendero
3. sep 2019

@bora1 nie. U mňa je problém udržať 😥

bora1
3. sep 2019

@michellevendero videla som ťa komentovať na viacerých fórach... a na príčinu neprišli? imuno či hemato...?

bora1
3. sep 2019

@michellevendero nám sa v máji 2018 podarilo spontánne otehotnieť, no odišlo na konci 5tt, išli sme na 1. ivf - mimomaternicové a od vtedy ani ťuk.

michellevendero
3. sep 2019

@bora1

Liečbu mi dali:

Endokrinológia = Euthyrox 75 mg = na lačno 1-0-0 = v prípade pozitívneho tehotenského testu mám ihneď volať a dajú mi termín odberu krvi.

Hematológia = Anopyrin 100 mg = po raňajkách 1-0-0 a v prípade pozitívneho tehotenského testu mám ihneď volať a dajú mi termín odberu krvi, doma mám Fraxiparin 1,0 = budem ho pichať raz denne do brucha a najlepšie večer.

Reumatológia = Plaquenil 200 mg = po večeri 0-0-1

Reprodukčná imunológia = v prípade pozitívneho tehotenského testu mám ihneď volať a dajú mi termín odberu krvi, ak bude treba, tak vyplnia recept na injekcie + infúzie.

23.07.2019 = laparoskópia = odstránili cysty z vaječníkov + prefuk vajíčkovodov.

02.09.2019 = manžel SpermPack = 200 €
04.09.2019 = ja 12 DC = Postkoitálny test ovulačného hlienu s plavcami = 15 €

michellevendero
3. sep 2019

@bora1 to mi je ľúto 😥 nerobili Ti inzulínovú rezistenciu ?
Ja som 12.mája2015 dostala silné bolesti a začala som špiniť = HCG začalo klesať a opäť spontánny potrat. Od vtedy STOPka a kolotoč vyšetrení a diagnóz a liečby. Tak čakáme na povolenie a veríme, že teraz už bude všetko OK 🙏🏻

bora1
3. sep 2019

@michellevendero nooo, vidím, že sa nenudíš 😀 no al čo by človek neurobil pre ten rozkošný, nevinný, úprimný úsmev a ligot v malých očkách

michellevendero
3. sep 2019

@bora1 presne tak 🤗 pre // ♥️ 🤰 🤱

babikadaska
3. sep 2019

@sabina6 ano, v reprofite.
@bora1 pridali sme MAC a PICSI a vyslo...

babikadaska
3. sep 2019

@michellevendero
@bora1 macháč je dobry!

michellevendero
4. sep 2019

@bora1 ahoooooj 🖐🏻 Tak dnešná konzultácia výsledkov z 30.08. a 02.09. a moje dnešné vyšetrenie na počkanie ovu hlien s plavcami 🤗

SpermPack ma manžel vo všetkých 4 bodoch v🔝 kvalite 🤗

Ja nosnica 🙊 ráno o pol 3 bol keksíček a 10:20 h. mi Dr. odsál ovulačný hlien s plavcami vyšetrenie je v 🔝 stave 85 % plavcov je OK 👌🏻

🤗 dnes 04.09. sono 12 DC a dominantný fólikul 21 mm na ľavej strane, čiže každú chvíľku praskne 🤗 uvažujem či dáme 3-4 x keksíček a budeme čakať na // 🙊

Ak v septembri začne ms, tak Clostilbegyt od 3 dňa cyklu jednu ráno a jednu večer, potom 10-12 DC prísť na sono a dajú recept na injekciu Ovitrelle a povedia kedy pichnúť a kedy prísť na IUI + po IUI mi dajú lieky Utrogestan na vkladanie.

bora1
4. sep 2019

@michellevendero no tak super výsledky, paráda. len pekne keksíkujte, nevieš kedy sa zadarí. možno ani nebudeš musieť brať clostil....
inak ja som už starší človek n😀eviem či by som sa o pol 3 zobudila 😉

michellevendero
4. sep 2019

@bora1 🤗ďakujem srdénko 🤗nespali sme, lebo muž ma týždeň poobednú a kým sa osprchuje, navečeria, kukne tv tak čas preletí kým sa dostaneme k ťuťu muťu 🙈 kiežby som ten Clostilbegyt nemusela juuuj 🙊

bora1
4. sep 2019

@michellevendero som si istá, to dáte! žiadne lieky nebude treba.👍