Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@renimac ja som dostala hotovú inj.,pero nemali.Ale rozdiel velky nebude v tom.Nemas co zvorat🙂 pozri video a ak nie,len vydezinfikuj dane miesto,chyt si podbrusko do dvoch -troch prstov a pichni tu inj.naklonenu ako keby zboku.Nic neboli ale vytlač z nej trosku vzduch kym neuvidis ,ze uz ide roztok von a potom pichni pomalycky!A nebooooj
@renimac pera sa neboj 😊 to je úplne ta najlepšia varianta injekcie akú môžeš dostat. Aj baviť to to začne 😂
@milakrasna 😂😂
@tena Počas čakania na schválenie ivf poisťovňou sme skúsili nativ. Prvý mesiac praskol folikul skôr a nestihol sa odber. O 2 mesiace sa odber stihol, oplodnilo sa a ďalej nevyvijalo. Potom už sme mali schválenie ivf poisťovňou a šli na stimuláciu. Závisí od teba, ak to chces ďalej skúšať, skúšaj. Aj tu ti isto dievčatá napíšu, že im nativ vyšiel. Ja osobne viem o 2 babach, určite ich je viac. Veľa šťastia 🙂
@nyotta Dakujem za odpoved.Tak ten nativ spôsob je najšetrnejší ,ja uz vela moznosti nemam kedze som mala len jeden folikul.O mesiac skusime znova ,snad budem ovulovala.a ty si sla az o 2mesiace po prvom skúšaní?Je to narocne a tolko krokov k tomu,aby vobec zena mohla donosiť a porodiť zdrave babatko,ze az.Je to dar🙏🏽
@tena Samozrejme nativ je najsetrnejsi, pokiaľ z viacerých dôvodov, či už zdravotných alebo iných, nechceš podstúpiť stimuláciu alebo sa stimulácia míňa účinku, určite skúšaj. Druhý nativ bol o dva mesiace lebo mi v tej dobe ovuloval len ľavý vajecnik. Teraz už aj pravý, ale vtedy si asi vzal voľno 🤷 tých krokov je vcelku dosť, môžem potvrdiť z vlastnej skúsenosti. Veľa šťastia 🙂
@renimac A kedy idete do Brna? Uz idete na transfer alebo len na konzultaciu a kontrolu?
@majoranka24 zajtra ráno, ideme na OPU. Snáď 😁.
@renimac Mala si aj dieta zapisat ako doprovod.😁
@tena Ked ides na OPU, to je zakrok. To ta urcite pustia. Ja chcem este len zacat, tak neviem, ci by ma pustili len kvoli konzultacii a kontrole.
@majoranka24 pytaj si papier z kliniky,oni nešpecifikovali v nom na co konkretne ideme,len ze podla nejakeho paragrafu bla bla pridem.Ani datum nebol,se kedy presne l nim idem len ich datum potvrdenia.Konzultaciu sme mali cez skype a kontrola je ako”zákrok”,tak pytajte si potvrdenie od nich kvoli hranici.oni su uz na to zvyknuti😀
@tena Dakujem za radu.🙂 Mozno to skusim, lebo beriem Medrol, tak tam potrebujem ist co najskor.
@majoranka24 nie je uvedené, že na zákrok. Je tam paragraf ohľadom mimoriadnej situácie 😉.
@renimac Skusim to. Zajtra napisem do centra, nech necakame zbytocne dalsie 3 tyzdne na otvorenie hranic.🙂

@ikuska187 jj, to som pozerala, to pero ma desí 😁. Ale prežijeme snáď, ak ho teda zoženiem 😅.