Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@vlafoj držím palce, nech je ešte ďalší pokus. Viem, že je to ťažké s financiami. Ja si platím všetko, mam po 39rokoch...
@vlafoj ja mam ešte zmrazené dve embryjka. Et nevyšiel... Tak v januári ket.. No vieš, v našom veku je to už asi aj zazrak. Ja mam plán B s darovanymi vajíčkami, len zohnať peniaze.
@vlafoj @daniela2707 ja mam 38 rokov a buduci tyzden idem na moj prvy KET. A co Vam poviem....bojim sa trochu
@zuzumajko myslím na vás pondelok ❣️🙏 ja dnes poradňa musím ležať veľa lebo mam makksi krcok, neskracuje sa neotvara ale je makksi a malý je hlavičkou úplne dole už nízko, tak kľudovy režim ah bude to dlhé ešte 😁ale to je najmenej co môžem urobiť pre neho . Daj vedieť potom keď sa trosku otukas ako sa máte s Alzebetkou 🥰
@zuzumajko aj ty si mala s krckom niečo? Nepamätám ak si písala? Vraj to ma veľa báb Ld väčšine sa skracuje no to je horšie ako môj makksi na utz bol ôk aj 3cm mal čiže to okí no. Hej otrava ale tak co už polezim radšej teraz od 30tt ako niektoré musia od 16tt aj 😁 práveže do nemocky nemám nič vôbec musím objednať z lekárne uz😅🙈
@simik411 no ja som lezala cele tehu lebo furt nieco 🙄🙄 hlavne som.mala placenta praeva 3 stupen a tlacila na krcok uz pomaly. Takze preto som mala s krckom - skracoval sa. Ale ako sa vytahovala placenta (chvalabohu) zostaval viac a viac v pohode 😁 ja som lezala az do konca 7 mesiaca 🙄🤦🏼♀️
Ahojte zienky, neviete mi poradit kolko dni sa drzi v tele ovitrelle? Vdaka
Ahojte baby. Prosim Vas mam VZP a potrebujem poslat vyuctovanie nakladov po uzavretom cykle IVF. Na aku adresu to mam poslat? Dakujem Vam
@ateragram ahoj, ja som posielala sem: Vseobecna zdravotna poistovna, a.s., Odbor liecby v cudzine, Panonska cesta 2, 851 04 Bratislava. Na tu istu adresu, kam som posielala aj pred tym papiere na schvalenie 🙂
@luciag2809 dakujem
Ahojte..pridavam update otvaracich hodin v RF na Novy rok...
30.12. otvorene do 11:00
31.12.,1.1.2020- zatvorene
2.1.otvorene do 18:00
Potom uz normalne 🙂
@pink_lady ja som na lieky vzdy dostala recepty + mi rovno dali rovno aj prefoteny ten recept. Lieky som si vybrala a zaplatila dole v lekarni (hned ako som dostala recept) a spolu a blocikom a tym prefotenym receptom som to po ivf posielala mojej slovenskej poistovni na preplatenie.
Ty ides cez poistovnu alebo ako samoplatca? Lebo ak cez poistovnu, byva problem ked si kupujes lieky od nich a nie z lekarne. Vela x tu pisali baby,ze slovenska poistovna im neuznala lieky na fakture pokial nedodali aj blocky z lekarne a prefotene recepty. Na to si treba dat sakra pozor.
K otazke ci ti nespotrebovane hoci aj neotvorene balenie vezmu nazad. Skor rataj s tym, ze nevezmu.

@nyotta nie nie...ja nemam ziaden datum/obdobie....som v Unione