icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

zuzumajko
7. jan 2020

@renimac jop. Na prvy raz 🙂

renimac
7. jan 2020

@zuzumajko paráda 🍀

nyotta
7. jan 2020

@zuzumajko Vďaka. My to riešime od 2014. Z druhého ivf a druhého Ket v 2016 máme z Rf bábo a teraz riešime súrodenca. Som rada, že vám to hneď vyšlo 🙂 Užívajte si drobca 🙂

iva305
8. jan 2020

Ahojte...Tak sa k vám oficiálne pridávam...Včera sme boli v RF a cca o dva týždne začínam stimulovať...máte niekto skúsenosti so soft cyklom? Mám v pláne chodiť na sono
k svojmu ženskému. Mali ste to niektorá tak alebo ste chodili len do centra ? Konzultacia bola s dr.Strakovou. máte s ňou skúsenosti?

laurazma
8. jan 2020

@iva305 ahoj..ja mam tiez dr strakovu 🙂 je velmi mila, odpisuje na maily promptne..trosku tazsie je ju v centre zastihnut lebo byva tam myslim len 3 dni z tyzdna..ale v zasade to nevadi..lekari sa striedaju pri zakrokoch a kontrolach..ju som mala akurat na konzultacii a potom na OPU..odvtedy vzdy iny lekar..

monicka79
8. jan 2020

@iva305 ja som mala soft u Dr. Kurecovej ešte v 2015, vyšlo na prvýkrát, mala som 36 rokov a malý uz mal teraz 4 roky 😊 na sono som chodila tam, až keď som mala pozitívny test po vklade tak to už som chodila svojmu, len som napísala ze test je pozitívny a ako mam ďalej brat utrogestan. Zostalo nám ešte 7 embryí zmrazenych, takže po softe sa podarilo 8. A teraz 4 roky po pôrode som otehotnela nečakane prirodzene 😃

mima000
8. jan 2020

@iva305 ahoj, tiez mam dr. Strakovu, na kazdy mail mi vzdy odpisala dokonca aj v neskorych hodinach, je mila a usmiata.. Robila mi aj opu teraz pred vianocami, po opu som mala taky mensi kolaps tak behali vsetci okolo mna a musim povedat ze pani doktorka nenechala nic na nahodu a pekne sa o mna postarala, volala mi hned ako sme prisli domov na svk (cesta domov nam trva 2 hodky) a este aj vecer, potom sa este 2x so mnou spojila ako som natom a ako sa mi dari, takze palec hore

iva305
9. jan 2020

Ďakujem vám krásne za odpovede. Ma. Z toho všetkého obavy...toto je naše už 4 IVF a prvé soft. Brali ste aj nejaké vitamíny? Ja beriem D, E, kyselinu listovu a dokúpila som si zinkosel...Pred časom som brala aj macu. Snáď to aspoň trochu pomôže.

rada2002
10. jan 2020

Ahojte dievčatá. Dlho som tu nebola, ale chcem sa pochváliť. Konečne po 8 rokoch nás vymodleny anjelik. Síce sa narodil v 30 tt ( boli komplikácie) s váhou 1110 gramov je zdravý, krásny a má 2520 gramov. Dnes nás po 2 mesiacoch pustili z nemocnice a už si kone je užívame domáce pohodlie. Som stastna

laurazma
10. jan 2020

@rada2002 😍😍😍krasny je!!! Prajem obom vela zdravicka a nech ti robi radost kazdy den!🙂

ceklis
10. jan 2020

@rada2002 srdečne blahoželám ku krpkovi a silno silno držím palce nech je už len a len dobre. Veľa zdravia všetkým a užívajte si spoločne chvíle, strašne to všetko letí, tak úplne že najviac vychutnávajte 👍🏻
Môžem sa spýtať kvôli čomu tak skoro šiel von? :( cisárskym?
Je nádherný, ako sa vola?

rada2002
10. jan 2020

@ceklis v 28 TT mi odtiekla plodová voda, 2 TT ma udržali infuzkami. Mala som naplanovany cisársky s epiduralkou ale večer predtým mi prepadla pupočníková šnúra a potom to malo rychly spád. Do 20 min. bol na svete. Museli má dať do celkovej anestézie. Volá sa Leonard ( Leo).

