Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@mimika1973 ajoj noo čakáme čakáme pohlavie nevieme budúci pondelok mame morfológicky utz tak snad uvidí 😍veru presne polovica 19+6 dnes. A ty akoo???
@callisia 4 FHB
@callisia no, ale FHB/2asi neuviedli embrioligovia kvalitu,HB/2 mi v piaty deň bez genetiky vložili. Mam 41 rokov, tak číslo 2 je primerané k veku. Môžem byť vďačná, že som mala vajíčka, ktoré prešli do tohto štádia. Je to moje prvé IVF. Tie ktoré sa vyvinuli do FHB sme vzhľadom na vek dali geneticky testovať, ako mi bolo odporučené.
@mimika1973 ja uz mam aj narodene🙂
Baby, aku mate skusenost s intralipidmi v Brne? Prave mi bolo povedane ze ich davaju len v kombinacii s IVF pritom som pocula ze vela holiek to riesili podanie prave v Brne a bez problemu
Ahojte baby, mohli by ste mi napísať koľko trvá pánovi doktorovi Pentrenko poslať naspäť žiadosť? Ja som ju poslala 04.09.2019 ale ešte stále nič. Dúfam, že sa mi nestratia papiere.Dakujem
@jalaura a co mas ozaj? to druhe akoze? V Brne? ;)
@vycky u nas sme skusali v iscare 6 rokov. 2 roky sme skusali svojpomocne, nakoniec mi gyndos povedal ze u nas ruska ruleta po poslednom potrate.. tak sme si povedali ze skusime posledny raz a pojdeme teda skusit brno. A na prvy raz to vyslo 🙂 muz prave maluje detsku 🙂 velmi drzim palce!
Ajojte, neostal niekomu gonal nahodou?
Ahojte..tak ja len pridam svojou cerstvou skusenostou..po MA v 8 tt som spontanne odkrvacala..tu v SR ma vsetci tlacili silou mocou na kyretaz, pretoze udajne mam v jednom mieste hrubsiu sliznicu.posledne hcg uz pritom bolo iba 22...co je super ze klesa...objednala som sa teda do RF na konzultaciu, pripadny kyret..tam hned na mna lekarka pozrela blbo ze ako ma mohli s tymto poslat na kyretaz, obzvlast ked nemam tazkosti a hcg klesa..no nechapala...upokojila ma, povedala ze zvolime konzervativnu metodu-pockat do normalneho menzesu a az potom uvidime..u nas mi uz v pondelok chceli urobit kyret s laparoskopiou..ved co, je im jedno ci absolvujem niekolko kyretov...😖 a hlavne ked este babo nemame...toto bola moja prva skusenost a navsteva reprofitu pred novym cyklom u nich..velmi dufam ze aj pri ivf su taki ohladuplni a pristupuju ku kazdemu individualne
@laurazma raz ma takto chceli operovať.Ktorý centrum? Ja som čerstvo po KET a od et+4 deň špiním. Presne ako v predchádzajúcom cykle, načo som ich upozornila ale nezmenili nič. Teraz som si všimla, že vklad spravili tak, že najprv ultrazvuk, vklad bez ultrazvuku, čiže vôbec nesledujú kam tie embryjká umiestňujú. Ja mám myom, pri ktorej je veľmi dôležité aby embryjká vkladali na opačnú stranu. O tom toľko. Už veľmi čakám na schválenie žiadosti, aby sme pokračovali v CZ.Tuto sme len stratili čas. Držím palce🙏
Mali ste cenu IVF zhruba rovnakú ako napisali poistovni pri schvaľovaní?
@laurazma ešte čakám výsledok ale bohužiaľ už špiním ako pred menzesom. My sme to spravili tak, že v auguste sme išli na konzultáciu do reprofitu, aby sme čím skorej pokračovali u nich ak sa nevydarí KET. Mám silnú imunitu, rok nám trvalo kým sme ju dostali pod kontrolu, takže nemôžeme čakať. Už ste boli na konzultácií?

@e1i aha tak neviem ja som užívala lipoplus teda to drahsie co mi dala na imuno. V brne som nemala ani raz ale viem ze min rok to tu písali baby co riešili pri vklade infuzku..