Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
Ahojte baby, prosím vás neviete mi poradiť, keď som mala schválené tretie ivf cez poisťovňu do 31.12.2019 a nestíham ho podstúpiť, tak keď si vypisem novú žiadosť teda už štvrtú na poisťovňu ale s tým, že mala som len 2 ivf nimi hradené, tak mi to schvália? Či to sa ráta tak, že len tri krát to schvália a štvrtý už nie, aj keď som ten tretí nevyužila ? Ďakujem
Ahojte..neviete prosim, ci sa zajtra dovolam do RF? Teda, ci robia?
Ahojte žienky. Aké máte aktuálne skúsenosti s RF? Napr aj Mudr. Otevrel? 😊 boli sme tam naposledy v roku 2016, takže odvtedy sa mohlo čo to zmeniť. Ďakujem za akúkoľvek info.
@zuzumajko ajoj mamusik, dobre čakáme čakáme pretocila by som už najradšej čas 😁🤷♂️ o dva dni začíname 35+0 ah nech už to je aj o 2tyzdne tri😅💕🙏cítim sa super resp necítim nič bolesť tlak atd🤷♂️akoby sa nechumelilo 😁vy ako ty sa pochvál ako mala Alžbetka? Spinka dobrucko všetko ze juj💕

@callisia my sme samoplatcovia, a este sme za to neplatili, oni nam ich len nabalili domov