icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

ateragram
27. nov 2019

@mima000 ale urcite ano. Preco by nemalo? Ja sa velmi spolieham na Reprofit, ze to konecne vyjde

mima000
27. nov 2019

@ateragram 1.stimulacia u nich mi nevysla tak skusam este raz... Akeho mas dr? No snad nam niekto da info ohladom tej cesty

laurazma
27. nov 2019

@mima000 ahoj..ja som bola presne pred tyzdnom, obmedzenie nebolo vtedy ziadne 🙂 resp nic take, pri com by sme stali..o 6 sme vyrazili z BA a prisli sme do Brna 7:20

mima000
27. nov 2019

@laurazma si zlata, dakujem za info 😉

ateragram
27. nov 2019

@mima000 ja mam Dr. Franka.

zuzumajko
27. nov 2019

@ateragram frank je super!!! 🙂

mima000
27. nov 2019

@ateragram ja mam dr. strakovu

ateragram
27. nov 2019

@zuzumajko no verim tomu ze sa to podari s jeho pomocou

zuzumajko
27. nov 2019

@ateragram nam sa podarilo 🙂 v pondelok mi vyvolavaju porod 🙂

ateragram
27. nov 2019

@zuzumajko oooo blahozelam a prajem.vela vela zdravicka. Ja verim tomu ze buduci tyzden si idem pre babetko

vycky
27. nov 2019

@mima000 ahoj, ja som bola minulý týždeň, žiadne obmedzenia neboli😊

zuzumajko
27. nov 2019

@ateragram drzim palce! Velmi velmi!! Ak mozem odporucit, spravte si s partnerom z toho vylet 🙂 my sme tam po vklade jednu noc zostali. Sli sme na veceru..lezala som..fakt to bolo velmi pozitivne pre nas. A podarilo sa 🙂

ateragram
27. nov 2019

@zuzumajko ja tam idem s maminou lebo moj myz je v zahranici a tiez planujem ostat tam v hoteli nakolko to musim odsoferovat tam aj spät a mam to 3.5 hodky domov.

zuzumajko
27. nov 2019

@ateragram tak si z toho spravte super vylet! Urcite ale po vklade chvilku lez. Aj sa upokojis, aj mozes chvilu na babo vraviet 🙂 velmi drzim palceky!

ateragram
27. nov 2019

@zuzumajko no ved po vklade pojdem.na hotel a lezat..ja stale vravim mamine ze ideme pre Sarah. Uz teraz sa s nou rozpravam. Asi mi sibe uz.

ateragram
27. nov 2019

@zuzumajko dakujem ti

miriamkaaaa
27. nov 2019

@ateragram ahoj kedy mas vklad? Ja v piatok o 11 mozno sa tam vidime🥰

miriamkaaaa
27. nov 2019

@miriamkaaaa ty po Sarah ja po Artura🤩🤩

zuzumajko
27. nov 2019

@ateragram rozrpavaj sa s nou 🙂 aj ja som sa s nasou alzbetkou 🙂

ateragram
28. nov 2019

@miriamkaaaa ja idem dnes na sono a podla toho mi povedia. Tak ti potom napisem.ze kedy idem

laurazma
28. nov 2019

Ahojte 🙂 kedy sa prosim davaju preplatit naklady na liecbu v ZP? Mozem uz po OPU, ci az po KETe?

ateragram
28. nov 2019

@miriamkaaaa tak ja mam KET 5.12.

lia1234
Autor odpoveď zmazal
ateragram
28. nov 2019

@laurazma az po KET ak nedoslo k ET

laurazma
28. nov 2019

@ateragram dakujem!🙂

nyotta
28. nov 2019

@laurazma Až po Ket, ale musí to byť v lehote, ktorú ti poisťovňa schválila. Do tej lehoty musíš Ket absolvovať.

laurazma
28. nov 2019

@nyotta ja nemam ziadnu lehotu pisanu v tom papieri z poistovne🤷‍♀️

vlafoj
Autor odpoveď zmazal
laurazma
28. nov 2019

@vlafoj to ma mrziii 😞😞😞🥺

nyotta
28. nov 2019

@laurazma zaujímavé. Ja som mala uvedené dokedy žiadosť platí.