Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
Ahojte...Tak sa k vám oficiálne pridávam...Včera sme boli v RF a cca o dva týždne začínam stimulovať...máte niekto skúsenosti so soft cyklom? Mám v pláne chodiť na sono
k svojmu ženskému. Mali ste to niektorá tak alebo ste chodili len do centra ? Konzultacia bola s dr.Strakovou. máte s ňou skúsenosti?
@iva305 ahoj..ja mam tiez dr strakovu 🙂 je velmi mila, odpisuje na maily promptne..trosku tazsie je ju v centre zastihnut lebo byva tam myslim len 3 dni z tyzdna..ale v zasade to nevadi..lekari sa striedaju pri zakrokoch a kontrolach..ju som mala akurat na konzultacii a potom na OPU..odvtedy vzdy iny lekar..
@iva305 ja som mala soft u Dr. Kurecovej ešte v 2015, vyšlo na prvýkrát, mala som 36 rokov a malý uz mal teraz 4 roky 😊 na sono som chodila tam, až keď som mala pozitívny test po vklade tak to už som chodila svojmu, len som napísala ze test je pozitívny a ako mam ďalej brat utrogestan. Zostalo nám ešte 7 embryí zmrazenych, takže po softe sa podarilo 8. A teraz 4 roky po pôrode som otehotnela nečakane prirodzene 😃
@iva305 ahoj, tiez mam dr. Strakovu, na kazdy mail mi vzdy odpisala dokonca aj v neskorych hodinach, je mila a usmiata.. Robila mi aj opu teraz pred vianocami, po opu som mala taky mensi kolaps tak behali vsetci okolo mna a musim povedat ze pani doktorka nenechala nic na nahodu a pekne sa o mna postarala, volala mi hned ako sme prisli domov na svk (cesta domov nam trva 2 hodky) a este aj vecer, potom sa este 2x so mnou spojila ako som natom a ako sa mi dari, takze palec hore
Ďakujem vám krásne za odpovede. Ma. Z toho všetkého obavy...toto je naše už 4 IVF a prvé soft. Brali ste aj nejaké vitamíny? Ja beriem D, E, kyselinu listovu a dokúpila som si zinkosel...Pred časom som brala aj macu. Snáď to aspoň trochu pomôže.
Ahojte dievčatá. Dlho som tu nebola, ale chcem sa pochváliť. Konečne po 8 rokoch nás vymodleny anjelik. Síce sa narodil v 30 tt ( boli komplikácie) s váhou 1110 gramov je zdravý, krásny a má 2520 gramov. Dnes nás po 2 mesiacoch pustili z nemocnice a už si kone je užívame domáce pohodlie. Som stastna
@rada2002 srdečne blahoželám ku krpkovi a silno silno držím palce nech je už len a len dobre. Veľa zdravia všetkým a užívajte si spoločne chvíle, strašne to všetko letí, tak úplne že najviac vychutnávajte 👍🏻
Môžem sa spýtať kvôli čomu tak skoro šiel von? :( cisárskym?
Je nádherný, ako sa vola?
@rada2002 som na vas minule myslela. Gratulujem😍
@ingrid0105 dakujeme
@rada2002 jeeeda krasna spravicka, uz ste tu? mali ste sa kedy narodit povodne? Aj som na teba myslela, ze co nove...😍 tak super len sa pekne drzkajte, krasny anjelik, vela zdravicka hlavne! A ako sa vola drobec?
@rada2002 aha vidim vyssie spravu, Leonard, Leo, pekne meno, a hlavne pre maleho bojovnika, levicatko! 😘❤ a citam, ze sa skoro pytal na svet, fuha, este ze to vsetko len dobre dopadlo u vas, este raz veeeelka gratulka mamina! 👏❤
@renimac ahoj, ano, on je super! Mame vdaka nemu druheho synceka, teraz uz 2 a pol rocneho! 👦😍 dobry feeling, odpise, vysvetli, nastavi protokol, poradi...u nas len to vsetko naj s nim, takze kludne sup do toho! 👍
Ahojte. Mám na vás otázku. Dával si niekto robiť fragmentaciu DNA v reprofite ? Partner si dával robiť testy a doktorka povedala ze cca o10 dní si máme volať na výsledky. Dnes som písala koordinátorke a ona mi odpisala ze sa mám ozvať za ďalšie dva týždne...moja stimulácia je už naplánovaná a ona o tom nemá ani šajnu. Doktorka povedala ze výsledky fragmentacie akurát prídu do začatia stimulácie...príde mi to divne a neviem čo si o tom myslieť no jednoznačne ma to spochybnilo natoľko, že rozmýšľam o tom, že stimulaciu u nich ani nezačnem ak sa mám počas stimulácie takto stresivat a naháňať informácie...zaujímalo by ma kolko ste čakali na výsledky tí ktorí si fragm.dali robiť. Ďakujem

@renimac jop. Na prvy raz 🙂