icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

pink_lady
15. dec 2019

@callisia my sme samoplatcovia, a este sme za to neplatili, oni nam ich len nabalili domov

callisia
15. dec 2019

@pink_lady skus tam zajtra zavolat a uvidis. Potom daj vediet 😉

pink_lady
15. dec 2019

@callisia vede jasne, len ci to niekto uz neriesil...

ikuska187
15. dec 2019

@pink_lady no pokiaľ si podpísala informovany súhlas s liečbou - čo si musela - inak by ti tie lieky nedali, tak na lieky ti príde faktúra, aj keď neabsolvujes IVF, lieky zobrat naspäť a hlavne predať ďalej nemôžu. A keďže stoja koľko stoja, tak zadarmo ti ich určite nevenujú.

pink_lady
Autor odpoveď zmazal
ikuska187
16. dec 2019

@pink_lady nerozumiem tvojej reakcii, pýtala si sa, slušne som ti odpovedala ako to funguje - ono je to aj logicke BTW. Som v 30 TT, mne už zázrak priať nemusíš.

pink_lady
16. dec 2019

@ikuska187 a ja som ti slusne odpovedala ze ich nechcem zadarmo venovat, ako si napisala ty, ta posledna veta mi prisla ironicka.

ikuska187
16. dec 2019

@pink_lady nebola ironicka vobec, bola logicka. Keď raz s niečím z CAR odídem (dupľom lieky - raz sú určite zákony o liekoch, ktoré platia u nás aj v ČR, nedá sa overiť skladovanie, nedajú sa použiť ďalej), tak mi to logicky vyfakturuju.

leticia22
19. dec 2019

Ahojte baby, prosím vás neviete mi poradiť, keď som mala schválené tretie ivf cez poisťovňu do 31.12.2019 a nestíham ho podstúpiť, tak keď si vypisem novú žiadosť teda už štvrtú na poisťovňu ale s tým, že mala som len 2 ivf nimi hradené, tak mi to schvália? Či to sa ráta tak, že len tri krát to schvália a štvrtý už nie, aj keď som ten tretí nevyužila ? Ďakujem

callisia
19. dec 2019

@leticia22 da sa napisat ziadost o predlzenie. Neviem presne aky je postup, skus si tam zajtra zavolat. Ja som im raz volala ked som mala daku nejasnost a sice trvalo kym ma prepojili na tu spravnu osobu, no pani mi vsetko ustretovo vysvetlila 😉

laurazma
26. dec 2019

Ahojte..neviete prosim, ci sa zajtra dovolam do RF? Teda, ci robia?

renimac
6. jan 2020

Ahojte žienky. Aké máte aktuálne skúsenosti s RF? Napr aj Mudr. Otevrel? 😊 boli sme tam naposledy v roku 2016, takže odvtedy sa mohlo čo to zmeniť. Ďakujem za akúkoľvek info.

zuzumajko
6. jan 2020

@simik411 no akoo? Daj vediet ako sa mas a co je nove 😁😁😁

simik411
6. jan 2020

@zuzumajko ajoj mamusik, dobre čakáme čakáme pretocila by som už najradšej čas 😁🤷‍♂️ o dva dni začíname 35+0 ah nech už to je aj o 2tyzdne tri😅💕🙏cítim sa super resp necítim nič bolesť tlak atd🤷‍♂️akoby sa nechumelilo 😁vy ako ty sa pochvál ako mala Alžbetka? Spinka dobrucko všetko ze juj💕

simik411
6. jan 2020

@renimac ahoj, my sme vďaka nemu práve v 35tt 😊 odporúčam. Vysvetlil stimulka sadla úplne ako mala klop klop všetko dobre aj na maily odpísal rýchlo.

zuzumajko
6. jan 2020

@simik411 alzbetka je cert 😂 resp ked nebuva a nepapa, tak placeee 🙈😅 ale vsetky baby z decembra sa na to stazuju, tak snad je to normalne 😅🤷🏼‍♀️ uz ma vyse mesiaca 😁

zuzumajko
6. jan 2020

@simik411 silno silno drzim palce nech sa to uz nevlecee 😂🙈

simik411
6. jan 2020

@zuzumajko užívaj si lasku malú veľkú ja už tiež neviem dočkať hoci bude plakať nevadí ale bude na svete 😁😊💕🙏 ďakujem už to hádam ujde ešte trošku počkáme hehe

renimac
6. jan 2020

@simik411 och, tak dúfam, že nám to vyjde tiež. My sa chystáme na nativ.

renimac
6. jan 2020

@simik411 A Gratulujem 🙂 čoskoro ste spolu 😊

nyotta
6. jan 2020

@renimac Ja mám dr. Otevrela od 2015 a za mňa spokojnosť. Vysvetlí, odpíše na maily vcelku rýchlo, skúša niečo nové, iné lieky, protokol na transfer. Mala som 2 nativy, ale u mňa neboli úspešné. Držím palce 🙂

simik411
6. jan 2020

@renimac držím prsty tipujem ze v 2016r to vyslo..tak hádam hneď aj teraz vyjde 🙂a ďakujem 🥰

renimac
6. jan 2020

@simik411 Áno, vyšlo, tiež natív 😊, ďakujem ❤.

renimac
6. jan 2020

@nyotta Ďakujem 😊. A vyšlo nakoniec niečo iné?

nyotta
6. jan 2020

@renimac Áno. Ešte v 2015 vyšiel Ket. Nativy boli teraz pri snahe o druhé dieťa.

renimac
6. jan 2020

@nyotta tak nám držím obom palce, nech majú drobca čím skôr súrodencov 🙏

nyotta
6. jan 2020

@renimac Nápodobne. Aj keď my to už riešime 2 roky, ale tak snáď 🙂

renimac
6. jan 2020

@nyotta my tiež už dva. Teda toľko sa snažíme.

zuzumajko
6. jan 2020

@renimac
@nyotta
Baby drzte sa! 💪 my sme to skusali 10 rokov a teraz mam male babo, ktore muz prave uspava 🙂 nevzdavajte to. Velmi drzim palce!

renimac
7. jan 2020

@zuzumajko A podarilo sa v centre? Gratulujem 🙂.