Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@babikadaska super, nevieš poslať recept ako na to?!?!😀
@bora1 neskúšala si sa objednať na konzultáciu k Dr. Macháčovi v Olomouci ? Známej pomohol = po 20 rokoch snaženia čaká dievčatko 🤗
@michellevendero nepočula som o ňom ale idem g🙂🙂🙂gliť
@bora1 táto známa mi u neho vybavila termín, tak sme pri ňom boli v Olomouci 13.februára2019 a som rozhodnutá, že ak bude u nás treba podstúpiť IVF, tak k nemu pôjdeme.
@michellevendero ešte ste neboli na ivf?
@bora1 nie. U mňa je problém udržať 😥
@michellevendero videla som ťa komentovať na viacerých fórach... a na príčinu neprišli? imuno či hemato...?
@michellevendero nám sa v máji 2018 podarilo spontánne otehotnieť, no odišlo na konci 5tt, išli sme na 1. ivf - mimomaternicové a od vtedy ani ťuk.
Liečbu mi dali:
Endokrinológia = Euthyrox 75 mg = na lačno 1-0-0 = v prípade pozitívneho tehotenského testu mám ihneď volať a dajú mi termín odberu krvi.
Hematológia = Anopyrin 100 mg = po raňajkách 1-0-0 a v prípade pozitívneho tehotenského testu mám ihneď volať a dajú mi termín odberu krvi, doma mám Fraxiparin 1,0 = budem ho pichať raz denne do brucha a najlepšie večer.
Reumatológia = Plaquenil 200 mg = po večeri 0-0-1
Reprodukčná imunológia = v prípade pozitívneho tehotenského testu mám ihneď volať a dajú mi termín odberu krvi, ak bude treba, tak vyplnia recept na injekcie + infúzie.
23.07.2019 = laparoskópia = odstránili cysty z vaječníkov + prefuk vajíčkovodov.
02.09.2019 = manžel SpermPack = 200 €
04.09.2019 = ja 12 DC = Postkoitálny test ovulačného hlienu s plavcami = 15 €
@bora1 to mi je ľúto 😥 nerobili Ti inzulínovú rezistenciu ?
Ja som 12.mája2015 dostala silné bolesti a začala som špiniť = HCG začalo klesať a opäť spontánny potrat. Od vtedy STOPka a kolotoč vyšetrení a diagnóz a liečby. Tak čakáme na povolenie a veríme, že teraz už bude všetko OK 🙏🏻
@michellevendero nooo, vidím, že sa nenudíš 😀 no al čo by človek neurobil pre ten rozkošný, nevinný, úprimný úsmev a ligot v malých očkách
@bora1 presne tak 🤗 pre // ♥️ 🤰 🤱
@michellevendero
@bora1 macháč je dobry!
@bora1 ahoooooj 🖐🏻 Tak dnešná konzultácia výsledkov z 30.08. a 02.09. a moje dnešné vyšetrenie na počkanie ovu hlien s plavcami 🤗
SpermPack ma manžel vo všetkých 4 bodoch v🔝 kvalite 🤗
Ja nosnica 🙊 ráno o pol 3 bol keksíček a 10:20 h. mi Dr. odsál ovulačný hlien s plavcami vyšetrenie je v 🔝 stave 85 % plavcov je OK 👌🏻
🤗 dnes 04.09. sono 12 DC a dominantný fólikul 21 mm na ľavej strane, čiže každú chvíľku praskne 🤗 uvažujem či dáme 3-4 x keksíček a budeme čakať na // 🙊
Ak v septembri začne ms, tak Clostilbegyt od 3 dňa cyklu jednu ráno a jednu večer, potom 10-12 DC prísť na sono a dajú recept na injekciu Ovitrelle a povedia kedy pichnúť a kedy prísť na IUI + po IUI mi dajú lieky Utrogestan na vkladanie.
@michellevendero no tak super výsledky, paráda. len pekne keksíkujte, nevieš kedy sa zadarí. možno ani nebudeš musieť brať clostil....
inak ja som už starší človek n😀eviem či by som sa o pol 3 zobudila 😉
@bora1 🤗ďakujem srdénko 🤗nespali sme, lebo muž ma týždeň poobednú a kým sa osprchuje, navečeria, kukne tv tak čas preletí kým sa dostaneme k ťuťu muťu 🙈 kiežby som ten Clostilbegyt nemusela juuuj 🙊
@michellevendero som si istá, to dáte! žiadne lieky nebude treba.👍

@babikadaska to je super sprava a bola si tiež v reprofite?