ceklis
10. jan 2020

@rada2002 jemine :( no ozaj že ste si “užili”
Prajem nech toto je posledný zly zážitok okolo toho celého a už je Vám a Leom len super. Nádherný je.

e1i
10. jan 2020

@iva305 Dr Strakova je super, aj my sme ju mali a aj sa podarilo

simik411
11. jan 2020

@rada2002 bozinku človiečik 😍 juj tak sa podarilo nakoniec, veľmi gratulujem 🎈💕 veľa zdravíčka bode bábätko aj ja už chcem 😁🥰🥰 užívajte si jeden druhého

rada2002
11. jan 2020

@simik411 uvidíš podarí sa. Držím moc palce aby to bolo čo najskôr.

ingrid0105
11. jan 2020

@rada2002 som na vas minule myslela. Gratulujem😍

rada2002
11. jan 2020

@ingrid0105 dakujeme

evaachesa
11. jan 2020

@rada2002 waaaau nadherna sprava 😍😍😍 srdecne Vam blahozelaaaaaam. Silno som drzala palceky 🙂 malinky je nadherny 😍 hlavne vela zdravicka prajem vam obom 😘

callisia
11. jan 2020

@rada2002 gratulujem ti moc. Tak po dlhom trápení ste sa dočkali 😉 Držala som ti palce, veď po tom všetkom čím si si prešla... Veľmi vám to obom prajem, hlavne veľa veľa zdravíčka 🙂

simik411
12. jan 2020

@rada2002 sme v 36tt 😃čiže verím ze to bude už čoskoro haha vdaka

zuzumajko
12. jan 2020

@simik411 budes cvicit s aniballom? 😁 mne to sice bolo prd platne, ale cvicila som 😂😂

simik411
12. jan 2020

@zuzumajko budem už ho čakám kým príde , kamoškam pomohol veľmi chválili 😁 ja mu moc verím ❣️uvidíme. Ako sa máte

zuzumajko
12. jan 2020

@simik411 aale, som po kyrete. Maternica strajkuje 😔 uz som bola zas na pohotovosti aj dnes, cele zle

simik411
12. jan 2020

@zuzumajko čože po pôrode kyret? Ako to. Ostali zvyšky placenty ci co som ani nepočula ze takto po mesiaci problémy 😳 snáď bude všetko okí určite bude len aby čím skôr hm

mimika1973
13. jan 2020

@rada2002 jeeeda krasna spravicka, uz ste tu? mali ste sa kedy narodit povodne? Aj som na teba myslela, ze co nove...😍 tak super len sa pekne drzkajte, krasny anjelik, vela zdravicka hlavne! A ako sa vola drobec?

mimika1973
13. jan 2020

@rada2002 aha vidim vyssie spravu, Leonard, Leo, pekne meno, a hlavne pre maleho bojovnika, levicatko! 😘❤ a citam, ze sa skoro pytal na svet, fuha, este ze to vsetko len dobre dopadlo u vas, este raz veeeelka gratulka mamina! 👏❤

mimika1973
13. jan 2020

@renimac ahoj, ano, on je super! Mame vdaka nemu druheho synceka, teraz uz 2 a pol rocneho! 👦😍 dobry feeling, odpise, vysvetli, nastavi protokol, poradi...u nas len to vsetko naj s nim, takze kludne sup do toho! 👍

iva305
15. jan 2020

Ahojte. Mám na vás otázku. Dával si niekto robiť fragmentaciu DNA v reprofite ? Partner si dával robiť testy a doktorka povedala ze cca o10 dní si máme volať na výsledky. Dnes som písala koordinátorke a ona mi odpisala ze sa mám ozvať za ďalšie dva týždne...moja stimulácia je už naplánovaná a ona o tom nemá ani šajnu. Doktorka povedala ze výsledky fragmentacie akurát prídu do začatia stimulácie...príde mi to divne a neviem čo si o tom myslieť no jednoznačne ma to spochybnilo natoľko, že rozmýšľam o tom, že stimulaciu u nich ani nezačnem ak sa mám počas stimulácie takto stresivat a naháňať informácie...zaujímalo by ma kolko ste čakali na výsledky tí ktorí si fragm.dali robiť. Ďakujem

nila1111
18. jan 2020

@nyotta ahoj, som tu nejaky cas nebola tak uz som trochu vypadla z diskusii, len sa chcem opytat preco nativ a ako to prebieha.. dakujem