icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

renimac
22. máj 2020

@ikuska187 jj, to som pozerala, to pero ma desí 😁. Ale prežijeme snáď, ak ho teda zoženiem 😅.

renimac
22. máj 2020

@tena prečo sa pýtaš? Nemáš dobrý pocit?

tena
22. máj 2020

@renimac ze co poradili lekari.lebo mne dnes punkcia nevyšla,kvoli vajíčku.Tak o mesiac znova....:(

tena
22. máj 2020

@renimac ja som dostala hotovú inj.,pero nemali.Ale rozdiel velky nebude v tom.Nemas co zvorat🙂 pozri video a ak nie,len vydezinfikuj dane miesto,chyt si podbrusko do dvoch -troch prstov a pichni tu inj.naklonenu ako keby zboku.Nic neboli ale vytlač z nej trosku vzduch kym neuvidis ,ze uz ide roztok von a potom pichni pomalycky!A nebooooj

renimac
23. máj 2020

@tena aha, ja som bola len raz pri malom, nám to chvalabohu vyšlo, ale som si vedomá rizík, ktoré sa s nativom spájajú. Ze môže vajko prasknut alebo byť nekvalitné. Ja do hormónov nepôjdem.

milakrasna
23. máj 2020

@renimac pera sa neboj 😊 to je úplne ta najlepšia varianta injekcie akú môžeš dostat. Aj baviť to to začne 😂

renimac
23. máj 2020

@milakrasna 😂😂

milaja
23. máj 2020

@vycky drzim palceky

milaja
23. máj 2020

@renimac ahoj este potrebujes ovitrel? ja by som ti ho mohla dat a ked pojdem do chech zas si ho vypytam

nyotta
23. máj 2020

@tena Počas čakania na schválenie ivf poisťovňou sme skúsili nativ. Prvý mesiac praskol folikul skôr a nestihol sa odber. O 2 mesiace sa odber stihol, oplodnilo sa a ďalej nevyvijalo. Potom už sme mali schválenie ivf poisťovňou a šli na stimuláciu. Závisí od teba, ak to chces ďalej skúšať, skúšaj. Aj tu ti isto dievčatá napíšu, že im nativ vyšiel. Ja osobne viem o 2 babach, určite ich je viac. Veľa šťastia 🙂

renimac
23. máj 2020

@milaja Ahoj, ty si poklad ❤. Manžel nakoniec dnes zohnal, ďakujem krásne.

tena
23. máj 2020

@nyotta Dakujem za odpoved.Tak ten nativ spôsob je najšetrnejší ,ja uz vela moznosti nemam kedze som mala len jeden folikul.O mesiac skusime znova ,snad budem ovulovala.a ty si sla az o 2mesiace po prvom skúšaní?Je to narocne a tolko krokov k tomu,aby vobec zena mohla donosiť a porodiť zdrave babatko,ze az.Je to dar🙏🏽

nyotta
23. máj 2020

@tena Samozrejme nativ je najsetrnejsi, pokiaľ z viacerých dôvodov, či už zdravotných alebo iných, nechceš podstúpiť stimuláciu alebo sa stimulácia míňa účinku, určite skúšaj. Druhý nativ bol o dva mesiace lebo mi v tej dobe ovuloval len ľavý vajecnik. Teraz už aj pravý, ale vtedy si asi vzal voľno 🤷 tých krokov je vcelku dosť, môžem potvrdiť z vlastnej skúsenosti. Veľa šťastia 🙂

vycky
23. máj 2020

@milaja ďakujem ❤

vycky
23. máj 2020

@tena ďakujem veľmi pekne ❤. Aj ja držím palce🙏🙏

renimac
23. máj 2020

@leticia22 @tena baby, prečo Drietoma? My sme chceli ísť po diaľnici z Petržalky smerom na Malacky, Brno.

tena
23. máj 2020

@renimac tak my sme sli cez Drietomu z vychodu,stale chodim cez nu do Brna a aj tento krat😊ale uz komu ako je lepsie ,len si prekontrolujte baby ktore su otvorene a majte tie dokumenty ,kt.som spominala a stastnu cestu🙂

leticia22
23. máj 2020

@renimac Matulik lebo my ideme z Trenčína takže to máme pár km😘

renimac
24. máj 2020

@tena pozerala som, je otvorený bez obmedzenia, dokumenty máme nachystané. Snáď nebude problém, že berieme aj malého (3 roky), nemáme ho komu nechať.
@leticia22 jaaaaj, tak potom jasné 🙂.

majoranka24
24. máj 2020

@renimac A kedy idete do Brna? Uz idete na transfer alebo len na konzultaciu a kontrolu?

renimac
24. máj 2020

@majoranka24 zajtra ráno, ideme na OPU. Snáď 😁.

tena
24. máj 2020

@renimac tak doprovod je povolený a dieta snad tiez.Vobef toto neviem ale snad pustia.Ked partnera ano tak maleho nie?By som neodišla kym by ma s nim nepustili 🙂Drzim palce!

renimac
24. máj 2020

@tena papier z kliniky máme na obe mená, tak dieťa im verim vadiť nebude 😆.

majoranka24
24. máj 2020

@renimac Mala si aj dieta zapisat ako doprovod.😁

majoranka24
24. máj 2020

@tena Ked ides na OPU, to je zakrok. To ta urcite pustia. Ja chcem este len zacat, tak neviem, ci by ma pustili len kvoli konzultacii a kontrole.

tena
24. máj 2020

@majoranka24 pytaj si papier z kliniky,oni nešpecifikovali v nom na co konkretne ideme,len ze podla nejakeho paragrafu bla bla pridem.Ani datum nebol,se kedy presne l nim idem len ich datum potvrdenia.Konzultaciu sme mali cez skype a kontrola je ako”zákrok”,tak pytajte si potvrdenie od nich kvoli hranici.oni su uz na to zvyknuti😀

majoranka24
24. máj 2020

@tena Dakujem za radu.🙂 Mozno to skusim, lebo beriem Medrol, tak tam potrebujem ist co najskor.

renimac
24. máj 2020

@majoranka24 nie je uvedené, že na zákrok. Je tam paragraf ohľadom mimoriadnej situácie 😉.

majoranka24
24. máj 2020

@renimac Skusim to. Zajtra napisem do centra, nech necakame zbytocne dalsie 3 tyzdne na otvorenie hranic.🙂

moncsikq89
Autor odpoveď zmazal