Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@daniela2707 ahoj, ako sa drzis? uz si v kolkom tt teraz? bolo aj morfo sono uz? to tak leti, ze nestacim ani sledovat! ;)
@mimika1973 ahoj, to je omyl🙂 asi si chcela niekomu inemu🙂 napisat
Baby je tu niektora ktora by potrebovala a chcela kupit menopur 75 ? Dam ho za symbolicku sumu. Zostalo mi 6 flasticiek.
@rada2002 ahoj, ako ide tehu? vsetko ok? uz viete co cakate? ;)
@jalaura ahoj, si tehu? ;)
@daniela2707 ahoj, ano prepac, to som Radke chcela napisat, neviem preco mi dalo tvoje meno… 😲
@mimika1973 nevadí:=) to sa stava, tehotná by som bola veľmi rada🙂
@mimika1973 ahoj , zajtra idem na morfologicky sono, kde dr.meria všetko na bábätku a kontroluje či nemá razstep. Trvá to cca hodinu a dosť sa bojím aby to dopadlo ok. Som v 21 TT a ešte necítim pohyby. Tak neviem. A ako Ty ppkracujes?
@rada2002 držím ti palce, myslievam na teba. Uteká to. Neboj sa, bude to vyšetrenie v poriadku. Si bojovníčka!!!! Veľa šťastia.
@daniela2707 ďakujem zajtra dám vediet ako to dopadlo. Držím palce aj tebe.
@rada2002 ďakujem, ja zajtra druhý ultrazvuk folikulov. Všetko je vo hviezdach.
@daniela2707 neboj raz sa to podarí. Len treba veľa trpezlivosti. Budem na Teba myslieť a držať palce aby to vyšlo.
@rada2002 jeej uz 21 tyzden !!!ja ti poviem narovinu,ze som sa hrozne bala cele tehotenstvo. Pri kazdom vysetreni aj kazdy obycajny den. Po tolkych rokoch a neuspechoch som bola uplne vyklepana. Neznasala som, ked mi niekto vravel "neboj sa,dobre to dopadne". 🙂 takze ja ti zelam, nech ti tehotenstvo rychlo utecie. Mne sa ulavilo,az ked som drzala v rukach po porode zive a zdrave deticky. Drz sa, hlavne psychicky sa to snaz ustat , pri zdravom rozume 🙂
Ahojte..ste tu niektora tak ze vam nevyslo ivf v SR a v Reprofite ano?
@babikadaska to máš pravdu. Bojím sa aj ja každý deň. A uvidím dnes čo bude. Ešte stále necítim pohyby. Tak neviem.
Ahojte, mal niekto z vas dlhy protokol v reprofite?
@laurazma my sme vycerpali na SK 3 pokusy, potom 1 pokus Brno a na dalsi to vyslo...ano, osobne som presvedcena o tom, ze embryologia je tam na ovela lepsej urovni....manzel pri tebe na sále asi nemoze byt, teda moj nebol, ale na izbe so mnou uz bol...ale to zalezi kolko maju miesta, samozrejme ze ak je vela pacientiek a na izbe si s nejakou tak tam muz nejde 🙂 lezis tiez podla toho kolko toho maju...ak je volnejsie nechaju ta polezat aj dlhsie, ak maju vela tak tych 15-20min 🙂 velmi drzim palce 🙂❤
@laurazma Ahoj. Prvé ivf Helios Martin. 15 folikulov, 3 zrelé. PK neprežilo žiadne embryo. Druhé ivf Reprofit. 6 embryí po PK. Z druhého KET máme dcéru 🙂 Odvtedy síce žiaden zo 4 KET nevyšiel, ale máme dcérku, tak to je najdôležitejšie 🙂 embrylogia je určite na úrovni. Keď mrazia embrya, naozaj len kvalitné. Nikdy sa mi nestalo, že by sa nerozmrazili. Či sa uhniezdi, je iná otázka, ale treba veriť 🙂 si už objednaná alebo zatiaľ uvažuje s?
@nyotta dakujem krasne za info..ja mam tiez za sebou helios martin- 30 oocytov, 27 zrelych a z toho zostalo len 5 embryi pricom 2 boli 6-dnove...2 vklady vysli ale skoncili MA..cize mam pocit ze tu niekde to zlyhalo..chcela by som preto v prvom rade slabsiu stimulaciu, aspon o polovicu a teda aj kvalitnejsiu formu oplodnenia (aj ked sme teda mali macs, icsi aj inkubator geri)....ziadost mam uz doma, len ju musim ist dat na schvalenie vsetkym potrebnym...🙂
Ahojte a este jedna otazka..po MA kedy myslite ze je vhodne absolvovat novy cyklus IVF so stimulkou? Cize komplet od zaciatku?
Takže kontrola super, všetko ok iba mám krátky krcok iba 2,9 cm, takže mi nakázal hore nohy, nasadil utrogestan pretože mi hrozí predčasný pôrod. Ale bábo je v ok a to je hlavné. Som šťastná. Ostatným Vám dievčatám moc držím palce a uvidíte že raz to príde. Ja som cakala vyše 5 rokov.